Çok çok geçmiş olsunKızlar yattığım hastaneden çıktım kendi doktoruma randevu buldum şimdilik iyiyiz bebek de ben de ben emin olmak için 2. Bir görüş olsun diye doktoruma gideceğim. Bu hastane kadın hastalıkları ve doğum hastanesiydi o yüzden sanırım çok çabuk müdahale ettiler ama bakalım benim doktorum ne diyecek. 10.15de gideceğim.
Canım çok geçmiş olsunn. Bizi de haberdar et olur mu .Canım hastanede doktora göründüm ultrason ile baktı doğum kanalına girmiş dedi hastaneye yatışım yapıldı.
İyi yapmışsın ikinci görüş almakla inşallah iyi haberlerle dönersin bebeğinde zamanında gelsin insallahKızlar yattığım hastaneden çıktım kendi doktoruma randevu buldum şimdilik iyiyiz bebek de ben de ben emin olmak için 2. Bir görüş olsun diye doktoruma gideceğim. Bu hastane kadın hastalıkları ve doğum hastanesiydi o yüzden sanırım çok çabuk müdahale ettiler ama bakalım benim doktorum ne diyecek. 10.15de gideceğim.
Canım inşallah sağlıkla vaktini bekler erkenci kuş. İllada doğucam derse sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Doktordan çıkınca yaz burdan da merakla haberini bekliyoruzKızlar yattığım hastaneden çıktım kendi doktoruma randevu buldum şimdilik iyiyiz bebek de ben de ben emin olmak için 2. Bir görüş olsun diye doktoruma gideceğim. Bu hastane kadın hastalıkları ve doğum hastanesiydi o yüzden sanırım çok çabuk müdahale ettiler ama bakalım benim doktorum ne diyecek. 10.15de gideceğim.
Yok canım bebek aşağıda dediler ama açılma olmamış bekliyorum şimdi nstye bağlayacaklar.Açılma fln olmşmu canm ? Ne dediler?
Dualarımız seninle bebeğimYok canım bebek aşağıda dediler ama açılma olmamış bekliyorum şimdi nstye bağlayacaklar.
Ay bende gözümü açar açmaz girdim hemen çok merak ettim. Aklım kim ne yazarsa ona gidiyoDualarımız seninle bebeğimDünden beri kaç kere aklıma geldin bilmiyorum. Gerçekten burda çok tatlı bir grup olduk. Gün içinde hepinizi düşünüyorum
Sorma kuzum ya evdeyim ya bi de açıp açıp bakıyorum herkes iyi mi dieAy bende gözümü açar açmaz girdim hemen çok merak ettim. Aklım kim ne yazarsa ona gidiyo
Geçmiş olsun canım şimdi okudum yazılanları güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle içini ferah tutYok canım bebek aşağıda dediler ama açılma olmamış bekliyorum şimdi nstye bağlayacaklar.
Sağol canım çok teşekkür ederim nstdeyim şimdi bakalım sonuçları doktora göstericem sanırım 2. Ciğer geliştirici iğneyi de vuracak her ihtimale karşı. Bir de düşük önleyici bir hap verecek sanırım. Erken Doğumu falan da önlüyormuş. Bir de hep yatacaksın artık dedi ama kesin olarak nstden sonra konuşuruz dedi.Dualarımız seninle bebeğimDünden beri kaç kere aklıma geldin bilmiyorum. Gerçekten burda çok tatlı bir grup olduk. Gün içinde hepinizi düşünüyorum
Benimki hala baş aşağı duruyomuş ayaklarını vuruyo kesinYaa öyle mi iyi bari kötü bir şey olmasın da çekmeye razıyız
iyi geçti canım 1200 olmuş minnak çok hareketliydi yine her zamanki gibiCanım kontrolün nasıl geçti gecmismi kiloya minnagin
Çok çok geçmiş olsun canımKızlar yattığım hastaneden çıktım kendi doktoruma randevu buldum şimdilik iyiyiz bebek de ben de ben emin olmak için 2. Bir görüş olsun diye doktoruma gideceğim. Bu hastane kadın hastalıkları ve doğum hastanesiydi o yüzden sanırım çok çabuk müdahale ettiler ama bakalım benim doktorum ne diyecek. 10.15de gideceğim.
Allahım sırayla kilolara geçiyor tontiriklerBenimki hala baş aşağı duruyomuş ayaklarını vuruyo kesinseninki de döndüyse öyledir dönmediyse kafasıyla baskı yapıyodur ahh bu yaramazlarrrrr
iyi geçti canım 1200 olmuş minnak çok hareketliydi yine her zamanki gibi
Sadece bebişle olmaz ablasından da izler olması gerekiyor fotoğraftaGöbüş güncellemeeeeee 26+0 dan sevgiler
Aynadaki el izleri de büyük kızımdan hatıra ayy çekerken farketmedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?