• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar benimde göğsüm şiş ve uçları arada sızlıyor, sarı hafif bir akıntım oluyor. Dün sol yumurtalığımda bir ağrı oldu geçti. Bugünde lekelenme olmuş. adetime 3 gün var. Yerleşme olabilir mi diye düşünüyorum yani öyle olsun istiyorum :) yerleşme akıntısı geçiren var mı bu şekilde. Adetim gecikince test yapıcam şimdi canım sıkılır.

Geçen ay 7 gun gecikmişti reglm sonra tabi oldum bu ayda iki gün gecikti regle iki gün kala kan testi negatifti kızlar böyle olup pozitif olan varmı gecikmeden sonra test yapmadım sonuç olumsuz olunca üzülüyorum herkes gibi. Kasık ağrılarım göğüs hassasiyeti akıntı var regl belirtileri ve gebelik aynı zaten.

Mutlaka at sonucu kuzum💙bekliyoruz 🤗
Geldim cnm bugün hafta sonu oldugunu unutmusum ya eczane arayıp durdum birtane bulduk nöbetçi ordada sadce artımed vardı bende gelmişken almak zorunda kaldım bir erken birde normali aldım demin yarım saat önce yaptım idrar gever gecmez silik cıktı 2 saniye içinde bu artımedler herkezdemi yalancı çıkarttı ya hiç silik çıkıp dogru olan olmadımı

Gebelik dusunmeye basladiktan sonra boyle oldu ilk ay kasimda kimyasal yasadim 10 gun gecikme sonrasi regl ile attim. Ikinci ay 3 gun gecikmem oldu. Simdi de 4. Gune giriyorum regl olmadim
Yumurtlama günün değişmiş o zaman canım sana tavsiyem inşallah hamilesindir ama değilsen de yumurtlama testi kullanman o şekilde günlerini takip edersin 🙏

Kızlar benimde göğsüm şiş ve uçları arada sızlıyor, sarı hafif bir akıntım oluyor. Dün sol yumurtalığımda bir ağrı oldu geçti. Bugünde lekelenme olmuş. adetime 3 gün var. Yerleşme olabilir mi diye düşünüyorum yani öyle olsun istiyorum :) yerleşme akıntısı geçiren var mı bu şekilde. Adetim gecikince test yapıcam şimdi canım sıkılır.
Belirtiler aynı canım sadece benim yumurtalıklarım da ağrı geçti aslında komple ağrı geçti sadece kasıklarımda arada bi kramp oluyor o kadar. Eğer yerleşme yeni olduysa adet günü test yapman daha mantıklı olur yerleşmeden 1,2 gün sonra kana sonrada idrara geçiyor Beta 🙏

Geldim cnm bugün hafta sonu oldugunu unutmusum ya eczane arayıp durdum birtane bulduk nöbetçi ordada sadce artımed vardı bende gelmişken almak zorunda kaldım bir erken birde normali aldım demin yarım saat önce yaptım idrar gever gecmez silik cıktı 2 saniye içinde bu artımedler herkezdemi yalancı çıkarttı ya hiç silik çıkıp dogru olan olmadımı
Canım at bakalım testine pozitifi zaten pozitif çıkarıyor da negatifide pozitif çıkarması sıkıntı işte

Canım at bakalım testine pozitifi zaten pozitif çıkarıyor da negatifide pozitif çıkarması sıkıntı işte
Bilemedim işte herkezemi pozitif cıksrıtyor bu artımed ilk saniyesinde cektim cok inc esilik telefonda cok belli olmuyor

Eklentiler

• IMG_20250125_180057.jpg
    IMG_20250125_180057.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 49
Ben bu ay artimedle öğrendim ama yanında başka testte yapmıştım direkt ona güvenemedim yine devam etmeyen gebelikte de artimedin kaset testiyle öğrenmiştim tabi çok yalanci çıkan var bilemiyorum
Böyle miydi sizinki nebilim cogu kişide hep aynı böyle çıkmış 3günüm var çatlamanin 11.günü bugün

Back