- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 31
Geçmiş olsun magnezyum artırır belkiHatta bugün daha kötü şekilde devam ediyor kuzu
Yarın kan uyuşmazlığı için iğne olmaya gidicem o zaman sorucam doktora oturup kalkarken bile zorlanıyorum sen nasılsınn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun magnezyum artırır belkiHatta bugün daha kötü şekilde devam ediyor kuzu
Yarın kan uyuşmazlığı için iğne olmaya gidicem o zaman sorucam doktora oturup kalkarken bile zorlanıyorum sen nasılsınn
Benim de öyle kuzu bazen şiddetleniyor ama asla geçmiyor hep sabit bir ağrı, sancı var kontrolüm de martın başında doktora gitsem mi diye düşünür oldum sen yarın gideceksin bakalım ne diyecek sanaHatta bugün daha kötü şekilde devam ediyor kuzu
Ben magnezyum kullanmıyorum canım belki de ondandırGeçmiş olsun magnezyum artırır belki
ben yarın hemen bilgilendiricem seni de beybiimBenim de öyle kuzu bazen şiddetleniyor ama asla geçmiyor hep sabit bir ağrı, sancı var kontrolüm de martın başında doktora gitsem mi diye düşünür oldum sen yarın gideceksin bakalım ne diyecek sana![]()
Canım çok teşekkür ederim.Gecmis olsun grupta gecirenler vardi yazar onlar.
Galiba hamilelikte covid durumunda kan sulandirici igne veriyorlar. Doktorunuza haber vermeyi unutmayin.
Insallah saglikla atlatirsiniz bi an once. Artik covid cagimizin gribi oldu. Herkes geciriyor. Stres yapmayin stres hastaliktan daha kotu etkiler sizi. Bi an once gecsin gitsin insallahbol sifalar diliyorum
Evet öyleymiş grip gibi geçird”m.Bugün 6. Gün .Bi ara çok korktum çok endişelendim.Şükür geçti.Teşekkür ederimÇok geçmiş olsunBu son varyant inanılmaz hafif geçiyormuş hiç korkma ama doktoruna haber ver mutlaka, kan sulandırıcı başlayabilir. Onun dışında da bol bol su en başta ve C vitaminiyle hiç bişeycik olmaz inşallah
![]()
Sonucunuz çıktı mıÇok geçmiş olsun ben de rahatsızdın test verdim sonucu bekliyorum boğaz ağrısı ve acayip halsizlik var hafifte öksürük başladı
Atlattım çok şükür.Bol C vitamini aldım.Beslenmeme de çok dikkat ettim.Desteğin için çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. 19 haftalıkken delta olmuştum. Doktorum bana takviye önermedi. Bol sıvı, bol meyve tüket dedi. Ben de dönüşümlü olarak taze sıkılmış meyve suları, bol sarımsaklı cacık, turşu, kefir, limonlu ıhlamur, meyve tükettim. D3k2 kullanmaya başladım. İlk 2-3 gün aşırı vücut ve baş ağrısı yaşadım o zamanda minosetle idare ettim. Covidden ziyade 14 gün karantina yormuştu beni neyse ki geçti gitti.
Siz de bol sıvı ve meyve tüketin. Rahatça atlatırsınız umarım![]()
Canım seninkilerin en azından bir mantığı var ben rüyamda dev arılara mızrakla saldırıyordumKızlar benim hormonlar bi coştu galiba. Sabah 6 da uyandım bi baktım ağlıyorum. Rüyamda eşim biriyle mesajlasiyor mesajı siliyor falan , yakalıyorum zorluyorum 1 gecelik ilişkiydi diyorsonra ben hiçbir şey demiyorum ertesi gün gidip boşanma dilekçesi veriyorum. Mahkememiz oluyor falan. Artık durum nasıl içine battıysa diyorum çok seviyorum ama ben bunu affedemem. Bir de benim çocuğum doğunca ben esimi görmeye dayanamam çocuğumu başkası gelsin alsın yanına götürsün falan diyorum mahkemede sessizce ağlıyorum. Bi uyandım gözlerimde birsuru yaş. Nasıl ağlıyorum ama bildiğiniz canım yanmış
bu senaryomdan sonra eşim uyandı baktı ben ağlıyorum önce korktu . Sonra gülüp gizliden videoya almış beni
ilerde oğluma anı kalsın diyor. Sabah sabah bir coştum anlayacağınız
![]()
Oo senin hayal dünyan da baya genişlemiş deseneCanım seninkilerin en azından bir mantığı var ben rüyamda dev arılara mızrakla saldırıyordum![]()
Hep öyle bir ara viking oldum ingiltereyi basıyordumOo senin hayal dünyan da baya genişlemiş desene![]()
Neyse canım benim hormonlar daha sakinmişHep öyle bir ara viking oldum ingiltereyi basıyordumOlur öyle yani takma
![]()
Aynen sen sakinsin kuzum ben hayal aleminden çıkamıyorum zaten bu kadar uyumaya bu az bileNeyse canım benim hormonlar daha sakinmiş![]()
dün 17 haftalık gebe bir tanıdığımın suyu gelmiş ölü doğum olmuş onu duydum bende. Aşırı üzüldüm. Gece rüyamda görmediğim şey kalmadı ağladım gerildim döne döne konuşmuşum terlemişim hep. Süreklide uyandım, geri uyuduğumda yine sıkıntılı rüya gördüm.Kızlar benim hormonlar bi coştu galiba. Sabah 6 da uyandım bi baktım ağlıyorum. Rüyamda eşim biriyle mesajlasiyor mesajı siliyor falan , yakalıyorum zorluyorum 1 gecelik ilişkiydi diyorsonra ben hiçbir şey demiyorum ertesi gün gidip boşanma dilekçesi veriyorum. Mahkememiz oluyor falan. Artık durum nasıl içine battıysa diyorum çok seviyorum ama ben bunu affedemem. Bir de benim çocuğum doğunca ben esimi görmeye dayanamam çocuğumu başkası gelsin alsın yanına götürsün falan diyorum mahkemede sessizce ağlıyorum. Bi uyandım gözlerimde birsuru yaş. Nasıl ağlıyorum ama bildiğiniz canım yanmış
bu senaryomdan sonra eşim uyandı baktı ben ağlıyorum önce korktu . Sonra gülüp gizliden videoya almış beni
ilerde oğluma anı kalsın diyor. Sabah sabah bir coştum anlayacağınız
![]()
Evet turkiyede sezeryana gereksiz yonelten doktorlar var ama e azindan avrupadaki gibi normal doguma zorlamiyorlarInsallah gönlünden geçen olur canim rabbim saglikli kolay dogum nasip etsin hepimize
Ben de normal doğum cok istiyorum Allahim kismet ederse.
Sezeryanin bu kadar kolay ve sık önerilmesi turkiyede cok garibime gidiyor sebebini cok merak ediyorum. Ben yurtdisindayim butun Avrupa ulkelerinde nerdeyse boyle uygulama , sezeryan dogum diye secme hakkin yok zaten. dogum anında ya da oncesinde normal doguma engel bir durum varsa ancak doktor buna karar verirse sezeryan olabilirsin onun harici sadece normal doğum, suda dogum ve epidural şeklinde secenekler var. Neden farklı acaba![]()
İlk etapta nst ye bağlıyorlar cnmKızlar benim aşırı derecede sancım var kadın doğum hastanesinin aciline gideceğiz eşimle şimdi sizce nst falan mı yaparlar ne yaparlar?
Yaaadün 17 haftalık gebe bir tanıdığımın suyu gelmiş ölü doğum olmuş onu duydum bende. Aşırı üzüldüm. Gece rüyamda görmediğim şey kalmadı ağladım gerildim döne döne konuşmuşum terlemişim hep. Süreklide uyandım, geri uyuduğumda yine sıkıntılı rüya gördüm.![]()