• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Diş perisine kafa atacam mememi dişsiz böyle ısırıyorsa dişle napacaz acaba 😩 dişimiz çıkmadı çıkmıyor çocuk 7 ay 3 haftalık. 8. Ayımıza girecek şurada ne kaldı ☹️ nerde bu diş ya nerede??
Bizimde çıkmadı daha hiç çıkacak gibi de değil. Daha baya aşağıda.

Diş perisine kafa atacam mememi dişsiz böyle ısırıyorsa dişle napacaz acaba 😩 dişimiz çıkmadı çıkmıyor çocuk 7 ay 3 haftalık. 8. Ayımıza girecek şurada ne kaldı ☹️ nerde bu diş ya nerede??

Benim ilk kızım 13. Ayda çıkardı ilk dişini🤣

Kızlar herkes uykudan şikayet etmiş ben yazayım da şok olun..
Kızım hasta ateşi vardı ve ben hastaneye götürdüm kızımı..
O günden sonra artık doktordan mı korktu nolduysa sadece kucakta uyuyor yataga koyar koymaz uyanıyor.. Artık çok kötü durumdayız çok yorgunuz gece uyku uyuamıyoruz..gece de ayni gündüz de sadece kucakta uyuyor.. ne yapmak gerekir hiç bilmiyorum.. ALLAH yardımcımız olsun inşallah 😢

Bizimde çıkmadı daha hiç çıkacak gibi de değil. Daha baya aşağıda.
Ya şişiyor eti hah çıkacak diyorum yok ateşi çıkıyor hah dişten diyorum yok. Kan verdik influenza bakıldı tam kan bilmem ne yok bişey bulamıyorlar dişten deyip yolluyorlar. Eli ağzında maden kazısı yapar gibi kaşıyıp duruyor ağlıyor huysuz ama diş yok. Hay yarabbi. Evraktı konsolosluktu derdime mi yanayım, kızımın canı acıyor arada da beni kemiriyor ona mı üzüleyim, yoksa arada kayınvalide ile kavga ediyoruz ona mı yanayım kocam yok ona mı? Annem allahtan destek oluyor ama ev ev üstüne olmuyor. Ben artık gitmek istiyorum kocamın yanına yarabbi duy sesimi. Ayhhh fenalardayım.

Kızlar herkes uykudan şikayet etmiş ben yazayım da şok olun..
Kızım hasta ateşi vardı ve ben hastaneye götürdüm kızımı..
O günden sonra artık doktordan mı korktu nolduysa sadece kucakta uyuyor yataga koyar koymaz uyanıyor.. Artık çok kötü durumdayız çok yorgunuz gece uyku uyuamıyoruz..gece de ayni gündüz de sadece kucakta uyuyor.. ne yapmak gerekir hiç bilmiyorum.. ALLAH yardımcımız olsun inşallah 😢
O doktor korkusuna dikkat et canım biz koronada perişan olduğumuzda o korku kaldı. Şimdi evde biri hapşırsa sıçrıyor yerinden kız. Hapşırığımızı öksürüğümüzü içimizde tutuyoruz yemin ederim. Bir süre korkusu geçene kadar göğsünde uyumasına izin ver. Bence.

Bizim de diş yok henüz bakalım ne zaman gelecek 🫠
Hepimizinki aynı olduğuna göre normal demek ki 😅 büyüyorlar ondan heralde. Benim kızında yine burnu akıyor. Bu sefer baba taşıdı eve heralde gribi. Bu kışı hayırlısıyla bi atlataydık inşallah.
Bizde de ben hastalandım ya ağrımayan kemiğim yok eklem yerlerim berbat acayip bi salgın var ben öksürmüyorum ama kız da öksürmeye başladı, acil doktoru balgamlı öksürük ve yeşil sümük olmadıkça korkmayın dedi ama bir kaç güne geçmezse ve artarsa kendi doktoruna yazıcam ben de

Bizde de ben hastalandım ya ağrımayan kemiğim yok eklem yerlerim berbat acayip bi salgın var ben öksürmüyorum ama kız da öksürmeye başladı, acil doktoru balgamlı öksürük ve yeşil sümük olmadıkça korkmayın dedi ama bir kaç güne geçmezse ve artarsa kendi doktoruna yazıcam ben de

Geçmiş olsun canım çevrede herkes hasta okullarda sınıflar boş allah minikleri korusun

Geçmiş olsun canım çevrede herkes hasta okullarda sınıflar boş allah minikleri korusun
Cuma günü oğlu anaokuluba giden görümcemle görüşmüştük ctesi hastalanmışlar. Eyvah dedim geliyor gelmekte olan ptesi de ben oldum ama bu kadarını beklemiyordum 🫠 hastaneler de dolup taşıyor alarm faln verilmeli bence bu nedir dedim

Cuma günü oğlu anaokuluba giden görümcemle görüşmüştük ctesi hastalanmışlar. Eyvah dedim geliyor gelmekte olan ptesi de ben oldum ama bu kadarını beklemiyordum 🫠 hastaneler de dolup taşıyor alarm faln verilmeli bence bu nedir dedim
Bizde resmen karantinada yaşıyoruz annem dısında kimseyle gorusmuyorum desem yeridir acayip bir salgın var burdada herkes öksürüyor eşim işte maskeli çalısıyor çok insanla muhatap olmamasına rağmen.. bu sene bebek olduğu için anaokuluna göndermedim oğlumu kendiside hiç istemiyordu isabet oldu evet bundan kaçış yok ama en azından seneye bebek büyür daha rahat atlatır hastalıkları ozaman gider diye düsündüm isabetli bir karar vermişim arkadaşlarımın çocukları sürekli perişan durumda bu sene bi garip hastalıklar dolaşıyor allah hepimizi korusun bebişlerimiz hasta olmasın sizede çok çok geçmiş olsun 🙏

Bebeğim 8 ay 8 günlük. Dişini, dokununca anca hissediyorum, daha yeni yeni çıkıyor.
Sabır, çıkacak er geç 🫠

Bizde resmen karantinada yaşıyoruz annem dısında kimseyle gorusmuyorum desem yeridir acayip bir salgın var burdada herkes öksürüyor eşim işte maskeli çalısıyor çok insanla muhatap olmamasına rağmen.. bu sene bebek olduğu için anaokuluna göndermedim oğlumu kendiside hiç istemiyordu isabet oldu evet bundan kaçış yok ama en azından seneye bebek büyür daha rahat atlatır hastalıkları ozaman gider diye düsündüm isabetli bir karar vermişim arkadaşlarımın çocukları sürekli perişan durumda bu sene bi garip hastalıklar dolaşıyor allah hepimizi korusun bebişlerimiz hasta olmasın sizede çok çok geçmiş olsun 🙏
Allah bebişlerimizi her türlü hastalıktan korusun ya. 4 gün hasta oldu diye kafayı sıyırdık eşimle, hastalığının yanı sıra kusması da vardı bebeğimin. Çocuk eridi resmen,zar zor kilo aldirmistim yine başa döndük 🥹
Hastalanmasin diye etrafında pervane olduk

Kızlar ben ek gıdaya geçeli blender kullanmadim hep çatalla ezmeye çalıştım ama buna rağmen bebeğim pütürlü asla sevmiyor hâlâ öğürüp çıkarıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir kez zorladim istese yutabiliyor ama reddediyo :/
Napabilirim?

Kızlar ben ek gıdaya geçeli blender kullanmadim hep çatalla ezmeye çalıştım ama buna rağmen bebeğim pütürlü asla sevmiyor hâlâ öğürüp çıkarıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir kez zorladim istese yutabiliyor ama reddediyo :/
Napabilirim?
Aşamalı olarak alıştırabilirsinz. İlk önce blend edin ama çok ezmeyin. Snra zamanla pütürlüye geçersiniz.

Yaaaa öylemi dedi doktor geçmiş olsun cancağzım. Benmde afedersn aşırı balgam ve sümük ikiside yeşil şekilde oldu süründüm resmen çok şükür geçt umarm sizinde geçer tez zamanda🙏🏻

Allah bebişlerimizi her türlü hastalıktan korusun ya. 4 gün hasta oldu diye kafayı sıyırdık eşimle, hastalığının yanı sıra kusması da vardı bebeğimin. Çocuk eridi resmen,zar zor kilo aldirmistim yine başa döndük 🥹
Hastalanmasin diye etrafında pervane olduk
Sağlığı canı yerinde olsunda kilo önemli değil gerçekten hasta olmasınlar bebekken çok zor oluyor gerçekten çok geçmiş olsun 🙏

Napabilirim?
Aşamalı olarak dneeyin olmadı benim oğlum da yemezdi herşeyi püre yaptım kusuyordu falan ağzina pütür geldigi zmaan. o zamanlar çok kafama takmıştım boşunaymış yesinde ne şekilde yiyorsa yesin kusuyo diye vermemezlik etmedim tabi hep agzina koydum alışsın diye ama yiyecekleri hep püre şeklindeydi yoksa yemiyordu büyüdü herşeyi yer oldu bazen akışına bırakmak gerekiyor elbet yiyor nasıl istiyorsa öyle yesin annesi dert etme

Şu bebek görme tantanaları bi bitmedi. Kendi tarafınla görüşsen koca tarafı da başım kel mi modu. Bebek hastalığı çok zor oluyor ama bebekle anne hastalığı tarifsiz 🫠 neyseki sadece bende şuanda inşallah kızıma geçmesin tek duam bu çok teşekkür ederim🙏🏼
Yaaaa öylemi dedi doktor geçmiş olsun cancağzım. Benmde afedersn aşırı balgam ve sümük ikiside yeşil şekilde oldu süründüm resmen çok şükür geçt umarm sizinde geçer tez zamanda🙏🏻
Öyle dedi kuzucum direk antibiyotik o durumda sen kullanmış mıydın? Çok uzun sürüyor galiba ya dikkatli olmakta fayda var hem bağışıklığımız düşük hem salgınlar yeniden hortladı üzerine eklenerek

Back