Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmazsın, kesinlikle bebek ürünleri cok iyi, hem kalite hem boyut olarak.Teşekkür ederim LCW’den baya bir şey aldım pişman olmayacağım anlaşılan![]()
Hastane çıkışlarında cm yazıyor ya onlara bakabilirsin. Ya da ay. Ben 0 3 ay hastane çıkışı yazandan aldım daha uzun oluyor onlar . Sonuçta doğana kadar kilo boyu tahmin etme ihtimalimiz yokk. Bi de doktorum kilo ultrasonla hemen hemen aynı çıkıyor ama boy genel olarak yanılıyor dediBen de hastane çıkışı almadım ya benim bebeğimin kilosu normal ama boyu hep haftasına göre uzun çıkıyor o yüzden başka bir forumda böyle bebeklere hastane çıkışlarının olmadığını okumuştum gerçi belki doğana kadar haftasıyla uyumlu olur mu bilmiyorum ki o yüzden kaldım öyle ne yapsam bilmiyorum da.
Bir de benim karnım iki üç gündür keşkül gibi çalkalanıyor ya ne yapıyor benimki içerde merak ediyorum dalgalanıyor bir de ara ara ne yapıyor yer mi değiştiriyor anlamadım
Bir de iç zıbın ne tam olarak ilk defa duydum nerden alınıyor ben de alayım
Okyanus suyu oluyormuş eczanelerde ondan serbest diye duymuştum canım doktorumdan. Ne kadar faydalı olur bilmem ama dene istersenKizlar acill yardim. Maglum korona bugunde burnumu ele gecirdi. Sabahtan beri burnum tikali ve bir oksijen molekulu bile burnumdan beynime gecemiyor. Sicak buhar ve tuzlu su ile temizlemeyi denedim ama gram acilmadi diyebilirim. Maglum burun spreyide yasak. Baska kesin accak yontemler bilen varsa bir elin atin bana koronaya karsi beraber savasalim![]()
Bana sterimar burun spreyi vermişti doktor. Gebeler kullanabiliyor.Kizlar acill yardim. Maglum korona bugunde burnumu ele gecirdi. Sabahtan beri burnum tikali ve bir oksijen molekulu bile burnumdan beynime gecemiyor. Sicak buhar ve tuzlu su ile temizlemeyi denedim ama gram acilmadi diyebilirim. Maglum burun spreyide yasak. Baska kesin accak yontemler bilen varsa bir elin atin bana koronaya karsi beraber savasalim![]()
Yanlız değilsinizzİnce çoraplı bakımlı ve fit annelere benden selam olsun o halde 28+2 den merhabayataginda kusuruna bakmayin artik
![]()
Ben de kiloda yanılıyorlar diye duydum bebek ultrasonda söylenenden 200 gram filan daha az doğuyor denmişti artık doğunca bakacağız hangisi doğruHastane çıkışlarında cm yazıyor ya onlara bakabilirsin. Ya da ay. Ben 0 3 ay hastane çıkışı yazandan aldım daha uzun oluyor onlar . Sonuçta doğana kadar kilo boyu tahmin etme ihtimalimiz yokk. Bi de doktorum kilo ultrasonla hemen hemen aynı çıkıyor ama boy genel olarak yanılıyor dedi
Evet bunu birebir yasadık yakın zaman arkdsımın bebeği 3700 dediler ultrasonda,3500 doğdu bebek ..sonra ödemide gıttı 250 gram fln dhada düştü hastane cıkısı anne sütüyle 15-17 gunde toparladı..3500 oldu tekrarBen de kiloda yanılıyorlar diye duydum bebek ultrasonda söylenenden 200 gram filan daha az doğuyor denmişti artık doğunca bakacağız hangisi doğru![]()
2 bardak tuzlu suyu yana yana yaptim ama hic orali bile olmadi sevgili burnum. Kendine munasir bugunBenim de toza alerjim var,benm de burnum genel de tıkalıdırsterimar vermişti bana da deniz tuzu, çok tkandğında ondan sıkıyorum ama evde kendim ılık suya tuz karıştırıp burnuma çekince o daha iyi geliyo sterimardan, açıyor baya bir deneyin isterseniz
Bak sen boyle deyince bi gaza gelmedim degil ama iceriginde hamileler kullanamaz yaziyo en azindan burdakilerde ama sen sık bacim degincede kendimi tutamicam galibaSık bacım pediatrik otrivin falan hicbisey olmaz korkma kullanacagin gunde 2 defa 3 5 gun zaten bagimlilari dolu ortalik millet dogurana kadar sıkıyor bende tikaniklik 3 ayliktan beri var 5 gun geciosa 15 gun tikali burnum yatarken sikiyorum dayanamadigim zamanlarda yoksa uyunmuyor
Bu sogani deniyim burnu tikanan sogana sarilir diyim bariBana sterimar burun spreyi vermişti doktor. Gebeler kullanabiliyor.
Ben de ek olarak uyurken başucuma soğan kesip koyuyordum çok faydasını gördüm![]()
2 bardak tuzlu suyu yana yana yaptim ama hic orali bile olmadi sevgili burnum. Kendine munasir bugun
Bak sen boyle deyince bi gaza gelmedim degil ama iceriginde hamileler kullanamaz yaziyo en azindan burdakilerde ama sen sık bacim degincede kendimi tutamicam galiba
Bu sogani deniyim burnu tikanan sogana sarilir diyim bari![]()
Ay cok tesekkur ediyorum siz guzel bakiyorsunuzYanlız değilsinizzkarnın çok büyümüşş ama gerçekten maşallah
Bende hiç öyle zayıf fln değilim tedavi dolayısıyla malesf 73 kiloyla hamile kaldım ,ama çok tatlısınız maşallah kaç kilo aldınız smdıye kdar?
Sık yahu sık pediatrik olanlar var cocuklar icin onlardan sık mis gibi aciyo sogan sarimsak denemedigim kalmadi oglumdada grip oldugumda 1 hafta hergun sıktım tutupta 20 gun kullanmayacaksin ya eziyet etme kendine 1 2 gun gunde 2 defadan hcbiseycik olmaz2 bardak tuzlu suyu yana yana yaptim ama hic orali bile olmadi sevgili burnum. Kendine munasir bugun
Bak sen boyle deyince bi gaza gelmedim degil ama iceriginde hamileler kullanamaz yaziyo en azindan burdakilerde ama sen sık bacim degincede kendimi tutamicam galiba
Bu sogani deniyim burnu tikanan sogana sarilir diyim bari![]()
Aaa ben 2 3 ay once 80 e almistim yüreğim dağlandıCanım kızlar e bebek indiriminde bibs emzikler 50 liraya düşmüş, artık hiçbir yerde bulunmuyor bu fiyata. Bibs alacak olanlar bir baksın![]()
Benimki dogdugu gun ultrasonla 2525 gram 45 cm dedi hic unutmam 35 haftalikti 2805 gram 47 cm dogmustuBen de kiloda yanılıyorlar diye duydum bebek ultrasonda söylenenden 200 gram filan daha az doğuyor denmişti artık doğunca bakacağız hangisi doğru![]()
Ay bende aynısını yazıcaktım şimdi baş aşağı benimde ama wc sorunum katlanarak artıyorKızlaaar günaydın göbüşlerinizi ısırırım
Fotoları gördüm günüm aydınlandı
Benm bebeğim baş aşağı duruyor ama ben yinede mesanede tekme hissediyorm çünkü ayaklarını kafasına geçiriyor çoğu zamannnadir ayakları göbek hizamda oluyor.
Eveeet ve çok normal bir durummuş korkmaGünaydın kızlar ,ara ara kalbimin hızlı attığını hissediyorum .Sizlerde de oluyor mu acaba
Ay teşekkür ederim canım ,olur olmaz ,kalbim ağzından çıkacak gibi oluyor.Tansiyonuma baktim 10 a 5 ,eğer tansiyonum yüksek olsa, doktoru arayacaktım.Rahatsiz edici bir hisEveeet ve çok normal bir durummuş korkmaBeklediğimiz şeyler bunlar demişti doktorum vücudumuz ekstra kan pompalıyor ya ondan oluyor hep