Teşekkür ederim sağ olunHic belli olmaz canim belki de regl degil baska birsey gelir sıkma canını ama lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim sağ olunHic belli olmaz canim belki de regl degil baska birsey gelir sıkma canını ama lütfen
Canim öncelikle tebrik ederim saglikla gelsin minigin. Beta en az 3 kere baktirmalisin. Artis duzenli ise sonra kese ve kalp atışı icin bekleyebilirsin. Ama 3.kanı mesela 2 gun sonra degilde 4 gun falan sonra verebilirsin. Biraz daha netlesir hem o zmn kese ne zmn gorunebilir diye.Kızlar kaç kere beta ya baktırmamız gerekiyor 2 kere baktırdım artık baktırmayım diyorum haftaya başka doktordan randevu alayım diyorum
Hosbulduımmm Hayır bebis için bir muayene olmadım. En son 1 sene önce kadın doğuma gittim. Her şey normaldi. Bi kaç ay deneyeyim eğer ki olmazsa öyle bi kontrole gideyim diyorum. Sizcee?Selam canim hosgeldin hadi bakalim sende ilk aydan bebisi tutturan sanslilardan olursun umarim. Hic muayene fln oldun mu
Evet gebelikte başlayacağız dedi ama hamile kalmana engel değil dedi hem dahiliye hem de kadın doğum doktorum ama işte olmadıkça her şeye yoruyor insan pazartesi başka bir doktordan daha randevu aldımCanim hasimato durumu varsa ozellikle , ilac kullanman gerekir diye biliyorum.
Normalde de 3.50 bile ciksa ilac kullandiriyor dr.lar. düşük seviyelerde kalmasini istiyorlar çünkü.
Bence baska bir dr görüşü de almalisin. Gebelikte tiroid yüksekliği kötü birsey. Hamile kalmadan da dusurmen gebelik ihtimalini artiriyor diye biliyorum.
Bence bu ay reglin basladiginda 2.gün gidip hormonlarina falan bir baktır derim. Hem yakınmış regl tarihin daha iyi bir baslangic olur. Istersen regl iken muayene de yapiyorlar ona da baktirabilirsin. Hormonlara bakilirsa daha iyi olur canim daha saglikli ilerlersin.Hosbulduımmm Hayır bebis için bir muayene olmadım. En son 1 sene önce kadın doğuma gittim. Her şey normaldi. Bi kaç ay deneyeyim eğer ki olmazsa öyle bi kontrole gideyim diyorum. Sizcee?
Bilemiyorum canim sen bilirsin tabi ama benim Gittigim dahiliyeci de kadin dogumcu da bana ilaci kullanmami soylemisti israrla. Gebelik istedigimi söyleyince verdiler özellikleEvet gebelikte başlayacağız dedi ama hamile kalmana engel değil dedi hem dahiliye hem de kadın doğum doktorum ama işte olmadıkça her şeye yoruyor insan pazartesi başka bir doktordan daha randevu aldım
Evet pozitifdi ama yinede koyulasma varmi diye yapıyorum. Elimde testim olduğu içinAyy pardon kuzum senin testin zaten pozitif degilmiydi yanlismi hatirliyorumbence poztif burdaki testte
İşte ben de başka bir doktora daha danışacağım sonuçlarıma göre o da vermezse artık kafama göre de içemem sanırımBilemiyorum canim sen bilirsin tabi ama benim Gittigim dahiliyeci de kadin dogumcu da bana ilaci kullanmami soylemisti israrla. Gebelik istedigimi söyleyince verdiler özellikle
Çatlamadan emindin canım erken olman ihtimalin çok az bence bebişten mi yoksa
Yok cnm sanmıyorum bebiş oldugunu tutmadı benmki bence catlamdan eminim cnm nebilim bukadar ağrı yaşayınca sırtım belim kasıklarım göğüslerim her yerim arıyor regl zamanı gibi oyuzden dedim belki erkenmi olcak acaba duphaston içmiştim buay bitinde 4 5 gün içinde bebek yoksa regl geliyor belki o dan erken gelir diye şüpheleniyorumÇatlamadan emindin canım erken olman ihtimalin çok az bence bebişten mi yoksa
Tabiki doktor birsey önermeden kullanma. Ama zaten verdiginde de en düşük doz veriyor ben 25lik kullaniyorum mesela. Gebe kaldigim dönem de kullanmistim. Bende bu olayi anlamam zaten, bir doktorun verdigini digeri vermez yada tam tersi olur. Bu isler böyle doktorlarin bence gerek yok yada gerek var diyecegi isler degil ki. Cok garip geliyor bana böyle iki farkli gorus bildirilen durumlarİşte ben de başka bir doktora daha danışacağım sonuçlarıma göre o da vermezse artık kafama göre de içemem sanırım
Evet hele ki belli bi yaştan sonra anne olma içgüdüsü daha fazla artiyor ilk evledigimde o kadar anne olma istegim yoktu ama simdi Anne olamayack olma dusuncesi bile icimi acitiyor bazen diyorum ki anne olamayackmym bu benim sinavim mi olck diyorum doktorlar vesile Rabbim nasip ederse kul dala vesile oluyor işte umarim bende dahil hiç anneliği tatmamiş herkes anneligi tadar ...O duygugu hissetmek cok isterimAynen öyle canim. Bebisleri dünyaya getirmek icin bizler birer aracıyız. Allahım nasip edecek bizde dünyaya getirip bakip büyüteceğiz. Elbet bir zamani var aslinda bunu hepimiz de cok iyi biliyoruz ama iste denemeler yaparken insan sabırsızlanıyor. Bir an önce olsun bebegimizi kucagimiza alalim istiyor. Bunlar da cok normal insani şeyler.
Yoksa gecen bir dr aynen soyle diyordu, "tüp bebek tedavisi yapıyoruz sperm uygun yumurta uygun rahim duvari kalinligi vs hersey uygun disarda embriyo olusturuyoruz saglikli bir embriyoyu annenin rahmine gönderiyoruz. Tutunmamasi yasamamasi icin hic bir sebep yok hersey normal ve yolunda ama olmuyor, sizce neden ? Neden mi çünkü herseyin bir zamani vardır sizin anne baba olacaginiz vakit gelmemistir çocuğunuzun dünyaya gelecegi vakit gelmemiştir. " aslinda cok dogru ama iste dedigim gibi süreç icinde yorulmalar sabirsizlanmalar oluyor bu da bence gayet insani bir durum
Benimde cok midem yaniyo bi kac gundr ne yesem dokunuyo acaip şiskinlik var karnimin alt kisminda kasilmalar oluyor sirt ustu bile yatamyrm anlamadim Gebeligin ilk gunlerinde mide yanmasi yasayan varmi ki ,Yok cnm sanmıyorum bebiş oldugunu tutmadı benmki bence catlamdan eminim cnm nebilim bukadar ağrı yaşayınca sırtım belim kasıklarım göğüslerim her yerim arıyor regl zamanı gibi oyuzden dedim belki erkenmi olcak acaba duphaston içmiştim buay bitinde 4 5 gün içinde bebek yoksa regl geliyor belki o dan erken gelir diye şüpheleniyorum
Umudunu kaybetme regl olana kadar umut vardir her zamanTeşekkür ederim sağ olun
İnşallahUmudunu kaybetme regl olana kadar umut vardir her zaman
Teşekkür ederim canım bir şey paylaştım orda ama 4 ve 5. Haftadan itibaren beta ya bakılmasına gerek yoktur diyorCanim öncelikle tebrik ederim saglikla gelsin minigin. Beta en az 3 kere baktirmalisin. Artis duzenli ise sonra kese ve kalp atışı icin bekleyebilirsin. Ama 3.kanı mesela 2 gun sonra degilde 4 gun falan sonra verebilirsin. Biraz daha netlesir hem o zmn kese ne zmn gorunebilir diye.