Boyle seylerde malesef olan disardan karisana oluyo. Olay annenizle kardesiniz arasinda. Siz iyi olsunlar diye cabalarsiniz ama kotu siz olursunuz. Bu tarz meseleler yuzunden ben cok dahil oldum annemi savundum. Kardesimle 3 yildir gorusmuyoruz. Tavsiyem size fikir sorulmadikca karismamanizKızlar selam bugün üzerimde tuhaf bir gerginlik vardı babamla konuştum dün kardeşim anneme ağza alınmadık laflar küfürler savurmuş telefonda. Hemen annemi aradım Kadın telefonda ilk önce anlatmak istemedi zorlayınca da ağladı anlattı kardeşim eski erkek arkadaşının verdiği hediye kırılmış diye anneme bir ton saydırmış annem nasıl ağladı bana anlatırken çok üzüldüm bana yemin ettirdi arama diye. Ama çok üzüldüm arayıp hesap sormak istedim. Ama söz verdim ne yapayım sizce? Anneme bu lafları etmesi sinirlerimi bozdu
İnşallah yoksa dayanamiyorum değil iş yapmak oturmak kalkmak bile zülm haline geldiBenim o ateş hissi yok umarım bir an önce geçer gider
Aynen bende sizin gbi dusundum cantaminda buyuk kismini hazirladim en son bez makyaj malzemeesi maşa vs ekleyeceğim bide bebege bikac parca bisey iste ağarlaştıkça uğraşılcak iş değil ciddenValla ütüleri yaptım, haftaya da çantamı hazırlayacağım, hic riske atamam ,kafam rahat olsun
Aynn yapın gitsin kafanız rahat olur 30 dan sonra zorlar insani o isler baya..son ana birakmamakta fayda varBende daha hiçbişey yapmadım sadece ayırdım yıkancakları çıkardım hepsi meydanda atıp yıkanacak benim de daha erken 2 haftaya yaparım diyorum 30 31 de bitiririz inşallah
Yaparsin boşver, benim esim bile yoktu yalniz yaptim .Acelesi yok aslında ama ben tez canlıyımAyy ben daha hic bi sey yapmadim sizleri boyle gorunce bi panik yaptimama sen 31. Haftandaymissin ben 29dayim 2 haftam daha var sanirim.
Ya bide bi allahin kuluda demiyor ki geleyim sana yardim edeyim su odayi yerlestirelimtek basima nasi yapcaksam.. artik esimle yapariz bi gun napalim
Oooo ,maşalar, makyaj malzemesiAynen bende sizin gbi dusundum cantaminda buyuk kismini hazirladim en son bez makyaj malzemeesi maşa vs ekleyeceğim bide bebege bikac parca bisey iste ağarlaştıkça uğraşılcak iş değil cidden
Oğlumda kontrole diye gidip doğum olunca anamın apar topar ne bulduysa getirdigi çuval pijamalariyla harika anilar yasamistimOooo ,maşalar, makyaj malzemesine güzel, hic kendimden umudum yok o konuda
Ben de ,suratsız, ağlaktımOğlumda kontrole diye gidip doğum olunca anamın apar topar ne bulduysa getirdigi çuval pijamalariyla harika anilar yasamistimkafa göz berbat gören hayrina biri beni hastaneye tikmisda dogum yaptirmis gbiydim hal bu olunca bunda az özenmek istedim
Çok zorlamışsınız ,bende çok zorladığım günden sonra ciddi bir bel sıkıntım olmuştu malesef 3 gün yataktan kalkamadım bel kitlenmesi yaşadım..çok zorlamayın aktiviteleri yaparkrn 30-40 dk yürüyüş yeterli..geçmiş olsun cok kötü olursanız parol içebilirsiniz bel agrısı hemen geçmiyoBu gece doğurmazsam bir şey olmaz herhalde ,resmen vajina zonkluyor, bacaklarım, belimmm ,gören maraton koştum sanar
Ay evet ya aslında zorlanacak bir şey yapmadım ama bana fazla gelmiş anlaşılan, sabaha geçmezse ilaç alacağım,teşekkür ederimÇok zorlamışsınız ,bende çok zorladığım günden sonra ciddi bir bel sıkıntım olmuştu malesef 3 gün yataktan kalkamadım bel kitlenmesi yaşadım..çok zorlamayın aktiviteleri yaparkrn 30-40 dk yürüyüş yeterli..geçmiş olsun cok kötü olursanız parol içebilirsiniz bel agrısı hemen geçmiyo
Hayır öyle demeyin yapıcaz bu seferBen de ,suratsız, ağlaktımbunda da umudum yok
InsallahHayır öyle demeyin yapıcaz bu sefer❤
Ayy ben daha hic bi sey yapmadim sizleri boyle gorunce bi panik yaptimama sen 31. Haftandaymissin ben 29dayim 2 haftam daha var sanirim.
Ya bide bi allahin kuluda demiyor ki geleyim sana yardim edeyim su odayi yerlestirelimtek basima nasi yapcaksam.. artik esimle yapariz bi gun napalim
Kizlar ozaman size moral olsun daha ben bebisin yatagini bile almadimBende daha hiçbişey yapmadım sadece ayırdım yıkancakları çıkardım hepsi meydanda atıp yıkanacak benim de daha erken 2 haftaya yaparım diyorum 30 31 de bitiririz inşallah
Bir umutsuzda burda zaten masa falan bana gore degilde crocs terliklerimin uzerine hangi pelus coraplarimi giyerim allah kerim. Hastanede yarisma olsa tahminimce ilk bızımle değılsın dencek kisi olurumOooo ,maşalar, makyaj malzemesine güzel, hic kendimden umudum yok o konuda
Oy geçmiş olsun 20 lerde sancı sancı sayılmaz zaten. O kdar ağrı duymanıza üzüldüm. Yatın dinlenin bugün. Bol bol.Kızlar benim yine ve gene sancım tuttu. Hem yoğun bir akıntı hem belimden sırtıma kasıklarıma ve kaburgama doğru bir ağrı sancı garip bir şey. Akdeniz üniversitesi acile gittim. Beni kan alıp damar yolu açıp doğumhaneye muayene odasına gönderdiler. Doktor alttan muayene açıklık kontrolü yaptı karından ultrason ile baktı 20 dakika nst bağladı. Sancım 20lerdeydi. Bence yat dedi ama zaten bunu dediğinde saat 7 olmuştu imza atıp çıktım.
Kendi doktorunuzla görüşün, ciğer geliştirici iğne yapılsın erken doğum riskiniz var ise..o konu önemli yaptılar mı size daha önce?Kızlar benim yine ve gene sancım tuttu. Hem yoğun bir akıntı hem belimden sırtıma kasıklarıma ve kaburgama doğru bir ağrı sancı garip bir şey. Akdeniz üniversitesi acile gittim. Beni kan alıp damar yolu açıp doğumhaneye muayene odasına gönderdiler. Doktor alttan muayene açıklık kontrolü yaptı karından ultrason ile baktı 20 dakika nst bağladı. Sancım 20lerdeydi. Bence yat dedi ama zaten bunu dediğinde saat 7 olmuştu imza atıp çıktım.
Bence enfeksiyon ,kendi doktoruna git.Bu saatten sonra devamlı kasılmalar, ağrılar olacak arkadaşlar ,bebek de vücutta doğuma hazırlanıyor.Muhakkak aramızda bebeği daha aceleci olanlar da olacaktır ama kasılmalar düzenli ve fazla olmadıkça cok tedirgin olmamanızı tavsiye ederimKızlar benim yine ve gene sancım tuttu. Hem yoğun bir akıntı hem belimden sırtıma kasıklarıma ve kaburgama doğru bir ağrı sancı garip bir şey. Akdeniz üniversitesi acile gittim. Beni kan alıp damar yolu açıp doğumhaneye muayene odasına gönderdiler. Doktor alttan muayene açıklık kontrolü yaptı karından ultrason ile baktı 20 dakika nst bağladı. Sancım 20lerdeydi. Bence yat dedi ama zaten bunu dediğinde saat 7 olmuştu imza atıp çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?