Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlaka at sonucu kuzumbekliyoruzYok vala korkmuyorum öyle takıntım yok varsada yoksada bilim Usulca adetimi bekliyim ona göre hadi ben kactım gidiyorım almaya
O bende de var canım sarımtrak şekildeBenim evde bi tane test var ama yapmadim
Ha bide sarimtirak aknti geliyo bi kaç gundr
Hayir gecen ay kullanmadim ilacİlaçlar daha çok erken gelmesini sağlar diye biliyorum ben ama geciktirme de yapabilir belki emin değilim. Geçen ay da mı ilaç kullanmıştın
Belirtilerimz ayni cnm gogslerde siskinlik vrmiO bende de var canım sarımtrak şekilde
Var canım uçları da sızlıyor arada bide kararma var uçlarındaBelirtilerimz ayni cnm gogslerde siskinlik vrmi
O zaman yumurtlama günlerin farklı olabilir canım ovülasyon yapıyormusunHayir gecen ay kullanmadim ilac
Gebelik dusunmeye basladiktan sonra boyle oldu ilk ay kasimda kimyasal yasadim 10 gun gecikme sonrasi regl ile attim. Ikinci ay 3 gun gecikmem oldu. Simdi de 4. Gune giriyorum regl olmadimO zaman yumurtlama günlerin farklı olabilir canım ovülasyon yapıyormusun
Yok vala korkmuyorum öyle takıntım yok varsada yoksada bilim Usulca adetimi bekliyim ona göre hadi ben kactım gidiyorım almaya
[/QUOTE sonucu paylaşırsınız bekliyoruz bakalım bu ay kimlelrin tutmuş
Geldim cnm bugün hafta sonu oldugunu unutmusum ya eczane arayıp durdum birtane bulduk nöbetçi ordada sadce artımed vardı bende gelmişken almak zorunda kaldım bir erken birde normali aldım demin yarım saat önce yaptım idrar gever gecmez silik cıktı 2 saniye içinde bu artımedler herkezdemi yalancı çıkarttı ya hiç silik çıkıp dogru olan olmadımıMutlaka at sonucu kuzumbekliyoruz
Yumurtlama günün değişmiş o zaman canım sana tavsiyem inşallah hamilesindir ama değilsen de yumurtlama testi kullanman o şekilde günlerini takip edersinGebelik dusunmeye basladiktan sonra boyle oldu ilk ay kasimda kimyasal yasadim 10 gun gecikme sonrasi regl ile attim. Ikinci ay 3 gun gecikmem oldu. Simdi de 4. Gune giriyorum regl olmadim
Belirtiler aynı canım sadece benim yumurtalıklarım da ağrı geçti aslında komple ağrı geçti sadece kasıklarımda arada bi kramp oluyor o kadar. Eğer yerleşme yeni olduysa adet günü test yapman daha mantıklı olur yerleşmeden 1,2 gün sonra kana sonrada idrara geçiyor BetaKızlar benimde göğsüm şiş ve uçları arada sızlıyor, sarı hafif bir akıntım oluyor. Dün sol yumurtalığımda bir ağrı oldu geçti. Bugünde lekelenme olmuş. adetime 3 gün var. Yerleşme olabilir mi diye düşünüyorum yani öyle olsun istiyorum :) yerleşme akıntısı geçiren var mı bu şekilde. Adetim gecikince test yapıcam şimdi canım sıkılır.
Canım at bakalım testine pozitifi zaten pozitif çıkarıyor da negatifide pozitif çıkarması sıkıntı işteGeldim cnm bugün hafta sonu oldugunu unutmusum ya eczane arayıp durdum birtane bulduk nöbetçi ordada sadce artımed vardı bende gelmişken almak zorunda kaldım bir erken birde normali aldım demin yarım saat önce yaptım idrar gever gecmez silik cıktı 2 saniye içinde bu artımedler herkezdemi yalancı çıkarttı ya hiç silik çıkıp dogru olan olmadımı
Bilemedim işte herkezemi pozitif cıksrıtyor bu artımed ilk saniyesinde cektim cok inc esilik telefonda cok belli olmuyorCanım at bakalım testine pozitifi zaten pozitif çıkarıyor da negatifide pozitif çıkarması sıkıntı işte
Ben gördüm canım 10. DK da çektin miBilemedim işte herkezemi pozitif cıksrıtyor bu artımed ilk saniyesinde cektim cok inc esilik telefonda cok belli olmuyor
1 dakikadaki hali bu ccnm 5 saniye filanBen gördüm canım 10. DK da çektin mi
Ben bu ay artimedle öğrendim ama yanında başka testte yapmıştım direkt ona güvenemedim yine devam etmeyen gebelikte de artimedin kaset testiyle öğrenmiştim tabi çok yalanci çıkan var bilemiyorum1 dakikadaki hali bu ccnm 5 saniye filan
Böyle miydi sizinki nebilim cogu kişide hep aynı böyle çıkmış 3günüm var çatlamanin 11.günü bugünBen bu ay artimedle öğrendim ama yanında başka testte yapmıştım direkt ona güvenemedim yine devam etmeyen gebelikte de artimedin kaset testiyle öğrenmiştim tabi çok yalanci çıkan var bilemiyorum