2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kuzum ben dün gittim agrı sebebyle doktora,bana 1 hafta istirahat verdi wc ve yemek harici kalkma biri sana yardımcı olsun dedi ,annem bizde 🙏🏻❤️Sagolsun ama agrın varsa daha zorlama istersen kullandıgım jeli atayım agrın artarsa sürebilirsin o bolgeye hamilelere verilebilen bir ilaç zaten bu
Bende yattıkça daha kötü olurm gibi hissediyorum sanki ağrırken hareket edersem ağrı azalacak gibi geliyor bilemiyorum🤷🏼‍♀️ Doktoruma sormadm ya onlara göre bunlar normal🤪 jelin ismi ne cnm evde bitkisel maasaj jeli vardı onu sürdük?

Bende koronayim. Gecen hafta esim pozitifti ogluma ben bakiyodum megerse oda pozitifmis. Sali gunude bende basladi once bogaz agrisi oldu sali ve carsamba. Carsamba aksami agirlastim. Agirlastim dediysem basim agirdi bas agrisi bogaz agrisi halsizlik. Dun tam agir geip gibiydim bugun sali gunune dondum. Ben yurtdisinda yasiyorum ve burda hamilelere sadece agir agri durumu veya ates olursa diye gunluk 2-3 tane paracet(amol) veriyorlar okadar. Dun konustum bol sivi tuket ates durumuna dikkat et bolca yt dinlen dedi. Ben bunlara ek bol c vitamini corbalar ve bal limon zencefil uclusunu kullandim. Bebeginize dikkat etmeniz gereken konu yuksek ates ki o jole 2.trimesterda en zararsiz durum. Bu korona degilde grip olsaniz da ayni durumu. Ozellikle koronanim bebeklere gecisi durumu yok gecse bile bagisiklik olarak.O yuzden kendinizi iyi etmeye bakin ve atesinizi kontrol altinda tutun yeter 🥰 cok gecmis olsun
Cok teşekkür ederim size uzun uzun yazmissiniz o kadar icim rahatladi ki🌺💓 benim de hafif boğaz kaşıntım başladı şimdi ateş yok cok şükür . Burun akıntısı tam gaz devam zaten 🤦‍♀️ yurtdisinda kan sulandirici vermiyolar demek sasirdim bu sadece bize mi özgü acaba. Bol bol c vitaminli meyve yemeye gayret ediyorum inşallah hiçbir sıkıntı olmadan atlatırız.Mutlaka basimiza gelecek bir seydi bu anlasildi artık kaçış yok. Size de cok cok gecmis olsun 💕🤗

Cok teşekkür ederim size uzun uzun yazmissiniz o kadar icim rahatladi ki🌺💓 benim de hafif boğaz kaşıntım başladı şimdi ateş yok cok şükür . Burun akıntısı tam gaz devam zaten 🤦‍♀️ yurtdisinda kan sulandirici vermiyolar demek sasirdim bu sadece bize mi özgü acaba. Bol bol c vitaminli meyve yemeye gayret ediyorum inşallah hiçbir sıkıntı olmadan atlatırız.Mutlaka basimiza gelecek bir seydi bu anlasildi artık kaçış yok. Size de cok cok gecmis olsun 💕🤗
Burda hic birsey vermedikleri icin kan sulandirici beni sasirtmadi ama ben hamileyken minimum ilac kullanma taraftariyim ki parol veya paracetemol ilaclar zaten icinde kan sulandirici bulundurur belki bu yuzdendir. Ben dune kdar ilac bile almadim hep atesim 37.8 -38 arasinda takildi. Ama dun genel formumda kotu olunca bir sabah bir aksam aldim bugun gayet iyiyim. Icinizi ferah tutun siz 😊 umarim en kisa surede atlatiriz ve doguma kadar bir daha krailasmayiz hic bir hastalikla 🥰

Burda hic birsey vermedikleri icin kan sulandirici beni sasirtmadi ama ben hamileyken minimum ilac kullanma taraftariyim ki parol veya paracetemol ilaclar zaten icinde kan sulandirici bulundurur belki bu yuzdendir. Ben dune kdar ilac bile almadim hep atesim 37.8 -38 arasinda takildi. Ama dun genel formumda kotu olunca bir sabah bir aksam aldim bugun gayet iyiyim. Icinizi ferah tutun siz 😊 umarim en kisa surede atlatiriz ve doguma kadar bir daha krailasmayiz hic bir hastalikla 🥰
Evet haklısınız ben gebeligin basindan beri bas ağrısında bile parol vs. almamaya gayret ettim, şimdi çoğu kişinin kan sulandirici kullandigini görünce ben kullanmadığım için bi telas oldum simdi biraz daha rahatladim☺️ ateş zaten 39 ve üzeri olursa bebek için riskli diye biliyorum inşallah öyle seyler yasamadan kolayca atlatiriz bu süreci 🤗 bir daha hicbir hastalık bulmasın bizi insallah ❤️

Bence doktoruna bu kadar şiddetli olduğundan bahsedersen belki artık verir canım.
Her türlü ağrıya iyi geldiğinden bahsediliyor hep🤷🏻‍♀️

Bana da vermedi magnezyum nedense muayeneye gittiğimde sdece ozel bölge kemiklerim agrıyordu çnkü . Bel agrım fln yoktu ben cok agrım olursa gunde 1 alıyorum ayrıca kasılmalarada iyi geliyo , bacak kramplarına benım içtiğim sadece dktorum verdıgı suan kalsiyum D3 var içinde magnezyumı agrım olunca kalca vs gunde 1 alıyorum valla

Canım sendeki ağrılar bebeğin büyümesi ile ilgili olan ağrılar. Ağırlaşıyor ya vücuda da ağır geliyor. Bel kalça kemik ağrıları bende de var. Doktorla konuştum böyle söyledi. Ama uyuşma da oluyor ayağımda. Ona da magnezyum verdi . 2 3 kez kullandım midem bulandı. Kullanmiyroum şimdi çok şükür iyiyim

Evet doktor da ısrarla ağrı mı kramp mı ikisi farklı dediği için kramp yok şimdi nası bişey bilmiyorum tam tarif de edemiyorum bendeki ağrı gibi delici bişey baya baya🙄 ağrılar olacak normal diyo sürekli yürüyüş ve pilates yap diyo ben ağrı dediğim an önerisi bunlar. sanırım hareketsiz kaldığımız için ağrılarımız artıyo hareket etmek lazım ama nasıl🤭😬

Son düzenleme:
Kızlar nasipse mayıs sonu doğumum görünüyor.
Dün şeker yüklemesi yaptırdım sizce çok mu yüksek?? Korkuyorum. 🤔

Eklentiler

• IMG_20220217_182446.jpg
    IMG_20220217_182446.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar kızlarr bebek İlk doğduğunda normal zıbın mi yoksa iç zıbın mi giydirilecek ben hiç iç zıbın almadim oğlumda normal zıbın giydirmistik bebeğimin göbek bagi düştüğünde su gibi birşey akmıştı doktora götürdüğümde göbek bağını birşeyle yakmıştı bende hep normal zıbın giydirdim ondan mı oldu derim normal zıbını cekistirirken birşey mi oldu diye şimdi alsam mı kararsız kaldim

Kızlar kızlarr bebek İlk doğduğunda normal zıbın mi yoksa iç zıbın mi giydirilecek ben hiç iç zıbın almadim oğlumda normal zıbın giydirmistik bebeğimin göbek bagi düştüğünde su gibi birşey akmıştı doktora götürdüğümde göbek bağını birşeyle yakmıştı bende hep normal zıbın giydirdim ondan mı oldu derim normal zıbını cekistirirken birşey mi oldu diye şimdi alsam mı kararsız kaldim
Ben iç zıbın aldım. Normal zıbınla zor olur diye düşünüyorum.
Bazı göbek bağları düştüğünde yakmak gerekiyormuş sizden kaynaklı bir şey olduğunu sanmıyorum☺️

Ben iç zıbın aldım. Normal zıbınla zor olur diye düşünüyorum.
Bazı göbek bağları düştüğünde yakmak gerekiyormuş sizden kaynaklı bir şey olduğunu sanmıyorum☺️
Bende alsam iyi olur bir kaç tane hem dediğin gibi daha rahat olur 😊evet çoğu bebeğin yakıldığını duydum ama yinede hep korktum

Evet doktor da ısrarla ağrı mı kramp mı ikisi farklı dediği için kramp yok şimdi nası bişey bilmiyorum tam tarif de edemiyorum bendeki ağrı gibi delici bişey baya baya🙄 ağrılar olacak normal diyo sürekli yürüyüş ve pilates yap diyo ben ağrı dediğim an önerisi bunlar. sanırım hareketsiz kaldığımız için ağrılarımız artıyo hareket etmek lazım ama nasıl🤭😬
Ben çok harkeetsizim. Ne yapim böyle geçiyor üşengeç oldum iyice 😅 2 ayımız var. Idare edeceğiz inşallah 🥰

Göbek bağı için iç zıbın iyi oluyor diye duydum ben hep. O yüzden iç zıbın da koycam normal de çantaya canım. Civilde 10 lira gibi bir şeydi riske atma derim

Bende alsam iyi olur bir kaç tane hem dediğin gibi daha rahat olur 😊evet çoğu bebeğin yakıldığını duydum ama yinede hep korktum
Ben 4 tane aldım, 3 tanede hastane çıkışının içinde kruvaze üst var yeterli olur diye düşündüm en azından göbek bağı düşene kadar☺️

Ben ilkinde de almadim bunda da almadim ,almayi da düşünmüyorum, cok giyinmeyi ve giydirmeyi sevmem😄 ruhum daralıyor

Ben 4 tane aldım, 3 tanede hastane çıkışının içinde kruvaze üst var yeterli olur diye düşündüm en azından göbek bağı düşene kadar☺️
Hastahane çıkışı almadım ben daha karar veremedim bı turlu bende o kadar alsam yeterli sanırım zaten 1 haftada düşer göbek bağı

Hastahane çıkışı almadım ben daha karar veremedim bı turlu bende o kadar alsam yeterli sanırım zaten 1 haftada düşer göbek bağı
Ben iç zıbınları e bebekten aldım modal çok güzel yumuşacık bir pakette 2li olarak satılıyor.

Lcwakikinin iç zıbınları harika kumaşı organic yazan seri ben içine gıydırmek seklınde 5-6 aldım gercekten kumaşı %100 pamuklu tavsıye ederim

Back