2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar yattığım hastaneden çıktım kendi doktoruma randevu buldum şimdilik iyiyiz bebek de ben de ben emin olmak için 2. Bir görüş olsun diye doktoruma gideceğim. Bu hastane kadın hastalıkları ve doğum hastanesiydi o yüzden sanırım çok çabuk müdahale ettiler ama bakalım benim doktorum ne diyecek. 10.15de gideceğim.
Çok çok geçmiş olsun 🙏🏼 Riskli bi durum yok değil mi şimdilik? Bakalım doktorun ne diyecek merakta bırakma bizi

Kızlar yattığım hastaneden çıktım kendi doktoruma randevu buldum şimdilik iyiyiz bebek de ben de ben emin olmak için 2. Bir görüş olsun diye doktoruma gideceğim. Bu hastane kadın hastalıkları ve doğum hastanesiydi o yüzden sanırım çok çabuk müdahale ettiler ama bakalım benim doktorum ne diyecek. 10.15de gideceğim.
İyi yapmışsın ikinci görüş almakla inşallah iyi haberlerle dönersin bebeğinde zamanında gelsin insallah

Canım inşallah sağlıkla vaktini bekler erkenci kuş. İllada doğucam derse sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Doktordan çıkınca yaz burdan da merakla haberini bekliyoruz

Sebebini söylemedi olabiliyor böyle dediler.

Ay bende gözümü açar açmaz girdim hemen çok merak ettim. Aklım kim ne yazarsa ona gidiyo ❤️
Sorma kuzum ya evdeyim ya bi de açıp açıp bakıyorum herkes iyi mi die🙈 neler olmuş diye. Hep güzel şeyler paylaşsak keşke. Ama olumsuz günlermz olumlu olur inşallah🙏🏻

Dualarımız seninle bebeğim🙏🏻 Dünden beri kaç kere aklıma geldin bilmiyorum. Gerçekten burda çok tatlı bir grup olduk. Gün içinde hepinizi düşünüyorum🥰
Sağol canım çok teşekkür ederim nstdeyim şimdi bakalım sonuçları doktora göstericem sanırım 2. Ciğer geliştirici iğneyi de vuracak her ihtimale karşı. Bir de düşük önleyici bir hap verecek sanırım. Erken Doğumu falan da önlüyormuş. Bir de hep yatacaksın artık dedi ama kesin olarak nstden sonra konuşuruz dedi.

Yaa öyle mi iyi bari kötü bir şey olmasın da çekmeye razıyız🥺
Benimki hala baş aşağı duruyomuş ayaklarını vuruyo kesin 😂 seninki de döndüyse öyledir dönmediyse kafasıyla baskı yapıyodur ahh bu yaramazlarrrrr
Canım kontrolün nasıl geçti gecmismi kiloya minnagin😊
iyi geçti canım 1200 olmuş minnak çok hareketliydi yine her zamanki gibi 😅

Çok çok geçmiş olsun canım♥️

Göbüş güncellemeeeeee 26+0 dan sevgiler🤗

Aynadaki el izleri de büyük kızımdan hatıra ayy çekerken farketmedim valla🤣🤣

Eklentiler

• F8519039-1F51-4989-BE5D-1B5358D73032.jpeg
    F8519039-1F51-4989-BE5D-1B5358D73032.jpeg
    64,1 KB · Görüntüleme: 82
Benimki hala baş aşağı duruyomuş ayaklarını vuruyo kesin 😂 seninki de döndüyse öyledir dönmediyse kafasıyla baskı yapıyodur ahh bu yaramazlarrrrr

iyi geçti canım 1200 olmuş minnak çok hareketliydi yine her zamanki gibi 😅
Allahım sırayla kilolara geçiyor tontirikler🥰🥰 poz vermedi mi annesii?

Göbüş güncellemeeeeee 26+0 dan sevgiler🤗

Aynadaki el izleri de büyük kızımdan hatıra ayy çekerken farketmedim valla🤣🤣
Sadece bebişle olmaz ablasından da izler olması gerekiyor fotoğrafta😅😅
Göbüşe maşallah😍😍
Ben de bayadır çekilmedim göbüş aldı başını gitti baya baya😅 30.haftalara geldim artık her hafta çekileceğim inşallah🥲

Back