2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Hayır ama kilo aralığı daha geniş. Ve bizde 4 olmadığı zaman 4+ bi süre gayet rahat olmuştu. 5+ta 5e göre tabi daha büyük. Sadece çok fark yok arada

Tarhana hamgi marka aldınız ya
Niye hepsinde ısırgan otu var huylandım dokunmasın bide sadesi pek yok
Önemli olan bebeklere uygun olması canım. Ben og marka tercih ettim alerjimizden dolayı henüz süt ve süt ürünlerini açmadık yoğurtsuz olanını aldım oğlum çok seviyor Dokuncak bir şey olsa belirtirler ya da koymazlardı.

Benim bebeğiminde besin alerjisi var. Henüz süt ve süt ürünleri denemedik ne yazık ki ben de zorlanıyorum bize muzda dokunuyor onuda veremiyorum. Süt ve süt ürünlerinin olmadığı tarifler yapmaya çalışıyorum. İnşallah yakın zamanda sona erer bu sürecimiz

Sleepy 1-2-3 no kullandım hiç memnun kalmadım. Kayınvalidem can bebe getirdi 3-4 no onları da pek beğenmedim. 2 paket sleepy 4 maxi kullandım mecburen. Ben garip ama molfix ve Goon beğendim. Molfix cırtlı bezin 4 numarasındayız geniş ve rahat. Sızdırmıyor. Goon külot bez de harika. Valla ben pişik yapmasın sızdırmasın yeter diyorum. Çocuk rahat etsin bitti gitti. Çöpe verilen para sonuçta

Tarhana hamgi marka aldınız ya
Niye hepsinde ısırgan otu var huylandım dokunmasın bide sadesi pek yok
Tarhanadan ağzım yandı. Bebek tarhanası aldım içinden domates çıktı. Yemiş bulundu çocuk bittik yani. Denemek için ebebekte satılan tarhanadan aldım bi kendime yapıp denicem eğer beğenirsem vericem çocuğa. İçeriği iyi gibi. Ama yoğurt var süt alerjisi olan bebekler için iyi olmayabilir. Penelope gurmenin süt alerjen tarhanası varmış haberiniz olsun kızlar. N Neess

Kızlar durum güncellemesi yapıyorum. Eşimin evrakları tamam benim evraklarım tamam Yarın SGK dökümüm ile konsolosluğa mail atıcam sonrası bekleme 27sinde eşim gelecek. 19 gün kaldı obarey bol dua
Kızımın doktoru beyin ve göze gönderdi kontrole heerr şey ok. Ateşi düştü. Allahım şükür sen bozma. 3 doktor ortak kararı dişten diyorlar. Bi gelmedi şu diş

Hayır ama kilo aralığı daha geniş. Ve bizde 4 olmadığı zaman 4+ bi süre gayet rahat olmuştu. 5+ta 5e göre tabi daha büyük. Sadece çok fark yok arada

Vallahi bez nosu araştırırken sleepy nin yorumunda denk geldim bende
Plus lar arasında beden farkı yok emiciliği yüksek demiş satıcı soruya cevap olarak
Maxi yazanlar büyük benim bildigimesela hem 4 + hem 4 maxi + var. yinede yanlış olablr kendim karşılaştırmadım

Beyorganik aldim bildiginiz eksi og natural kullananlar varmis ekşilik var mi onda yoksa onu alayim

Çok marka var ya kafam karıştı
En sade içerik aşçı annenin ki o da çok boş gibi
Makarna lütfen güzele benziyo tuzsuz olanı
Wefood a tuzlu demişler bide mamma baby food var kararsız kaldım. Ufak paket alıp denemek lazm

Bence satici bilmiyor kilo farkida var bezleein uzerinde ele alindiginda fark yok gbi duruyor ama baglarken bariz fark oldugunu anliyorum ben

Bence satici bilmiyor kilo farkida var bezleein uzerinde ele alindiginda fark yok gbi duruyor ama baglarken bariz fark oldugunu anliyorum ben
Evet evet var. Bende molfixe geçeyim bari ya. 3 sene önce kızıma molfix kullanıyodum kalıbı küçük diye sleepye geçmiştim. Şimdi tam tersini yaşıyorum. Kalıpları değişmiş demek ki

Kızımın favorisi og nin tarhanası hiç vişey yemiyorsa tarhana menüsüne geçiş yapıyoruz

Ben OG aldım çok beğendi kızım ben de çok beğendim kızımdan artarsa yiyorum hemen

Kızlar ben sabahları muz, tam buğday unu, yumurta sarısı ve suyu çırpıp pankek yapıyorum. Bebeğim eline alıyo kendi şapur şupur yiyor. Kahvaltı için tavsiye ederim

Çok zor ya bi de bizimkinde gelişim geriliği var hala persentil 3 ün altında

Deniycem bende kızım ek gıdaya basladigimizda elmalari rendelerdim gotururdu löp löp smdi elma armut eksi gelir oldu yemiyor cigneme yapiyordu aslinda acaba taneli diyemi yemiyo elmaları diyordum ama gaza geldim bende deneyeyim en kısa sürede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…