- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Evet canm bundanda aldım ben. Çantaya atmalık bir ürün boy olarak sandığımdan küçük geldi amaKızlar bide biliyosunuzdur belki şöyle bişey görüp aldım, kullanışlı bişey sanki. Alt açma için herşey bi arada derli toplu olur
Evet evet kızlarım kızlarım diye dolanıyoBir 2 görmemişte bizz
Sanki evliliğin ilk zamanlarında gibiyizhatta o zaman bile bu kadar olmayabilir
Göbişler büyüdükçe onlarda idrak ettiler sanırım bazı şeyleriEvet evet kızlarım kızlarım diye dolanıyotam hamileliğe adapte oldular sona yaklaştık bakalım doğunca nasıl olcaklar
Ben Kırıkkale’deyim doğumu annemlerde İstanbul’da yapmak istiyorum 32.haftada okuluma doğum izni için rapor vereceğim onu bekliyorum inşallah o arada burada doğurmam etmem o kadar plansızım şu anda dün doğum yapanları görünce indirim filan kovalamadan eksikleri aldım kredi kartım göçtü şu anAy benim doğum yapacağım hastanem bile belli değil rastgele birinde doğururum artık bu gidişle
Bir benim koca adapte olamadı bende doğru dürüst göbek yok ondan heraldeEvet evet kızlarım kızlarım diye dolanıyotam hamileliğe adapte oldular sona yaklaştık bakalım doğunca nasıl olcaklar
Kaç kilo aldınBir benim koca adapte olamadı bende doğru dürüst göbek yok ondan heraldebu hamileliği ne çok abarttın ya sen diye ortalıkta dolanıyor yedi buçuk ay oldu benim hamile olduğumu kimse anlamıyor hala her seferinde göbeğimi tutuyorum bir yere gidince hamileyim ben anlayın diye
Altı kilo aldımKaç kilo aldın
Yok yok 32de baya erkenBen Kırıkkale’deyim doğumu annemlerde İstanbul’da yapmak istiyorum 32.haftada okuluma doğum izni için rapor vereceğim onu bekliyorum inşallah o arada burada doğurmam etmem o kadar plansızım şu anda dün doğum yapanları görünce indirim filan kovalamadan eksikleri aldım kredi kartım göçtü şu an
Sen kilo almıyordun tatlım sen kaç aldın? Bu ara daha hızlı alınıyor diyorlarKaç kilo aldın
3 tü geçen hafta ,sabah gene tartılacağım biraz kötü beslendim bakalim ne olmuşSen kilo almıyordun tatlım sen kaç aldın? Bu ara daha hızlı alınıyor diyorlar
Valla beşle doğurursun sen3 tü geçen hafta ,sabah gene tartılacağım biraz kötü beslendim bakalim ne olmuş
Eveet ve bebişler hareket ettikçe benceGöbişler büyüdükçe onlarda idrak ettiler sanırım bazı şeyleri
Benimki de oğluşumda oğluşum, aşklarımda aşklarım
Ah doğunca nasıl olcaklar diye o kadar çok merak ediyorum kiii
Eşim toz pembe olacağını düşünüyor her şeyin
Başlarda zorlanabileceğimizi anlatmaya çalışıyorum ama yok
Onu bi sars kendine gelsinBir benim koca adapte olamadı bende doğru dürüst göbek yok ondan heraldebu hamileliği ne çok abarttın ya sen diye ortalıkta dolanıyor yedi buçuk ay oldu benim hamile olduğumu kimse anlamıyor hala her seferinde göbeğimi tutuyorum bir yere gidince hamileyim ben anlayın diye
InsallahValla beşle doğurursun senfit mom.
Ay gerçekten mii. Nisan şubatta başladıysa bizde de mart sonuna baslar mi o zamann. Önümüzdeki son hamişler gidiyor tek tek deseneeeNisan annelerinde de başlamış doğumlar nstler sancılar okudukça heyecan basıyor sıra bize geliyor sanki çok erken ama
AaiiyyEveet ve bebişler hareket ettikçe bence
Özlemekten çalışamiycaklar benceayyy o günler çok yakın içim kıpır kıpır oluyorrr
Onu bi sars kendine gelsinbu ağırlığı senin göbeğine bağlayalım da sen taşı bakalım kolay mı dersin seninki doğunca algılıcak demekkii kucağına alınca
Ay heyecan basıyorrKizlar selam. Mayis topiginden portakalimsi dogum yapms 30 haftalik. Bebek kuvozde yazmislsr ama ikisi de iyiymis. Buraya da yazan bi arkdsti ynlis hatirlaamiosam
Bu durum bende de böyle. Sabahtandir nefes almak o kadar zor ki. 2 saat dışarı çıktım az dinlenip dolandım. Sonuç böyle bir yorgunluk. Ben şismanligima3 ve hareketszligime bağlıyorum amaYa bi nevresim çıkarıp makinaya attım yenisini yarım yamalak geçiremeden soluğum kesildi belim ortadan ayrıldı sanki vee devrilip kaldım
ne olacam böyle ben daha 2,5 ay var
Bunu aldım ben canım minderli. Senin gönderdiğin biraz daha kalın geldi. Yazın terletebilir diye böyle tercih ettim. Ama bence çok güzelEki Görüntüle 3012523
Kızlar böyle bir şey aldınız mı ya da düşünüyor musunuz
Ben de hiç-bir yere gitsin istemez oldumBenim eşim evden çalışıyor bende istiyorum düşkün olacam olamıyorum7/24 dipdibe olunca
Az git de özleyeyim diyorum ya bi heyecan gelsin hayatımıza o da yok, öyle takılıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?