• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Uyuyan çocuk uyumaz oldu kafayı yicem yaa yüzünü ovuşturuyor uykusu geliyor götürüyorum uyutmaya emerken ayakları tepiniyor ve haliyle uykuya dalamıyor gündüz de çalıştığım için gerçekten çok bunaldım sadece akşam uyumadan 2 saat dinlenme fırsatım oluyordu 😢
Canım benim bebeğimde bazen öyle yapıyor.Emerken uyuyan bebek bazen tepiniyor .Bende hemen kucağıma alıp ritmik bi şekilde hangi sallıyorum ve uykuya geçiyor.Sende bi dene umarım işe yarar.Bur arada seni çok iyi anlıyorum.Bende sınıf öğretmeniyim. Zor bi mesleğimiz var.Bebek olunca 2 kat daha atıyordur eminim zorluk😢

Selam kızlar yine tercüme bürosu senin nüfus müdürlüğü benim koşturuyorum. O evrak bu evrak bıktım canımdan. Sizler nasılsınız? Diş çıkmadı ama damağıyla hart hurt yiyor çocuk beni. Bir de o jilet gibi tırnaklarla mememi kanattı 🥲 mıncıklıyor 😂 saçlar yoluk yoluk yolunuyor 🥲 ek gıda 🧿 sürünüyor bir de minnak maymunum. Ama yine burnumuz 💩dan kurtulmuyor ben hastayım bizimki de hasta. Bıktım hastalıktan. Evi kutsal sularla yıkayıo kapıya pencereye tuz dökesiniz var.😫 en iyisi diş hediğinde hoca çağırmak sanırım. Bi okusun bizim sülaleyi. Teyzemin kırkı çıktı diğer teyzemin 4. Evre kanser olduğunu öğrendik. Kardeşim FMF hastası onun da böbreklerinde protein kaçağı varmış. Daha da kötü haber duymak istemiyorum yetti canıma 🫤

Uyuyan çocuk uyumaz oldu kafayı yicem yaa yüzünü ovuşturuyor uykusu geliyor götürüyorum uyutmaya emerken ayakları tepiniyor ve haliyle uykuya dalamıyor gündüz de çalıştığım için gerçekten çok bunaldım sadece akşam uyumadan 2 saat dinlenme fırsatım oluyordu 😢
Uyumuyorr uyumuyorlarrr.. akşam yatır yarım saatte bir kalksın gece saat başı çoğunlukla, şanslı günümdeysem 3 saatte 1 emmeye kalkıyor. Daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ya bazen çok karamsarlığa düşüyorum

İnşaallah toparlanır ya iştahı çok iyiydi sürekli emiyordu ben şaşırıyordum nasıl almıyor kilo diye çünkü süt de vardı çok fazla hemde ek gıda süreci
Biraz yorucu yoğurt yedirememek çok kötü çünkü yoğurt kurtarıcı gibi bişey ek gıda da içine meyve kat ver yemeklerin yanında ver irmik pirinç unuyla muhallebi yap kat içine ver ne güzeldi ilkinde bunda yoğurt veremediğim için zorlanıyorum
Vakti gelince yedirirsin annesi hepsni yer zamanla

Geçen hafta iki gün asla uyumak bilmedi ama snra düzeldi çok şükür umarm geçicidir sizinkide🫠 benmde günlük iki saat vaktm var ondada iş yaptğm dinlenmediğimde oluyor. İnanın yatağa yatınca bütün vücudum ağrıyor sanki🫠

Uyumuyorr uyumuyorlarrr.. akşam yatır yarım saatte bir kalksın gece saat başı çoğunlukla, şanslı günümdeysem 3 saatte 1 emmeye kalkıyor. Daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ya bazen çok karamsarlığa düşüyorum
Gece zaten ayrı saymıyorum artık kaç kez uyandı kaç kez emzirdim uzun süredir aynı yatakta yatıyoruz sabah erken okula gittiğim için böyle pratik geldi en azından uyanırsa memeyi veriyorum uyumaya devam ediyorum evet ben de karamsarlığa düşüyorum 😕

Geçen hafta iki gün asla uyumak bilmedi ama snra düzeldi çok şükür umarm geçicidir sizinkide🫠 benmde günlük iki saat vaktm var ondada iş yaptğm dinlenmediğimde oluyor. İnanın yatağa yatınca bütün vücudum ağrıyor sanki🫠
Benim ev işi hak getire robot süpürüyor diğer türlü çamaşır varsa hallediyorum başka da bişi yapamıyorum

Canım benim bebeğimde bazen öyle yapıyor.Emerken uyuyan bebek bazen tepiniyor .Bende hemen kucağıma alıp ritmik bi şekilde hangi sallıyorum ve uykuya geçiyor.Sende bi dene umarım işe yarar.Bur arada seni çok iyi anlıyorum.Bende sınıf öğretmeniyim. Zor bi mesleğimiz var.Bebek olunca 2 kat daha atıyordur eminim zorluk😢
Ayy evet yaa okulda çocuk sesi evde de gelip bebeğinle ilgilenmen gerek gerçekten çok yorucu deneyeceğim tavsiyeni 🤍

Ayy evet yaa okulda çocuk sesi evde de gelip bebeğinle ilgilenmen gerek gerçekten çok yorucu deneyeceğim tavsiyeni 🤍
Bu zamanlarda geçecek .Büyüdüklerinde başka zorluklara evrilecek fakat bu kadar yorulmayız diye düşünüyorum.En azından kendi biraz da olsa oyun oynayabilirler diye düşünüyorum 🥰

Gece zaten ayrı saymıyorum artık kaç kez uyandı kaç kez emzirdim uzun süredir aynı yatakta yatıyoruz sabah erken okula gittiğim için böyle pratik geldi en azından uyanırsa memeyi veriyorum uyumaya devam ediyorum evet ben de karamsarlığa düşüyorum 😕
Ben de sabah 6 da uyanırsa yanıma alıyorum biraz daha devam ediyoruz 7 civarlarındaysa kalkıyoruz 🫠
Yorgunluk ve uykusuzluktan çocuğumla geçirdiğim zamanın tadını da çıkaramıyorum gibi hissediyorum. Bu aylarda biraz daha rahatlamış olmamız gerekmez mi 🫠

Ben de sabah 6 da uyanırsa yanıma alıyorum biraz daha devam ediyoruz 7 civarlarındaysa kalkıyoruz 🫠
Yorgunluk ve uykusuzluktan çocuğumla geçirdiğim zamanın tadını da çıkaramıyorum gibi hissediyorum. Bu aylarda biraz daha rahatlamış olmamız gerekmez mi 🫠
Bana daha da zorlaşıyor gibi geliyor

Benim kizim hepten ayari kacirdi dogdugu gunden beri en berbat gunu yasiyorum aksam 10 dan beri saat 7 ye geliyor asla uyumadi cin gibi bakiyor şakamı bu diyorum şuanda annem bendeydi ben gormeden fazlami besledi napti diyorum artik suan cildirmak uzereyim duzen muzen gitti sabah butun gun uyursa mahvolurum gercekten

Benim kizim hepten ayari kacirdi dogdugu gunden beri en berbat gunu yasiyorum aksam 10 dan beri saat 7 ye geliyor asla uyumadi cin gibi bakiyor şakamı bu diyorum şuanda annem bendeydi ben gormeden fazlami besledi napti diyorum artik suan cildirmak uzereyim duzen muzen gitti sabah butun gun uyursa mahvolurum gercekten
Ayy belki diş fln geliyodur. Tek ağlamasın da uyumazsa uyumasınlar ya napalım. Biri yok muydu yardım edecek nöbetleşe bekleseydiniz başını. Hiç uyumadan insan çok kötü oluyor.

Dün gece benim kızda yarım saatte bi uyandı. Emzirince susuyor sürekli memede kalmak istiyor yenidoğan gibi. Memelerim cizik içinde emerken mıncıklıyo çiziyo hep. Canım acıyo artık bıktım yolunmaktan. 😅😅

Benim ev işi hak getire robot süpürüyor diğer türlü çamaşır varsa hallediyorum başka da bişi yapamıyorum
Bende kızım emeklediği ve her yeri yaladığı için her hafta temizliğe abla alıyorum yoksa yetişemiyorm onlarında ücretlerinin maşallahı var.🫠bebek masrafları ve temizlik ücreti için çalışıyormuşum hissi oluyor.

Bende kızım emeklediği ve her yeri yaladığı için her hafta temizliğe abla alıyorum yoksa yetişemiyorm onlarında ücretlerinin maşallahı var.🫠bebek masrafları ve temizlik ücreti için çalışıyormuşum hissi oluyor.
Zaten ortalığın pahalılığından ana masraflara zor yetişiliyor sırf hobi amaçlı keyif amaçlı bir şey almayalı aylar oluyor 😞

Zaten ortalığın pahalılığından ana masraflara zor yetişiliyor sırf hobi amaçlı keyif amaçlı bir şey almayalı aylar oluyor 😞
Çocuk ürünleri ekstra pahallı gerçekten allah hepimize kolaylık versin. Keyif kısmını bizde geçtik kızcağazm ihtiyaçlarndan kendimi gözüm görmüyor😅

Kızlar sleepy kullananınız var mı aranızda?? Ya bezler çok hızlı küçük geliyor ben anlamadım. 5 numara aldım nerdeyse yanlardan zor kapanıyo 5+ alayım dedim 5le arasında fark yok gibi oda zor kapanacak nerdeyse. Çok saçma ya

Kızlar sleepy kullananınız var mı aranızda?? Ya bezler çok hızlı küçük geliyor ben anlamadım. 5 numara aldım nerdeyse yanlardan zor kapanıyo 5+ alayım dedim 5le arasında fark yok gibi oda zor kapanacak nerdeyse. Çok saçma ya
Bnde bio natural kullaniyorum 5 nodayiz bizde 5+ alsam olacak yakin zamanda ama külot bezde bu sorunun duzeldigini goreceksiniz biz oglumda uzun sure 5 ve 6 no kullandik ki 6 aylikken 10 kiloydu ben 2 yasina yakin prima kullanmistim sonra direk sleepy kulot beze gecmistim zamanla boylari uzadikca duzeliyor o durum ama baktiniz olmuyor mecbur 6 no alin o uzun sure goturecek merak etme boy uzadikca duzeliyor durum bnde diyordum 5 aylik cocuk 5 6 numara kullaniyo nasil olacak diye ama oluyormus birde sleepy primaya gore 1 bedene yakin dar kalip ama asla o parayi vermem primaya cok memnunum sleepy den ben hep bio natural aliyorm

Sleepy Bionatural alıyorum ben normal sleepy e göre bi beden kalıbı geniiş, 5 numara baya güzel rahat oluyo👍
Bir de bende öyle sanıyordum ama o pluslar bedeni büyük anlamında degilmiş daha emici anlamımdaymış boşa aynı numaranın plus ını almayın🤣

Tarhana hamgi marka aldınız ya
Niye hepsinde ısırgan otu var huylandım dokunmasın bide sadesi pek yok

Back