2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bir 2 görmemişte bizz
Sanki evliliğin ilk zamanlarında gibiyiz hatta o zaman bile bu kadar olmayabilir
Evet evet kızlarım kızlarım diye dolanıyo tam hamileliğe adapte oldular sona yaklaştık bakalım doğunca nasıl olcaklar

Evet evet kızlarım kızlarım diye dolanıyo tam hamileliğe adapte oldular sona yaklaştık bakalım doğunca nasıl olcaklar
Göbişler büyüdükçe onlarda idrak ettiler sanırım bazı şeyleri
Benimki de oğluşumda oğluşum, aşklarımda aşklarım
Ah doğunca nasıl olcaklar diye o kadar çok merak ediyorum kiii
Eşim toz pembe olacağını düşünüyor her şeyin
Başlarda zorlanabileceğimizi anlatmaya çalışıyorum ama yok

Ay benim doğum yapacağım hastanem bile belli değil rastgele birinde doğururum artık bu gidişle
Ben Kırıkkale’deyim doğumu annemlerde İstanbul’da yapmak istiyorum 32.haftada okuluma doğum izni için rapor vereceğim onu bekliyorum inşallah o arada burada doğurmam etmem o kadar plansızım şu anda dün doğum yapanları görünce indirim filan kovalamadan eksikleri aldım kredi kartım göçtü şu an

Bir benim koca adapte olamadı bende doğru dürüst göbek yok ondan heralde bu hamileliği ne çok abarttın ya sen diye ortalıkta dolanıyor yedi buçuk ay oldu benim hamile olduğumu kimse anlamıyor hala her seferinde göbeğimi tutuyorum bir yere gidince hamileyim ben anlayın diye

Kaç kilo aldın

Yok yok 32de baya erken istanbula gelişi bekler bebiş
Aman iyi olmuş pıt diye tamamlanır biter gider eksiklerin başka türlü tamamlanacağı yok

Eveet ve bebişler hareket ettikçe bence
Özlemekten çalışamiycaklar bence ayyy o günler çok yakın içim kıpır kıpır oluyorrr
Onu bi sars kendine gelsin bu ağırlığı senin göbeğine bağlayalım da sen taşı bakalım kolay mı dersin seninki doğunca algılıcak demekkii kucağına alınca

Nisan annelerinde de başlamış doğumlar nstler sancılar okudukça heyecan basıyor sıra bize geliyor sanki çok erken ama
Ay gerçekten mii. Nisan şubatta başladıysa bizde de mart sonuna baslar mi o zamann. Önümüzdeki son hamişler gidiyor tek tek deseneee

Aaiiyy inşallah hepimiz sağlıkla görürüz o günlerii

Kizlar selam. Mayis topiginden portakalimsi dogum yapms 30 haftalik. Bebek kuvozde yazmislsr ama ikisi de iyiymis. Buraya da yazan bi arkdsti ynlis hatirlaamiosam
Ay heyecan basıyorr iyilerse çok şükür . Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Bebişi de bir an önce toparlayıp annesine kavuşsun insallahh

Ya bi nevresim çıkarıp makinaya attım yenisini yarım yamalak geçiremeden soluğum kesildi belim ortadan ayrıldı sanki vee devrilip kaldım
ne olacam böyle ben daha 2,5 ay var
Bu durum bende de böyle. Sabahtandir nefes almak o kadar zor ki. 2 saat dışarı çıktım az dinlenip dolandım. Sonuç böyle bir yorgunluk. Ben şismanligima3 ve hareketszligime bağlıyorum ama

Eklentiler

• 20220211_223341.jpg
    110,3 KB · Görüntüleme: 72
Benim eşim evden çalışıyor bende istiyorum düşkün olacam olamıyorum 7/24 dipdibe olunca
Az git de özleyeyim diyorum ya bi heyecan gelsin hayatımıza o da yok, öyle takılıyoruz
Ben de hiç-bir yere gitsin istemez oldum gece ayrı yatıyor bazen eşim. Korkuyorum rahatsız edecem diye diyor. Gece 2 3 oluyor uyandiriyorum yanına gel uyuamıyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…