Biliyorum canım oğlum olmuştu 40 günlükken 15 gün hastahanede yatmıştı şu an 4 yaşında bütün kış hastalanır ama ateş olmaz şükürCiğer filmi çekildi mi dinledi mi ciğerlerini. Mutlaka dinlemiştir ama ben doktordan yana şansım olmadığı için artık 2-3 ayrı doktorun fikrini alır oldum. Bronşit zor diye biliyorum kuzenimin kızında devamlı aynı sorun var.
Bizimkide cok gec yatiyor bacım ve uyumuyor mahvetti beni yat kalk yat kalk onceden ne iyiydik ya dis belasi bi cikti hersey mahvoldu simdi uyuyanlar uyuyo demicek ya demeyen herkese hıı bak bak şuda yazmamış demek onunkide uyuyo diye nazar edeceğimKızlar ya bi haftadır fln (gerçi öncesinde de çok düzgün değildi ama) kızım gece uykusuna 12yi geçtikten sonra yatıyo.
Bugün mesela en son 4le 6 arası bi uyudu. Ondan sonra saat 9 buçuğa geliyodu gittim yatırdım bi şekilde uyuttum. 15 dk sonra fln uyandı uğraştım uğraştım geri uyumuyor. Normalde o saatte yatması lazım gece uykusa. Uyumadı kaldırdım bende. Daha bu saat oldu hala uyanık uyumuyo. Saat 1e geliyo.
Ay koca bebe oldu artık bacağım ağrıyo sallamaktan. Bi ara yanına yatıp sırtını pışpışlayarak uyutuyodum onuda kabul etmiyo artık. Emerken uyuyodu emerkende uyumuyo. Hiç bi şekilde uyumuyor delircem. Bacağımda sallayamıyorum ağrıyo. Gece desen saat başı uyanıyo bazen yarım saatte bi uyandığı bile oluyor. Çok bunaldım ya. Sürekli emmek istiyo.
Ay bide milletin peşine ağlama çıkardı bugün. Ablam odadan çıkıyodu arkasndan ağlıyo. Ablama veriyorum ben çıkıyorum odadan bu sefer benim peşime ağlıyoçok tuhaf yaratıklar bunlar ya.
Oy içimi döktüm. Sizinkiler uyumuyosa sizde yazın. Uyuyanlar uyuyo demesin nazar değer
Ah ahh valla bu mayis bebelerinde mi sorun var anlamadim buyudukce rahat ederiz derken daha da bozuluyor uykular. Bu gece saatte bir uyandik yine. En son 2 den 4 e kadar oturdu bildigin uyumak istemedi. Habire de emmek istiyor yoruldum artik. Ustten 4 diş birden geldi hepsi yariya kadar çıktı ama rahatlamadi yavrum bi. Valla bunaldim ya aglayasim geliyor uyumak istiyorum kesintisiz 2 saat bile olsa yaKızlar ya bi haftadır fln (gerçi öncesinde de çok düzgün değildi ama) kızım gece uykusuna 12yi geçtikten sonra yatıyo.
Bugün mesela en son 4le 6 arası bi uyudu. Ondan sonra saat 9 buçuğa geliyodu gittim yatırdım bi şekilde uyuttum. 15 dk sonra fln uyandı uğraştım uğraştım geri uyumuyor. Normalde o saatte yatması lazım gece uykusa. Uyumadı kaldırdım bende. Daha bu saat oldu hala uyanık uyumuyo. Saat 1e geliyo.
Ay koca bebe oldu artık bacağım ağrıyo sallamaktan. Bi ara yanına yatıp sırtını pışpışlayarak uyutuyodum onuda kabul etmiyo artık. Emerken uyuyodu emerkende uyumuyo. Hiç bi şekilde uyumuyor delircem. Bacağımda sallayamıyorum ağrıyo. Gece desen saat başı uyanıyo bazen yarım saatte bi uyandığı bile oluyor. Çok bunaldım ya. Sürekli emmek istiyo.
Ay bide milletin peşine ağlama çıkardı bugün. Ablam odadan çıkıyodu arkasndan ağlıyo. Ablama veriyorum ben çıkıyorum odadan bu sefer benim peşime ağlıyoçok tuhaf yaratıklar bunlar ya.
Oy içimi döktüm. Sizinkiler uyumuyosa sizde yazın. Uyuyanlar uyuyo demesin nazar değer
Kuzuu kıyamam eliztoşuma geçmiş olsun. Bi ara bizim de böyle olmuştu sadece burun akıntısı ve hapşuruk 1 haftada falan geçmişti saat başı uyanmalar o zaman başlamıştıArkadaşlar Eliz'in üç dört gündür burnu akıyor, geceleri ise tıkalı nefes alamayınca 20 dakikada bir uyanıp ağlıyor
Bu durumda ne ben uykumu alıyorum ne o
Serum fizyolojik ile açıyorum aspiratör ile çekiyorum
Bı öneriniz varmı? başka ne yapsam gece rahat uyur ?
Benim yazmama gerek yok heraldeKızlar ya bi haftadır fln (gerçi öncesinde de çok düzgün değildi ama) kızım gece uykusuna 12yi geçtikten sonra yatıyo.
Teşekkürler canım benim vinosada geçmiş olsun bidaha maz insallahKuzuu kıyamam eliztoşuma geçmiş olsun. Bi ara bizim de böyle olmuştu sadece burun akıntısı ve hapşuruk 1 haftada falan geçmişti saat başı uyanmalar o zaman başlamıştıinşallah toparlar bir an önce miniğim
Bence 2. Doktor fikri al canım film çekmeden bilmiyorum yani. Ben artık pek güvenemiyorumBiliyorum canım oğlum olmuştu 40 günlükken 15 gün hastahanede yatmıştı şu an 4 yaşında bütün kış hastalanır ama ateş olmaz şükür
Doktor film istememişti sadece dinledi hiriltisi çok olunca bronşit demişti
şimdi hirilti yok sadece burun tıkanıklığı var
Canım 23 aralıkta uyku eğitimi var ebe Tülin bulurun. Katılmak istersen. Ben benimki hakkında yorum yapmayacağım. DeğişkenKızlar ya bi haftadır fln (gerçi öncesinde de çok düzgün değildi ama) kızım gece uykusuna 12yi geçtikten sonra yatıyo.
Benim drum kız çocuklarında mümkün olduğumca film çektirilmesin dedi. Yumurtalıkları etkiliyomuş. Veya çektirilmek zorundaysa da koruyucu plaka konuyormuş yumurtalıklarına denk gelen kısımda.Bence 2. Doktor fikri al canım film çekmeden bilmiyorum yani. Ben artık pek güvenemiyorum
Devam ederse hafta içi götüreceğim tekrarBence 2. Doktor fikri al canım film çekmeden bilmiyorum yani. Ben artık pek güvenemiyorum
Ağlıyorum her gün çok yoruluyorum işte eve geliyorum artık gece uykusuna geç geçen bir bebek ve kendime ait bir dinlenme anım yok grip oldum bütün vücudum dökülüyor bunaldım bi gidip banyoda ağlıyorum sıkıldım bunaldım deyip kızımdan değil de işte iş ve bebek bakımı hepsi zor geliyor sonra bi de pişman oluyorum kötü anneyim ben diye çok kötü moralim çokKızlar ya bi haftadır fln (gerçi öncesinde de çok düzgün değildi ama) kızım gece uykusuna 12yi geçtikten sonra yatıyo.
Canım kendini bu kadar yıpratma.Asla kötü bi anne değiliz.zor bi mesleğimiz var gerçekten.Hem bedenen hem zihnen yoran bi meslek.Seni çok çok iyi anlıyorum.Ben ücretsiz izne ayrıldım ama ben de bazen çok bunalıyorum.Hatta bazen diyorum ki ,Ya çalışsam biraz insan görürüm, iyi gelir diyeAğlıyorum her gün çok yoruluyorum işte eve geliyorum artık gece uykusuna geç geçen bir bebek ve kendime ait bir dinlenme anım yok grip oldum bütün vücudum dökülüyor bunaldım bi gidip banyoda ağlıyorum sıkıldım bunaldım deyip kızımdan değil de işte iş ve bebek bakımı hepsi zor geliyor sonra bi de pişman oluyorum kötü anneyim ben diye çok kötü moralim çok
Bir ay önce bi hasta oldumki ne hastalık serumlar falan fayda etmediAğlıyorum her gün çok yoruluyorum işte eve geliyorum artık gece uykusuna geç geçen bir bebek ve kendime ait bir dinlenme anım yok grip oldum bütün vücudum dökülüyor bunaldım bi gidip banyoda ağlıyorum sıkıldım bunaldım deyip kızımdan değil de işte iş ve bebek bakımı hepsi zor geliyor sonra bi de pişman oluyorum kötü anneyim ben diye çok kötü moralim çok
Teşekkür ederim canımBenim drum kız çocuklarında mümkün olduğumca film çektirilmesin dedi. Yumurtalıkları etkiliyomuş. Veya çektirilmek zorundaysa da koruyucu plaka konuyormuş yumurtalıklarına denk gelen kısımda.
Aklınızda bulunsun kızlar akciğer için fln film çektirirseniz. Yumurtalıkları koruyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?