Bizimde oyleydi ilk 3 ay gunde kac kere yapiyodu asiyi bi oldu bicak gibi kesildi kakalar haftada bir e dustu gercekten denk geldiyse de enteresan yani simdide 3 gunde 1 yapiyoruz buna bile sukur diyorum kulak cubugunu yaglayip zeytinyagiyla poposunu bi uyar bakalim az ice dogdru degdir fitilsiz o sekildede yaptiriyodum ben doktorda fitil kullanacagina boyle yap bi dene demisti cogu zaman yapiyodu kabiz oldugumuzdada baktim ikinip tikiniyor cok yaptirdik bu sekilde
Bende sebzelerine koyuyorum z.yağını daha iyiyiz sükür ama siz sadece anne sutu aldiginizdan cok endise etme ben takmiyordum ek gıda öncesi huzursuz olmadigi icinEvet bende bikaç defa yaptırdım öyle çubukla
Ama ona da alıştırmayın diyolar
Aşıdan sonra olduğu benimde dikkatimi çekti özellikle sordum ama rotanın kabızlık etkisi olmaz dendi daha çok ishal görülürmüş
Bgn ebe bi çay kaşığı zeytinyağı içirebilirsin dedi fayda edermi bilmem
Ben olmamıştım doktoruma gittim. Kanamam birikmiş adet söktürücü verdi öyle oldum ilk defa. Bakalım şimdi bundan sonra ne olacakBenim gibi hala regli olmayan var mı?
Ben olmadım henüz regl ,kontrole gitmem gerekir mi 5.5 ay oldu ?süt koruyor diyorlar..Benim gibi hala regli olmayan var mı?
4. Aydan sonra aktif emzirme süremizde azaldı resmen ama etrafa bakmaktan emmiyoruz emerken bişey dikkatini çekiyo amanMaaşallah fıstığa
Şu son düzlükte neden mama başlanır
alt sınır 300 diye biliyorum 5 ayda 530 gayet iyi bence son 1 ayımız zaten ek gıdaya geçicez
Kiiii bundan sonra kg alım ve boy uzamaları yavaşlıyor çok normal.. emmesine ramen açlık seziyorsan huysuzsa tabi vermelisin karşı değilim ama çocuk da mutlu huzurluysa bol bol emzirmeye devam bence
4. Aydan sonra aktif emzirme süremizde azaldı resmen ama etrafa bakmaktan emmiyoruz emerken bişey dikkatini çekiyo amanallahım hemen kafa dönüyo emmeyi bırakkyo resmen, anne sütü agırlıklı giduoruz ztn full emmeye devam ama kilosu biraz toparlasın dıye verdı cnkü covid olduk malesf 3. Aydan beri hep 550 , 500 gramlar o cıvarlada aldık malwsf ..sütüm çoğalmdj hep aynı cok şükür var kilo toparlasın biraz dye sanırım
Ben de henüz olmadım çok rahat böyleBenim gibi hala regli olmayan var mı?
Bende rahatsız olmaya başladım bir yandan dediğiniz gibi korkuyorum olunca sütümü etkiler mi diye ama artık şişkinlikten de rahatsız olmaya başladımBen ilk kızımda 8 bu doğumda 3. ayda regl oldum
Erken oldum diye üzülüyodum ama aşırı rahatladım karnım gitti oldugumdan beri seviçliyim
Bende rahatsız olmaya başladım bir yandan dediğiniz gibi korkuyorum olunca sütümü etkiler mi diye ama artık şişkinlikten de rahatsız olmaya başladım
Biz daha tam geçmedik öğün olarak değilde tadımlık minik minik veriyorum bir kaşık kadar ama 5-6 gündür yapmıyordu dün yapti şükür o zamanda dediğiniz gibi birsey yoktuEk gıdaya geçen bebek anneleri sorum size bebeğiniz kakasında siyah lif gibi çizgi çizgi bişiler var mı
Hahahah ilk oglumda kakayi alip doktora gitmistim o aklima geldi muz yeyince oluyor oEk gıdaya geçen bebek anneleri sorum size bebeğiniz kakasında siyah lif gibi çizgi çizgi bişiler var mı
Ben veriyorum canım istediği müddetçe öyle emmemezlik yapmadı çok şükürEk gıdaya tam olarak başlayan arkadaşlar öğün olarak mı veriyorsunuz ve neler veriyorsunuz?ben korkuyorum karnı doyar emmeyi bırakır diyehala tadım aşamasındayız günde bir kaşığı geçemedim
Peki ne veriyorsunuz gün içindeBen veriyorum canım istediği müddetçe öyle emmemezlik yapmadı çok şükür
Kızlar bu mesajımı görmüş müydünüz.Fikri olan var mıKızlar çok gemiş olsun bebişler hastalanmış.Rabbim acil şifalar versin inşallah
Kızlar bu kan damlaları kilo başı bi damla veriyoruz ya aslında kilo başı ml olarak vermeliymişiz.Yani bebek 8 kilo ise 8 ml. 8 damla =8 ml demek değilmiş.8 kilo çoçuğa eğer damla ile vereceksek 18 damla vermemiz gerekiyormuş.Bu da 8 ml’e tekabül ediyormuş.İnstada bi doktoru takip ediyorum ondan öğrendim.Böyle yapanlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?