- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.393
- 83
- 33
Günde yarım kilo cikiyor iste en kotu yeter aslinda ek gidayi yese mamaya gerek kalmazYok benim süt kalmamış 4.5 saat evden gittim ,harika bir yemek yedim,eğlendim eve geldim simdi sağıyorum 2kere 15 dakika 2 meme toplamda 100 cc çıktıbuzlukta süt kalmadi napicam bilmiyorum
Bebekten ayrıyken sütünüzü sağabiliyor musunuz? Ayrıyken süt azalmasın diye emzirme sıklığınca sağmak gerekiyor diye biliyorum.Yok benim süt kalmamış 4.5 saat evden gittim ,harika bir yemek yedim,eğlendim eve geldim simdi sağıyorum 2kere 15 dakika 2 meme toplamda 100 cc çıktıbuzlukta süt kalmadi napicam bilmiyorum
Benim oglum boyleydi 2.5 sene surdu bahsetmistim daha önce burda 1 1.30 gbi istisnasiz kalkardi sabah 7 8 9 sallatirdi kendini ama asla uyumazdi ama genel olarak olan bi durum degilse dis sorunu falan vardir belki yada bi skntisi olmsturKızlar dün gece bebeğim 1de uyandı. Sabah ezanı okunuyodu 6yı geçmişti hala uyumamıştı ıııı diye ağlıyo kafayı yicektim oturdum ağladım bu çocuk niye uyumuyo diye.. var mı başka bebesi uyumayan ya böyle bi şey olabilir mi? Dr normal diyo nası normal olur çıldıracağım
Bnce normal değilKızlar dün gece bebeğim 1de uyandı. Sabah ezanı okunuyodu 6yı geçmişti hala uyumamıştı ıııı diye ağlıyo kafayı yicektim oturdum ağladım bu çocuk niye uyumuyo diye.. var mı başka bebesi uyumayan ya böyle bi şey olabilir mi? Dr normal diyo nası normal olur çıldıracağım
Hasta ya şuan bronşit devam ediyor hala o yüzden normalmiş. Siz hastayken sinirlenmez misiniz diyoBnce normal değilgece uyumamak nasıl normal olabilirki
Allahımmm nası dayandınız 2 buçuk seneBenim oglum boyleydi 2.5 sene surdu bahsetmistim daha önce burda 1 1.30 gbi istisnasiz kalkardi sabah 7 8 9 sallatirdi kendini ama asla uyumazdi ama genel olarak olan bi durum degilse dis sorunu falan vardir belki yada bi skntisi olmstur
Yok vallahi sağacak ortam yok maalesef, ilk bir kaç gün sıkıntı yaşadım şimdi de eh işteBebekten ayrıyken sütünüzü sağabiliyor musunuz? Ayrıyken süt azalmasın diye emzirme sıklığınca sağmak gerekiyor diye biliyorum.
Ama bide 100 cc iyi bence ben bi kere sağmıştım benden hiç çıkmamıştı ama tabi sizin stok yapmanız gerektiği için bilemiyorum. Halledersiniz inşallah.
Müdürünüzde size bilenmişti en son. Şimdi nasıl sizi zorluyor mu
Bugün biz de olduk aşıyı ve bizim durumda aynı,oğlum da seçiciydi buda öyle görünüyorBugün 6. Ay aşımızı olduk.şükür 9. Aya kadar rahatız.ek gıdaya yavaş yavaş başladık ama ben çok tedirgin oluyorum nedense aslında ikinci çocuk ama ilk oğlumda yaptığım hataları yapmaktan korkuyorum.Suan çok seçici bir çocuk hersey yemez takintilidir bu seferde öyle olmasından çok korkuyorum
Bilmiyorum nasıl dayandım inanın pskolojik olarak çok dayanılmaz bir süreçti çok tahammülsüz bi insan haline gelmiştim hata kaza uyudu dediğim gün bile olmadı cok yere goturduk tahlil üstüne tahlil hicbirsey yoktu bende okdar olmasada cok uykusuzmusum ufakken halada öyleyim umarım sizinkide hastalıktandır yoksa cok zor bir surec bukdr neden uzadi hastaligi acaba ya en kotu ihtimalle 2 haftada gecer oglumdan biliyorum bizde cok ugrastik alerjik bronsiolit olabilirmi o mu surekli tekrarlatiyor acabaAllahımmm nası dayandınız 2 buçuk senebi çözümü yok muydu çok korkuyorum bi süredir böyle ama hasta oldu olalı böyle şuan hastalığı daha iyiye gidiyo ama uyumuyor yinede bilmiyorum çok kötüyüm
Hastayken bende uyurum ya normalde. Ama şu an hastaym mesela uyuyamıyorum. Bu bebek gibi uyumak deyimini kimdi buldu yaHasta ya şuan bronşit devam ediyor hala o yüzden normalmiş. Siz hastayken sinirlenmez misiniz diyohayır ben hastayken bol bol uyuyorum benim kız uyumuyo
Hahaha ay çok güldüm hakakten öyle bence 'kocam gibi uyumak olmalı' idiHastayken bende uyurum ya normalde. Ama şu an hastaym mesela uyuyamıyorum. Bu bebek gibi uyumak deyimini kimdi buldu yaresmen yalan dolan
Bende astım olduğu için bebeğimde astım gibiymiş. Hassasmış. Öncedinde nebülizatör kullanmıştık onu maskesiz kullanıyorduk taktırmıyodu. O yüzden verdiğimiz ilaçlar bebeğin ciğerine tam gitmemiş tam iyileşememiş bu son gittiğimiz göğüs hastalıkları doktorunun söylediği. Çarş. Gitmiştik. 10 gün sürer düzelmesi demişti bakalım daha 5 gün oldu biraz azaldı gibi hırıltısı. Ayın 8inde kontrolü varBilmiyorum nasıl dayandım inanın pskolojik olarak çok dayanılmaz bir süreçti çok tahammülsüz bi insan haline gelmiştim hata kaza uyudu dediğim gün bile olmadı cok yere goturduk tahlil üstüne tahlil hicbirsey yoktu bende okdar olmasada cok uykusuzmusum ufakken halada öyleyim umarım sizinkide hastalıktandır yoksa cok zor bir surec bukdr neden uzadi hastaligi acaba ya en kotu ihtimalle 2 haftada gecer oglumdan biliyorum bizde cok ugrastik alerjik bronsiolit olabilirmi o mu surekli tekrarlatiyor acaba
Yaa çok güldüm öyle güzel söyledinizkiHahaha ay çok güldüm hakakten öyle bence 'kocam gibi uyumak olmalı' idi
Ooyy benim oğlumda havuç için ağladıBenim bebiş yoğurt aşkına kaşığı yiyecekti
Havuç u pek sevmedi pütürlü diye sanırım
Ufak ufak tattırmaya başladımm
Ooyy benim oğlumda havuç için ağladıben biraz su ile açıyorum zaten salyalardan ağzında da ıslanıyor daha güzel yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?