2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bana buraya kadar iyiydi 2 haftador cati agrilari yattigim yerden dogrulamama ve mide yanmasi baş gosterdi hic iyi degilim p.tesi kontrolum var magnezyum falan isteyecegim 😔
Çok geçmiş olsunn grupta çoğu kişide oldu ama hep geçici ya 🙏🏼 Bi süre sıkıntı oluyor sonra geçiyor merak etme magnezyum hep rahatlattı kızları 👍🏼

Evet biliyorum orayı grupta izmirli tek tük olunca sizede sorayim dedim aacaba ayni yere gittigimiz var mi diye 😊
Aynen önceden can Hastanesi'ne gidiyordum cokda begeniyordum oradaki doktorum özel kliniğe geçti emre canverenler diye biri belki duymussundur artık bende ata sağlıkla devam ettim sen nereye gidiyorsun canım😊

Ütüye başladım
20220223_134746.jpg
20220223_134752.jpg

Günaydın kızlar bu saate kadar uyanıp uyanıp geri uyudum başım ağrıyor. Hava yağmurlu ondan mı nedir uykuya doyamıyorum kalkamıyorum. Geri yatayım geliyor. Bir de ben hamileler sıcaklar sıcak basar diye duymuştum ben donuyorum ya

Çok geçmiş olsunn grupta çoğu kişide oldu ama hep geçici ya 🙏🏼 Bi süre sıkıntı oluyor sonra geçiyor merak etme magnezyum hep rahatlattı kızları 👍🏼
Benim oglumda 4 aylikken baslamisti dogdugu gun gecmisti hicbisey fayda etmemisti sinire baskı yapio plesenta demisti doktorum insallah bu seferki magnezyumla gecer diye dua ediyorum cnku ayagimi arabaya bile atamiyorum eşim kaldiriyor umarim banada fayda eder bu sefer 🙏

Aynen önceden can Hastanesi'ne gidiyordum cokda begeniyordum oradaki doktorum özel kliniğe geçti emre canverenler diye biri belki duymussundur artık bende ata sağlıkla devam ettim sen nereye gidiyorsun canım😊
Aa öyle mi bende can hastanesine gidiyorum irfan beye evet emre bey yok artik sadik hocayi önceden tanima firsatim olsaydi onunla devam ederdim cok pozitif ve neseli bir insan ama kendi doktorumdanda cok memnunum 😊

Günaydın kızlar bu saate kadar uyanıp uyanıp geri uyudum başım ağrıyor. Hava yağmurlu ondan mı nedir uykuya doyamıyorum kalkamıyorum. Geri yatayım geliyor. Bir de ben hamileler sıcaklar sıcak basar diye duymuştum ben donuyorum ya
Ne güzel işte uyu uyuyabildigin kadar.Ben 6 da uyandım bitti .Sonra cok arayacağız uykuları

Aa öyle mi bende can hastanesine gidiyorum irfan beye evet emre bey yok artik sadik hocayi önceden tanima firsatim olsaydi onunla devam ederdim cok pozitif ve neseli bir insan ama kendi doktorumdanda cok memnunum 😊
Evet genel olarak can Hastanesi'nin tüm doktorlarını beğeniyorum ama uzağım biraz gidip gelmek yoruyor

Yaaaa yerim ama🧿
Bugün gördüğüm en güzel manzaraaa bu
İçim açıldı ❤️ Kolay gelsin
Sanki ilk bebek gibi ben de saçma hareketler yapıyorum bir heyecan:anneadayı:,kardeşlerime, anneme ,esime herkese ,ne alsam ne koysam foto atıyorum, burası da dahil,hoşuma gidiyor

Back