2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Öyleymiş valla. Bazen doğru gibi gözüksede burda okuduklarıma göre sırasız ilerliyor🥲
Bakalım bize ne zaman, nasıl kavuşmak kısmet olcak😍😍
Biz muhtemelen Nisan da pıtt yani benimki kesin gibi zaten ,sezeryan olduğu icin.Daha erken gelmeye kalkmazsa tabi😀

Biz dolabımızı şifonyerimizi ve beşiğimizi aldık bugün kurucaz 😍 ikea’dan aldım kızlar. Çilek vardı aklımda ama dolapları bana hitap etmedi açıkçası tarz olarak ikeacıyım ben 😅
Kurulumdan sonra da yavaş yavaş yıkayıp ütülemeye başlarım 🥺

Günaydın kızlar uykucu şirin olarak geldim. Koltuk yıkamacı çağırmıştım adam aramasa kalkmayacaktım yataktan. 🤦‍♀️

Biz dolabımızı şifonyerimizi ve beşiğimizi aldık bugün kurucaz 😍 ikea’dan aldım kızlar. Çilek vardı aklımda ama dolapları bana hitap etmedi açıkçası tarz olarak ikeacıyım ben 😅
Ay hayırlı olsun güle güle kullansın ☺️🥰 Ben de ikea düşünüyorum şu hemnes sifonyer modeli hoşuma gitti açıkçası ondan alacağım gibi ama dolaba karar veremedim canım 2 kapılı mı olsun küçük mü olur 3 kapılı çok mu hantal olur bilemedim aklımda deli sorular 😄 sen hangisini tercih ettin

Ay hayırlı olsun güle güle kullansın ☺️🥰 Ben de ikea düşünüyorum şu hemnes sifonyer modeli hoşuma gitti açıkçası ondan alacağım gibi ama dolaba karar veremedim canım 2 kapılı mı olsun küçük mü olur 3 kapılı çok mu hantal olur bilemedim aklımda deli sorular 😄 sen hangisini tercih ettin
Ben de koppang beğeniyodum aslında ama stok yoktu bir kez daha git gel yapmamak için ona yakın bir model tercih ettim şifonyerde 😅 dolapta da direk 3 kapılı aldık ya, ilerisi var bunun yazlığı kışlığı battaniyesi falan. Sürekli de dolap değiştirmek saçma olur diye. E bi de tek çocuk düşünmüyoruz kısmetse tabi 😅 en azından bi süre birlikte de kullanırlar düşüncesiyle ekonomik family 😅 dolabın kulplarını da siyah toplu aldım takım gibi oldu. Bi de koppang ın ayakları yüksekti dolap altlıklı, tam takım durdu bu şifonyerle. İçime sindi yani 😊

N Neess hepsini ekledim canım

Eklentiler

• DB44AABF-CA08-4657-9D39-8FE18EC89B37.png
    DB44AABF-CA08-4657-9D39-8FE18EC89B37.png
    328,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 57906639-D397-4988-A788-AC4F06511841.jpeg
    57906639-D397-4988-A788-AC4F06511841.jpeg
    91,3 KB · Görüntüleme: 61
  • D53C6F53-4A79-492F-9051-B1CF2A972B34.jpeg
    D53C6F53-4A79-492F-9051-B1CF2A972B34.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Yaaaa😍😍😍 dolapta hangi modeli tercih ettin canım? Biz de pazar günü bir ikea yapıp karar vereceğiz artık😍
Ooff misss kokcak her yerler🥺🥺🥺🥺

Ayyy haylirli olsun canım güzel günlerde kullanın insalllah😍😍 hadi bakalım yavaştan elbiseler yıkanmaya yerleşmeye başlıyor grupda

Ben de koppang beğeniyodum aslında ama stok yoktu bir kez daha git gel yapmamak için ona yakın bir model tercih ettim şifonyerde 😅 dolapta da direk 3 kapılı aldık ya, ilerisi var bunun yazlığı kışlığı battaniyesi falan. Sürekli de dolap değiştirmek saçma olur diye. E bi de tek çocuk düşünmüyoruz kısmetse tabi 😅 en azından bi süre birlikte de kullanırlar düşüncesiyle ekonomik family 😅 dolabın kulplarını da siyah toplu aldım takım gibi oldu. Bi de koppang ın ayakları yüksekti dolap altlıklı, tam takım durdu bu şifonyerle. İçime sindi yani 😊

Hepsi çok güzeell😍😍 bebişleri odasında görmekte kısmet olsun inşallah🙏🏻🥰
Bence de 3 kapılı almak çok mantıklı. Ben de 3 kapılı tercih edeceğim boş kalmaz illa ki doldurulur😅

Bence de 3 kapılı almak çok mantıklı. Ben de 3 kapılı tercih edeceğim boş kalmaz illa ki doldurulur😅
Bizde oğlumda 3 kapaklı aldık hiç boş kalmiyor emin ol tabi şimdi ikinci bebek gelince 3 kapılı küçük geldi onu satıp oğluma oda takımı aldık dolabı bu sefer 6 kapaklı aldım 😃😃artık herseylerini alır her iki çocuğun

Hayırlı olsunn güle güle kullanın minik ve tatlış annesi 🥰

Ayyy haylirli olsun canım güzel günlerde kullanın insalllah😍😍 hadi bakalım yavaştan elbiseler yıkanmaya yerleşmeye başlıyor grupda
İnşallah canım teşekkür ederizz 😍 biz bu ağırlıkla anca yaparız 😂😂
Bencede ya 2 kapakta genelde raf yok bide olsa da askı kısmı dar oluyo bu sefer😅
Hayırlı olsunn güle güle kullanın minik ve tatlış annesi 🥰
Çok teşekkürler hepimiz o günleri görelim inşş canım benim 😍😍😍

Kızlar canım benim bu aralar sürekli çorba istiyor Antalya tüm hafta yağmurlu ondan mıdır nedir üşüyorum çok hasta mı olacam nedir çorba iç uyu modundayım.

Canım çok hoş olmuş bence de takım olarak ☺️ Dolap konusunda da kime desem böyle diyor evet yazlık kışlık e sonra stokladığımız o kadar bez ıslak mendil nereye girecek 🙈😅 peki acaba hem senin attığın bu dolabı alsam hem hemnes alsam çok kalabalık olur mu mobilya dükkanına girmiş gibi daha küçük bi model mi tercih etsem 🤔

Eklentiler

• E7D2124B-0645-43BC-BDD2-95768127C75A.jpeg
    E7D2124B-0645-43BC-BDD2-95768127C75A.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 61
  • 520317FB-B9C8-4D46-8947-25E16581B503.jpeg
    520317FB-B9C8-4D46-8947-25E16581B503.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 61
Hayırlı uğurlu olsun mobilyalarınız arkadaşlar ya ben de heveslendim.Simdi biz 2.5 yıl sonra burdan ayrılacağız, büyük ihtimalle gittiğimiz yere yerleşeceğiz.Hicbir eşya mi götürmeyi düşünmüyorum ,beyaz eşyalarım dışında, malum 10 yıllık evliyim.Ama sizinkilere baktıkça ay alsam mı diyorum,simdilik oğlumun mobilyalarindan tırtıkladım birer goź ,çekmece falan ama bilemedim.Yetmeyecek gibi.Insallah kismetse gidip evimi alırsam,oğluma da kızıma da ayrı ayrı oda alacağım. Oğlumun odasınıda değiştireceğim.Hepsi cok guzel, gule gule kullanın.Ben de ikea siteye bir dalayım bakalım😀

Canım çok hoş olmuş bence de takım olarak ☺️ Dolap konusunda da kime desem böyle diyor evet yazlık kışlık e sonra stokladığımız o kadar bez ıslak mendil nereye girecek 🙈😅 peki acaba hem senin attığın bu dolabı alsam hem hemnes alsam çok kalabalık olur mu mobilya dükkanına girmiş gibi daha küçük bi model mi tercih etsem 🤔
Hemnesin aynısı koppang da canım 😅 sadece hemnesin kaplaması biraz daha farklıydı mağazada canlı gördüğüm için budaklı gibiydi yanii ama ölçü olarak hemnes daha büyük tabi koppang a bak bence 😅 dolabın içi de ikea da çok güzel düzenlenmişti direk o şekilde aldım hiçbi değişiklik yapmadım onu da atıyım sana

Hayırlı uğurlu olsun mobilyalarınız arkadaşlar ya ben de heveslendim.Simdi biz 2.5 yıl sonra burdan ayrılacağız, büyük ihtimalle gittiğimiz yere yerleşeceğiz.Hicbir eşya mi götürmeyi düşünmüyorum ,beyaz eşyalarım dışında, malum 10 yıllık evliyim.Ama sizinkilere baktıkça ay alsam mı diyorum,simdilik oğlumun mobilyalarindan tırtıkladım birer goź ,çekmece falan ama bilemedim.Yetmeyecek gibi.Insallah kismetse gidip evimi alırsam,oğluma da kızıma da ayrı ayrı oda alacağım. Oğlumun odasınıda değiştireceğim.Hepsi cok guzel, gule gule kullanın.Ben de ikea siteye bir dalayım bakalım😀
İkeada uygun fiyatlı güzel dolaplar da var bence 😅
Bunun fiyatı çok uygundu bence ama stok yoktu biraz onu kovalaman gerekebilir 😅

Eklentiler

• 4BE97D11-30E2-421F-B8F6-7A4B7F8ACEB6.jpeg
    4BE97D11-30E2-421F-B8F6-7A4B7F8ACEB6.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 55
İnşallah canım teşekkür ederizz 😍 biz bu ağırlıkla anca yaparız 😂😂

Bencede ya 2 kapakta genelde raf yok bide olsa da askı kısmı dar oluyo bu sefer😅

Çok teşekkürler hepimiz o günleri görelim inşş canım benim 😍😍😍
Dolabın içi nasıldı peki canım? Ek raf, çekmece vs. eklettin mi?

Back