- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Hayır ama kilo aralığı daha geniş. Ve bizde 4 olmadığı zaman 4+ bi süre gayet rahat olmuştu. 5+ta 5e göre tabi daha büyük. Sadece çok fark yok aradaSleepy Bionatural alıyorum ben normal sleepy e göre bi beden kalıbı geniiş, 5 numara baya güzel rahat oluyo
Bir de bende öyle sanıyordum ama o pluslar bedeni büyük anlamında degilmiş daha emici anlamımdaymış boşa aynı numaranın plus ını almayın
Önemli olan bebeklere uygun olması canım. Ben og marka tercih ettim alerjimizden dolayı henüz süt ve süt ürünlerini açmadık yoğurtsuz olanını aldım oğlum çok seviyorTarhana hamgi marka aldınız ya
Niye hepsinde ısırgan otu var huylandım dokunmasın bide sadesi pek yok
Benim bebeğiminde besin alerjisi var. Henüz süt ve süt ürünleri denemedik ne yazık ki ben de zorlanıyorumİnşaallah toparlanır ya iştahı çok iyiydi sürekli emiyordu ben şaşırıyordum nasıl almıyor kilo diye çünkü süt de vardı çok fazla hemde ek gıda süreci
Biraz yorucu yoğurt yedirememek çok kötü çünkü yoğurt kurtarıcı gibi bişey ek gıda da içine meyve kat ver yemeklerin yanında ver irmik pirinç unuyla muhallebi yap kat içine ver ne güzeldi ilkinde bunda yoğurt veremediğim için zorlanıyorum
Sleepy 1-2-3 no kullandım hiç memnun kalmadım. Kayınvalidem can bebe getirdi 3-4 no onları da pek beğenmedim. 2 paket sleepy 4 maxi kullandım mecburen. Ben garip ama molfix ve Goon beğendim. Molfix cırtlı bezin 4 numarasındayız geniş ve rahat. Sızdırmıyor. Goon külot bez de harika. Valla ben pişik yapmasın sızdırmasın yeter diyorum. Çocuk rahat etsin bitti gitti. Çöpe verilen para sonuçtaKızlar sleepy kullananınız var mı aranızda?? Ya bezler çok hızlı küçük geliyor ben anlamadım. 5 numara aldım nerdeyse yanlardan zor kapanıyo 5+ alayım dedim 5le arasında fark yok gibi oda zor kapanacak nerdeyse. Çok saçma ya
Tarhanadan ağzım yandı. Bebek tarhanası aldım içinden domates çıktı. Yemiş bulundu çocuk bittik yani. Denemek için ebebekte satılan tarhanadan aldım bi kendime yapıp denicem eğer beğenirsem vericem çocuğa. İçeriği iyi gibi. Ama yoğurt var süt alerjisi olan bebekler için iyi olmayabilir. Penelope gurmenin süt alerjen tarhanası varmış haberiniz olsun kızlar. N NeessTarhana hamgi marka aldınız ya
Beyorganik aldim bildiginiz eksi og natural kullananlar varmis ekşilik var mi onda yoksa onu alayimTarhana hamgi marka aldınız ya
Hayır ama kilo aralığı daha geniş. Ve bizde 4 olmadığı zaman 4+ bi süre gayet rahat olmuştu. 5+ta 5e göre tabi daha büyük. Sadece çok fark yok arada
Beyorganik aldim bildiginiz eksi og natural kullananlar varmis ekşilik var mi onda yoksa onu alayim
Bence satici bilmiyor kilo farkida var bezleein uzerinde ele alindiginda fark yok gbi duruyor ama baglarken bariz fark oldugunu anliyorum benVallahi bez nosu araştırırken sleepy nin yorumunda denk geldim bende
Plus lar arasında beden farkı yok emiciliği yüksek demiş satıcı soruya cevap olarak
Maxi yazanlar büyük benim bildigimesela hem 4 + hem 4 maxi + var. yinede yanlış olablr kendim karşılaştırmadım
Evet evet var. Bende molfixe geçeyim bari ya. 3 sene önce kızıma molfix kullanıyodum kalıbı küçük diye sleepye geçmiştim. Şimdi tam tersini yaşıyorum. Kalıpları değişmiş demek kiBence satici bilmiyor kilo farkida var bezleein uzerinde ele alindiginda fark yok gbi duruyor ama baglarken bariz fark oldugunu anliyorum ben
Kızımın favorisi og nin tarhanası hiç vişey yemiyorsa tarhana menüsüne geçiş yapıyoruzÇok marka var ya kafam karıştı
En sade içerik aşçı annenin ki o da çok boş gibi
Makarna lütfen güzele benziyo tuzsuz olanı
Wefood a tuzlu demişler bide mamma baby food var kararsız kaldım. Ufak paket alıp denemek lazm
Ben OG aldım çok beğendi kızım ben de çok beğendim kızımdan artarsa yiyorum hemenÇok marka var ya kafam karıştı
En sade içerik aşçı annenin ki o da çok boş gibi
Makarna lütfen güzele benziyo tuzsuz olanı
Wefood a tuzlu demişler bide mamma baby food var kararsız kaldım. Ufak paket alıp denemek lazm
Çok zor ya bi de bizimkinde gelişim geriliği var hala persentil 3 ün altındaBenim bebeğiminde besin alerjisi var. Henüz süt ve süt ürünleri denemedik ne yazık ki ben de zorlanıyorumbize muzda dokunuyor onuda veremiyorum. Süt ve süt ürünlerinin olmadığı tarifler yapmaya çalışıyorum. İnşallah yakın zamanda sona erer bu sürecimiz
Pancake ve yumurta sarısından omlet bizim de favorimizKızlar ben sabahları muz, tam buğday unu, yumurta sarısı ve suyu çırpıp pankek yapıyorum. Bebeğim eline alıyo kendi şapur şupur yiyor. Kahvaltı için tavsiye ederim
Ben korkudan yapamadim yiyolarmiii eline alip bunlariPancake ve yumurta sarısından omlet bizim de favorimizbi de patates tostu da sevilmişti
Eline verdiğimi mıncıklayıp mıncıklayıp belki 1 lokmasını yiyodurBen korkudan yapamadim yiyolarmiii eline alip bunlaridniyim bari
Deniycem bende kızım ek gıdaya basladigimizda elmalari rendelerdim gotururdu löp löp smdi elma armut eksi gelir oldu yemiyor cigneme yapiyordu aslinda acaba taneli diyemi yemiyo elmaları diyordum ama gaza geldim bende deneyeyim en kısa sürede :)Eline verdiğimi mıncıklayıp mıncıklayıp belki 1 lokmasını yiyodurben ufak parçalara bölüp elimle yediriyorum canım damaklarıyla eze eze yiyo ve daha çok hoşuna gidiyo bence çatalla ezilen şeylerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?