- 1 Kasım 2023
- 1.094
- 655
- 43
- 29
İnşallah öyledir ya ödüm kopuyor test bozuk diye inşallah sağlıkla büyürYaaaaa inanmiyorummmm
Canim benim cok tebrik ederim pozitifsin yaaaay cok guzel haberr. Az konusmadik seninlee
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledir ya ödüm kopuyor test bozuk diye inşallah sağlıkla büyürYaaaaa inanmiyorummmm
Canim benim cok tebrik ederim pozitifsin yaaaay cok guzel haberr. Az konusmadik seninlee
![]()
Baska testin var mi canim. Sabah yeniden yap. Kan vermeden önce daha rahat gidersin hem kan vermeye de.İnşallah öyledir ya ödüm kopuyor test bozuk diye inşallah sağlıkla büyür![]()
Yarın yapamam eşim 56'ya çıkacak yanı yarın sabah işten gelecek Perşembe günü öğleden sonra gidecek işe tekrar. Perşembe günü işe gittiğinde alırım ancakBaska testin var mi canim. Sabah yeniden yap. Kan vermeden önce daha rahat gidersin hem kan vermeye de.
Insallah canim saglikla gelsin![]()
Anladım canim, sabredebilirsen ne alaYarın yapamam eşim 56'ya çıkacak yanı yarın sabah işten gelecek Perşembe günü öğleden sonra gidecek işe tekrar. Perşembe günü işe gittiğinde alırım ancak
İnşallah kuzum inşallahAnladım canim, sabredebilirsen ne alahadi bakalim testin insalah dogru sonuc vermistir
![]()
Aay pozitif görünüyor kan verin bugün benceEki Görüntüle 3542743 pozitif demi bu yanlış görmüyorum benEvanora
babylovee
eva0108
Sunsun9 P Pinkylinda
19 da randevumDoktora gittin mi peki
İnşallah cnm hayırlısı yok cnm hiçbirİnşallah ya ikimizin de saldığı bı ay oldu canm senin ilişkiden sonra uyguladığın bi yöntem var mı ?
İnşallah bu minnoş sağlıkla gelecek sonrakiler daha sağlıklı oluyor cnm içini ferah tutBen kan vermedim daha ilk gebeliğimde de veremedim deprem bölgesi sorunsalı yeni hastanenin açılmasını bekledik mecbur 10 gün geçmiş oldum direk kese ve kalp atışı gördük ama küçük dedi daha bir hafta sonra net gördük ama nasibi yokmuş onun dünyada inşallah bu defa sağlıkla doğacak minnoşum![]()
Yok cnm daha yumrtluyorum heraldeSenin bat ne zamandı var mı belirti
Cnm yumurtlamada olduktan sonra göğüs hassaslasyor ve adet olana kadar devam eder daha 4 gün olmuş senin yumurtlama daha döllenme aşamasında eğer oluyorsa 7. Ve 10.gunde yerleşir ve kanda HCG salgılanıyor sonra 12.gunde idrara geçiyor ve HCG arttıkça bebiş belirtileri başlıyor yavastanYumurtlamadan sonra kaçıncı gün benimde bugün goguslerimde ağrı başladı 10 gün var daha
Hayırlı haberlerin olsun inşallahGünaydın kızlaraz önce kan verdim aile hekimliğinde. Sonuç akşam çıkabilirmiş. En geç yarına belli olur inşallah
![]()
Evet canım çok güzel bi pozitifEki Görüntüle 3542743 pozitif demi bu yanlış görmüyorum benEvanora
babylovee
eva0108
Sunsun9 P Pinkylinda
Canim çorek otunu adetin ikinci gunu başlayip 8-9gun yemistm ben fazlasi zararmis cunkuKızlar hayıt tohumunu ne zaman kullanmaya baslayip bırakmak gerekiyor?
Birde çörek otu bal tarcin karışımını da ne zaman baslamak ve birakmak gerekuyor ?
Evet cnm ısı en düşük olduğunda yumurtlama oluyor çatlama gerçeklikten sonra ısı hemen yükseliyor benim gecen ay 36.0 la oldu ertesi gün 36.6 36.7 olarak devam etti çatlama btmis oldu 15.gunde yani. bugün bende baktım takip etmyordum normalde buay 35.9 çıktı sabah 9 buçuk gibi 14.gunumdeyim kasık ağrısı ile uyandım ama akıntım gelmemiş bugün geceye kadar çatlar büyük ihtimalle önemli olan ısı yükselmeden içerde sprem olması sonrası çokta bir işe yaramıyor yumurtanin salindigi anda zaten sprem varsa karşılaşıyor olan oluyor ve artık şans bitiyorGünaydın kızlareva0108 canım ısıyla ilgili bişey sorucam. Benim normalde yumurtlama ısım 35.9 35.7 35.9 böyle olunca yumurtluyorum.
Şimdi aslan pençesi içiyorum ya dünden beri akıntım var gece kasık ağrım oldu hafif şimdi yine var. Isımı söylüyorum
36.00 36.90 36.00 Bu düşüşle yumurtlama oluyor mu hiç yaşamadığım için sormak istedim ovü testi yapıcam ama ikinci idrarımı bekliyorum
Yumurtlama baslasiginda birakmak mi gerekiyor o zaman canim demek ki. Bir kac gün yesem mi acaba diye düşünüyorum da bende. Regl bitti sayilir benimdeCanim çorek otunu adetin ikinci gunu başlayip 8-9gun yemistm ben fazlasi zararmis cunku
Ben varım canım bat bugün ya da yarın ama hiiç belirtim yok gçğüslerim sızlamıyor bileHepinizi günaydın kzılar.
B BallYilmaz123 gözün aydın canım allah tamamına erdirsin sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
Evanora kuzucum bugün test yapacak mısııın?
Diğer kızlar bat'ı yaklaşan var mı test yapacak mısınız bugün de birsürü pozitifler görelim inşallaah![]()
Olur canim 8-9gunden fazla yemedim ben korktm fazlasi zararmiş ama onu yedigim ay hamile kaldim Bence onunda faydasi oldu tabiYumurtlama baslasiginda birakmak mi gerekiyor o zaman canim demek ki. Bir kac gün yesem mi acaba diye düşünüyorum da bende. Regl bitti sayilir benimde