• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Vala bende bu test hatalı doğru sonuç ancak gerçek hamile olanlarda olur oda denk gelirse asla güvenmiyorum

Evet olur cnm banada aynısı oldu ve birçok kişiye malesef iğrenç bir test boşuna alıyorsun verdiğin paraya yazık cnm bence artık sen doktora görünmelisin gebelik yoksa boşuna zaman kaybetme derim cnm

Cnm pek bilgim yok ama bendede bazen böyle çok dolu dolu oluyorum 7 gün sürüyor bazen normal oluyorum 6.gunde tamamen bityor bu ay çok fazla oldum parçalar geldi baya 3 gün hemde sen başka bir doktora görün cnm belki yumurtalarda bir sıkıntı oluyordur ama allttan mutlaka bakmalarına izin ver

Ahh cnm benim inşallah 😘🤲
Teşekkür ederim

Evet canım düşük yaptığım doktor da anlam veremedi ama çok kızgınım ona beni oyaladı durdu düşük yapmadan öncede ona gitmiştim 34 yaşında idim o zaman. Sonra gebe kaldım gittim daha büyük hastaneye git demedi. 36 ya girdim 4 gün önce tam kritik bir yastayım ve yumurta rezervim az ama Allah'tan ümit kesilmez burda çok okudum amh si düşük olup gebe kalani. Rabbim inşallah dileyen isteyen herkese kolaylıkla nasıp eder. Bu takviye 1600 TL canım. Bana yazın başka bir doktor önermişti 3 ay kullan demişti ama eşim yanımda yoktu 6 ay kadar o yüzden kullanmadım. Şimdi kullanacağım. İncir kürü de yapacağım. Yarın da bı aktara gideceğim kür yapıyormuş bakalım ne diyecek. Kaya tuzunu ısıtıp bir bezin içine koyup üzerine oturmamız gerekiyormuş Rahmi ısıtmak için inşallah faydasını görürüz ♥️
Insallah canim insallahm ilk kez duydum kaya tuzunu. Birde bu cikti simdi her yerde rahim soguklugu diye birsey dönüyor aslı astarı var mi belli degil. Bende hint yagi aldim onun icin kullanayim diye. Ama hala kullanmadim. Herseyden sifa umut ariyoruz Allahım insallah kolaylikla nasip eder bizlere hamile kalmayi saglikla dogurup büyütmeyi bebislerimizi...

Doktor iyi olmayinca ne yaparsak yap hersey bosa gidiyor. Bende ozelde oyle bir doktora denk gelmistim. Iyiydi aslinda ama yüzeysel bir doktordu... ne bileyim Allah görüyor birsey demekte istemiyorum...

Rahim filmim yok henüz çekilmedim bakalım eğer olmazsa bu ay çekilmeyi düşünüyorum biraz korkutuyor ama inşallah bu ay olur ve gerek kalmaz🙃 sol tarafımda ağrı hissediyorum bence o tarafta büyüyor yumurtam 🤓🤓
Onu da aradan cikarirsan o zaman hemen aşılama yaparlar canim hic merak etme.
Ay büyüsünler büyüsünler yumurtalar. Bebis gelsin büyüsün de 🙏🥰

@Sunsun9 babylovee babylovee eylulesma eylulesma @eva0108 Kızlar size durumu şöyle anlatacağım arkadaşımla konuştuk yarım saatlik idrarımla yaptım çok acaba adam kaldım 5 dakika sonra var mı yok mu falan diye konuşurken incecik çizgi var bence dedi bana bana da öyle geldi neyse tekrar 10 dakikada baktım sanki daha net görür gibi oldum işte biraz bekleyelim dedim varsa netleşecek kurudukça şimdi yarım saat falan oldu işte bu şekilde ayrıca daha önce evet geçen ay kuruma çizgisi gibi hissettim ama bembeyazdı saatler sonra görmüştüm şimdi başta acaba da kaldığım için durum bu orada bir şey var yani inkar edemiyorum ama kafam allak bullak oldu. İlk dakikalarda çıkan gölgeyi atayım daha sonra netleşmiş halini de atıyorum
Ay kuzu gölge var gibiii. Sen sabah dene testi bence. Insallah pozitiftir kuzucum. Bu golgeler falanlar pozitif olunca ciksa keske yaaa. Yanlis alarm olmasalar

Kızlar bir ley soracağum normalde benim reglim 5-7 gün sürerdi bugün 4.gün ve reglim bitti sebebi ne sizce babylovee babylovee eylulesma eylulesma @eva0108 Evanora Evanora
Canim normal gayet. Bazen ilk günler daha yogun oluyor son gunlere dogru daha az geliyor regl. Hava degisimi vs de etki ediyor canim birden sogudu ya hava.
Birde bazi aylar daha az kanamamiz olur. Bunlari tamami normal.

Insallah canim insallahm ilk kez duydum kaya tuzunu. Birde bu cikti simdi her yerde rahim soguklugu diye birsey dönüyor aslı astarı var mi belli degil. Bende hint yagi aldim onun icin kullanayim diye. Ama hala kullanmadim. Herseyden sifa umut ariyoruz Allahım insallah kolaylikla nasip eder bizlere hamile kalmayi saglikla dogurup büyütmeyi bebislerimizi...

Doktor iyi olmayinca ne yaparsak yap hersey bosa gidiyor. Bende ozelde oyle bir doktora denk gelmistim. Iyiydi aslinda ama yüzeysel bir doktordu... ne bileyim Allah görüyor birsey demekte istemiyorum...
Aynen öyle canım rabbim işini iyi yapan halden anlayan insanlara denk getirsin. Ne olursa olsun umutsuzluk yok ♥️

Back