Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 3012523
Kızlar böyle bir şey aldınız mı ya da düşünüyor musunuz
Trendyolda yada instagramda badeska yazarsan çıkıyor cnmÇok tatlıymış nerden aldın canım
Bende acayio düşkün oldum ya eşime. Görmemişin eşi olmuş resmenKızlar ben benim eşime gittikçe uyuz oluyorum adamın her hareketi batıyor. Sinirlerim yıprandı herhalde benim.
Ya ben gıcık oluyorum her hareketine sonra kötü bişey diyince küsüyor gidiyor içeri o zaman gelsin yanıma istiyorum bilmiyorum ne istiyorum ben deBende acayio düşkün oldum ya eşime. Görmemişin eşi olmuş resmenbugün işten benmle kahvaltı yapmaya geldi.
Evet o gri olan baya revaçta şu anŞu ikisini almayı düşünüyorum canım.
Gri olan çok amaçlı birden farklı şekilde kullanılıyor. Rüzgarı kesiyor ve açılmıyor.
Diğeri de güzel havalarda tercih edilebilir![]()
Ohhh mis koktu buralar
Hiç birimizin yaptığı normal değilYa ben gıcık oluyorum her hareketine sonra kötü bişey diyince küsüyor gidiyor içeri o zaman gelsin yanıma istiyorum bilmiyorum ne istiyorum ben de
Canım ben bunu aldım hem de 35 tlydi. Çok da kaliteli geldi kızlar aklınızda olsun kumaşına falan bayıldım yumuşacık.Eki Görüntüle 3012523
Bu griden de hediye geldii, bi de arabanın yağmurluğu var şeffaf daha bi şey almama gerek yok sanırım dimiŞu ikisini almayı düşünüyorum canım.
Gri olan çok amaçlı birden farklı şekilde kullanılıyor. Rüzgarı kesiyor ve açılmıyor.
Diğeri de güzel havalarda tercih edilebilir![]()
Eki Görüntüle 3012523
Ay bu beennnBende acayio düşkün oldum ya eşime. Görmemişin eşi olmuş resmenbugün işten benmle kahvaltı yapmaya geldi.
Yok canım bizimkiler yaz bebesi olcaklar zatenCanım ben bunu aldım hem de 35 tlydi. Çok da kaliteli geldi kızlar aklınızda olsun kumaşına falan bayıldım yumuşacık.
Bu griden de hediye geldii, bi de arabanın yağmurluğu var şeffaf daha bi şey almama gerek yok sanırım dimi![]()
Bir 2 görmemişte bizzAy bu beennnO kocaman yastığa rağmen sarılarak uyuyoruz
ama eşimde de bana acayip düşkünlük oldu biz 2 görmemiş olduk
![]()
Canım ben bunu aldım hem de 35 tlydi. Çok da kaliteli geldi kızlar aklınızda olsun kumaşına falan bayıldım yumuşacık.
Bu griden de hediye geldii, bi de arabanın yağmurluğu var şeffaf daha bi şey almama gerek yok sanırım dimi![]()
Güle güle kullanın kızlar çok güzellerBende şunu yeni aldım ama daha gelmedi inş güzeldir
Ben aldım canım başka deseninden çok çok güzellerKızlar bide biliyosunuzdur belki şöyle bişey görüp aldım, kullanışlı bişey sanki. Alt açma için herşey bi arada derli toplu olur
Kızlar bide biliyosunuzdur belki şöyle bişey görüp aldım, kullanışlı bişey sanki. Alt açma için herşey bi arada derli toplu olur
Ben de bu modelini tercih ettim canım.
Ben aldım canım başka deseninden çok çok güzeller![]()