2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar, bugün benim sol kasığım sabahtan beri felaket ağrıyor. Yani ovulasyona 2 gün kaldı. Büyüyor diye mi çatlıyor diyemi anlamadığımdan soruyorum ama hiç böyle bir ağrım olmazdı benim. Bugün ve diğer 2 günü değerlendircem
Ben kasığımda ağrı batma yanma olduğu günleri ve sonrasını değerlendiriyorum yumurtlama ya da çatlama olunca vücut tepki veriyor bence sende öyle yap

Eklentiler

• IMG_2920.webp
    IMG_2920.webp
    9 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_2916.webp
    IMG_2916.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 54
Bakalim canim insallah hersey düzenli sekilde ilerlemeye devam eder. Allahim geciktirmeden saglikla hamile kalip dogurup buyutmeyi nasip eder insallah.
Ben sana bebisim ne zaman gelecek bana onunla ilgili bir tahminde bulun demek istemistim askinda 😁🤭

Evet cnm ben yazmistim. Varmis bir hayir bak 😍 günde 2 kez kullanin diyorlar hayit tohumunu ama cok mu olur iyi mi olur bilemedim bende tadi da acı zaten 2 kez nasil icilir 🤓
Çatlamayı doğru tahmin ettiysem ve denk gelirse o tarihte olacak inşallah Mart'ın başında da güzel haberi alırsın inşallah.
2 çok ben bir bardak zor içiyordum

Kızlar, bugün benim sol kasığım sabahtan beri felaket ağrıyor. Yani ovulasyona 2 gün kaldı. Büyüyor diye mi çatlıyor diyemi anlamadığımdan soruyorum ama hiç böyle bir ağrım olmazdı benim. Bugün ve diğer 2 günü değerlendircem
Bence buyudulerr ve çatlamaya hazırlanıyor eğer akintin basldiysa mutlaka ilişki yaşa 3 gün benmde 2 gündür öyle heralde bugün catladim goguslerim agrmiya başladı bugün çünkü duanı oku besmele çek ve git ilişki yaşa cnm

Back
X