2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Eğer ki minnosun boyu uzun olacaksa bencede alma hastahane çıkışı parça parça alıp takım yaparsın öyle yapanda var😊 merak etme annesi bu onun iyi olduğunun göstergesidir bir kaç hafta sonra yeri daralacak bu seferde niye hareket etmiyor diye endişelenecegiz benimde bu aralar oyle🤷iç zıbın bebek elbisesi bulabileceğin heryerde satılıyor yukarda arkadaşlar yazmış zaten memnun olanlar var
Bir forumda okudum olmadı çocuğa hastane çıkışı diye ben de doktor öyle diyince alsam küçük olur mu diye almadım bu özel yapım isim yazılı olan hastane çıkışlarına da özeniyorum ama işte atraksiyona gerek yok ben kendi kendime bir takım yapayım en iyisi ☺️Bu hareketler herzamankinden farklı olunca ne yapıyor acaba dedim benimki içerde yeri geniş buldu daha dönmemiş bir de bu hafta gittim doktora herkesin bebişleri döndü mü acaba benim eşim de ters gelen bir bebekmiş kayınvalidemin normal doğum yapmaması gerekiyormuş ama işte seksenlerin başında böyle bir teknoloji olmadığı için bilememişler şimdi diyorum bizimki de babasına mı benzedi acaba 😄

Ben de ayni şeyi düşünüyorum, ilk çocuğum daha mi uysaldı ,ben mi unuttum bu mu daha hareketli.Cok şaşkınım ben de ,aradan 8 yıl geçmiş gerçi

Bence herşey unutuluyor ya iyi kötü ne varsa o yüzden ilk defa yaşıyormuşız gibi sanırım😐
Ondan da öte hala içimde bi çocuğun varlığına inanamıyorum böyle salak bi tavır halindeyim unutuyorum orda onu sanki tepişince ayh diyorum sen mi burdaydın😂 Allah sonumu hayır etsin artıkk ıngaa deyince algılarım mevzuyu napim🤭🤣

E bebek genelde kalıbı küçük oluyor canim ,hastane çıkışlarını ortalama 1 ay giydiriyoruz ancak zaten.Gelisimi yerindeyse
Benim ilk doğumum olacak markalara da tam hakim değilim hangi markanın kalıpları normal ya da büyük oluyor acaba ona göre alışveriş yapayım e bebekten baya bir şey aldım geldim annem baktı baktı bebek bunları on gün mü giyecek dedi 😄mevzuya bu kadar hakim değilim yani

Hiiç öyle düşünme fotodan sonra pijama moduma geri döndüm 😂 bu da hatıra kalsın diye işte sağolsun kızlar motive etti 💕

Çaktırma kızzz hep böle bihter ziyagil edasıyla geziyoruz yoksa duymasın kimse😂😂

Hıyarlı baba gibi iki altım var evde dön dolaş onlarlayım bacım😂 yalan yok sırf resim için giyiniyorum hatıra olsun çocuğumdan❤️

Ama gerçekten bu paspallıktan öyle sıkıldım kiii anlatamam
Biyere de gitmiyoruz şu virüs yüzünden hadi gitsek giyinicek insan kalkıpta bi kendine gelecek o da yok… koca hamilelik koltuk tepesinde geçti
Arkadaşlarım diyor biz görmeden doğuracaksın😓

Cok teşekkür ederim inşallah 🙏🙏 benimki gerek yok dedi, ben de okuduklarımdan mutlaka kullanılması gerekiyormus gibi anladım herkes kullanmış gerçekten. Başka bir doktora daha sorayım dediğiniz gibi içim rahat etmeyecek yoksa

Gecmis olsun çok şükür sıkıntısız gecmis gitmis insallah benimki de öyle olur🙏🙏 bir doktora daha sorayım diyorum içim rahatlasın en azından. Coraspinin prospektüsünü okudum hamileliğin son 3 ayı kullanılmaz diyor mesela 🤔
Merhaba benm arkadaşımda 35. Haftsında korona oldu. Bir sürü kan testleri yapıldı, o testlerin sonucuna göre karar veriyorlarmış kan sulandırıcıya ihtyiaç olup olmadğna, arkadaşıma sa vermedi kan sulandırıcı doktoru

Eklentiler

• 8B3EC2C0-7F7E-44E6-A24C-D9E902E2794D.png
    8B3EC2C0-7F7E-44E6-A24C-D9E902E2794D.png
    360,9 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba benm arkadaşımda 35. Haftsında korona oldu. Bir sürü kan testleri yapıldı, o testlerin sonucuna göre karar veriyorlarmış kan sulandırıcıya ihtyiaç olup olmadğna, arkadaşıma sa vermedi kan sulandırıcı doktoru
Merhaba, ben de bugün bir tanidigimin doktoruna sordurdum hastalığı hafif ayakta geçiren gebelerde komplikasyon gelismedigini bu yüzden mutlaka kullanilmasina gerek olmadigini söylemis. Ben de beklemeye karar verdim hastalık bittikten sonra kan testi vericem 🤗

Kizlar benim bebis makat pozisyonunda oyle sert hareketler yapiyo ki su ara ayaklari tam mesaneye geliyo galiba zor duruyorum ayakta artik güm güm 🤦‍♀️ sizde nasil durumlar

Merhaba, ben de bugün bir tanidigimin doktoruna sordurdum hastalığı hafif ayakta geçiren gebelerde komplikasyon gelismedigini bu yüzden mutlaka kullanilmasina gerek olmadigini söylemis. Ben de beklemeye karar verdim hastalık bittikten sonra kan testi vericem 🤗
İçiniz rahat olsun herkese yapılması gerekmedğini ben de belirtmek istediö, çok geçmiş olsuun , bir an önce sağlığınıza kavuşun inşallah🙏🏻😊

Bir forumda okudum olmadı çocuğa hastane çıkışı diye ben de doktor öyle diyince alsam küçük olur mu diye almadım bu özel yapım isim yazılı olan hastane çıkışlarına da özeniyorum ama işte atraksiyona gerek yok ben kendi kendime bir takım yapayım en iyisi ☺️Bu hareketler herzamankinden farklı olunca ne yapıyor acaba dedim benimki içerde yeri geniş buldu daha dönmemiş bir de bu hafta gittim doktora herkesin bebişleri döndü mü acaba benim eşim de ters gelen bir bebekmiş kayınvalidemin normal doğum yapmaması gerekiyormuş ama işte seksenlerin başında böyle bir teknoloji olmadığı için bilememişler şimdi diyorum bizimki de babasına mı benzedi acaba 😄
Eğer hastane çıkışı almak istemiyorsan hmde çok güzel 3lü altlar ve üstler var onlardan alıp kullanabilirsiniz😌

Ya da hm setlerinden alabilirsiniz hastane çıkışı gibi tek beden olmuyor biraz daha büyük tercih edebilirsiniz.
Birde şöyle büyüdükçe çıtçıtı ayarlanabilenler var.

Eklentiler

• FC8AD77B-68DE-48FB-81EE-8334ED71ACE8.png
    FC8AD77B-68DE-48FB-81EE-8334ED71ACE8.png
    367,2 KB · Görüntüleme: 41
  • 89C47E89-BF64-4CAF-95A5-61BAFD9E5856.png
    89C47E89-BF64-4CAF-95A5-61BAFD9E5856.png
    427,9 KB · Görüntüleme: 39
  • 366AE94D-EDBC-4654-8656-573BDB6A1330.png
    366AE94D-EDBC-4654-8656-573BDB6A1330.png
    325,8 KB · Görüntüleme: 32
  • 062239DD-5319-49FC-899A-A99B80FADBF0.png
    062239DD-5319-49FC-899A-A99B80FADBF0.png
    329 KB · Görüntüleme: 37
  • 79DBFE56-501A-49A5-8F7F-DACA382A3C68.png
    79DBFE56-501A-49A5-8F7F-DACA382A3C68.png
    585,6 KB · Görüntüleme: 39
Kizlar benim bebis makat pozisyonunda oyle sert hareketler yapiyo ki su ara ayaklari tam mesaneye geliyo galiba zor duruyorum ayakta artik güm güm 🤦‍♀️ sizde nasil durumlar
Benimki de aynıı🙊makat pozisyonunda,ve yürüyüşe çıkıyım diyorum , daha dışarı adımımı atar atmaz mesaneye bir vuruyor , wc ye gitme ihtiyacı duyuyorum, bu yüzden maksimum 15 dakika yürüyebiliyorum, bazen çıktığım gibi geri dönüyorum🙊😀

Kizlar acill yardim. Maglum korona bugunde burnumu ele gecirdi. Sabahtan beri burnum tikali ve bir oksijen molekulu bile burnumdan beynime gecemiyor. Sicak buhar ve tuzlu su ile temizlemeyi denedim ama gram acilmadi diyebilirim. Maglum burun spreyide yasak. Baska kesin accak yontemler bilen varsa bir elin atin bana koronaya karsi beraber savasalim 😂😂

Back