2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Sadece bebişle olmaz ablasından da izler olması gerekiyor fotoğrafta😅😅
Göbüşe maşallah😍😍
Ben de bayadır çekilmedim göbüş aldı başını gitti baya baya😅 30.haftalara geldim artık her hafta çekileceğim inşallah🥲

Aynen dimi abla biraz rol çaldı şuan🤣
Bende geç kaldım 24te çekecekken bugüne kaldı aylık çekiyorum yanyana koyunca neydim nooldum diyo insan😆❤️
Sizden de bekliyoruuuuz teyzeler:anneadayı:

Benimki hala baş aşağı duruyomuş ayaklarını vuruyo kesin 😂 seninki de döndüyse öyledir dönmediyse kafasıyla baskı yapıyodur ahh bu yaramazlarrrrr

iyi geçti canım 1200 olmuş minnak çok hareketliydi yine her zamanki gibi 😅
Oyss maşallah ona

Sağol canım çok teşekkür ederim nstdeyim şimdi bakalım sonuçları doktora göstericem sanırım 2. Ciğer geliştirici iğneyi de vuracak her ihtimale karşı. Bir de düşük önleyici bir hap verecek sanırım. Erken Doğumu falan da önlüyormuş. Bir de hep yatacaksın artık dedi ama kesin olarak nstden sonra konuşuruz dedi.
Cok gecmis olsun canim. Ama sen icini ferah tut belliki guvenilir ellerdesin stres yapip hem kendini hem bebisi uzme. Eminim o gelecegi en dogru zamani beklicektir 🥰

Kızlar 1 hafta istirahat verdi doktor annem gelip bakacak bana. Adalat Protestan verdi. Nstde sancı çıkmadı. Kalp atışı iyi. Allah’a şükür açılmam yok bebiş iyi bir de yüzünü gösterdi ilk kez hiç uğraştırmadan. 1100 gram olmuş.

Eklentiler

• A6E40457-2B5C-436F-90AC-9709AB066FB3.jpeg
    A6E40457-2B5C-436F-90AC-9709AB066FB3.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 77
Aynen dimi abla biraz rol çaldı şuan🤣
Bende geç kaldım 24te çekecekken bugüne kaldı aylık çekiyorum yanyana koyunca neydim nooldum diyo insan😆❤️
Sizden de bekliyoruuuuz teyzeler:anneadayı:
Ay ben her aynaya baktığım diyorum allahım bu halim gerçek mi😅
Hamişliğime doğurunca inanıcam sanırım🥲

Kızlar 1 hafta istirahat verdi doktor annem gelip bakacak bana. Adalat Protestan verdi. Nstde sancı çıkmadı. Kalp atışı iyi. Allah’a şükür açılmam yok bebiş iyi bir de yüzünü gösterdi ilk kez hiç uğraştırmadan. 1100 gram olmuş.
Oh çok şükür:) bu haftalarda böyle durumlar çok olabiliyor bence. Sen kendini hiç yorma tuvalet dışında kalkma. Geçen her gün önemli sonuçta. Ama çok şükür bebek iyi maşallah 🥰

İğneyi devlet hastanesinde oldum canım herkes benim doktorum muu o kadar uğraşsınn aman 🙄 gerçi onu geçtim düz bi ultrason kağıdı bile vermediler çok yazık kınıyorum 😂😂

sağol teyzesiiii
Aaa tühh olsun her şey yolunda ya çok şükür kendi doktoruna gittiğinde alırsın artık canım🤗

Oyss kuzum benim yesinler onun o minik yüzünü 😘aman canım çok dikkat et kendini yorma bu aralar bebeğin elbiseleri ile falan uğraşırken yoruldun galiba

Oyss kuzum benim yesinler onun o minik yüzünü 😘aman canım çok dikkat et kendini yorma bu aralar bebeğin elbiseleri ile falan uğraşırken yoruldun galiba
Sanırım canım ondan oldu diye düşünüyorum ben de ☺️ Neyse annem gelcek bakacak inşallah. Fellah köftesi yapacak bana yarın sipariş verdim anneme 😂😂

Sanırım canım ondan oldu diye düşünüyorum ben de ☺️ Neyse annem gelcek bakacak inşallah. Fellah köftesi yapacak bana yarın sipariş verdim anneme 😂😂
Gelmiş geçmiş olsun inşallah 🤲valla ne güzel annen geliyor iyice dinlenirsin:-) caninin cektigi yemekleride sıraya koy hergun birini yapsın sana valla benim canım da çekti bı anda fellah koftesinden😂😂

Mersinlimsn🤭 iyi olmanıza çok sevindim. Bebişin anne az dinlenelim deme şekliymiiş meğer
Yok canım Çorumluyum ama her yöreden lezzetleri seviyorum 🤤 valla dinlenmek istiyorsa ev ne güne duruyor sıpa ya 😬

Gelmiş geçmiş olsun inşallah 🤲valla ne güzel annen geliyor iyice dinlenirsin:-) caninin cektigi yemekleride sıraya koy hergun birini yapsın sana valla benim canım da çekti bı anda fellah koftesinden😂😂
Valla annem de öyle dedi ne istiyorsan yapcam yeter ki kalkma ayağa kurtlusun sen durmazsın diyor 😂

Göbüş güncellemeeeeee 26+0 dan sevgiler🤗

Aynadaki el izleri de büyük kızımdan hatıra ayy çekerken farketmedim valla🤣🤣
Oyyy yesinlerrr yarın ben de çekeyim 😂
Aaa tühh olsun her şey yolunda ya çok şükür kendi doktoruna gittiğinde alırsın artık canım🤗
Aynen canım iyi olsun da bi dahaki muayenede özlem gideririz inşallah💕

Back