Canım hastanede doktora göründüm ultrason ile baktı doğum kanalına girmiş dedi hastaneye yatışım yapıldı.İlk etapta nst ye bağlıyorlar cnm
Aaa geri cikar miymis dogum kanalindan? Iyi misin dogum baslamiyor degil mi ? Haberdar et bizi mutlakaCanım hastanede doktora göründüm ultrason ile baktı doğum kanalına girmiş dedi hastaneye yatışım yapıldı.
Canım hastanede doktora göründüm ultrason ile baktı doğum kanalına girmiş dedi hastaneye yatışım yapıldı.
Ay bize de haber ver, dualarımız seninle. Sancın çıktı mı nst de, açılman falan var mı acaba?Canım hastanede doktora göründüm ultrason ile baktı doğum kanalına girmiş dedi hastaneye yatışım yapıldı.
Ay çok geçmiş olsun iyi ki hazırlıkları yapmışsın. Çıkmaz mı doğum kanalından hay allah ya nst ye de alır bence sancına falan bakar en azındanCanım hastanede doktora göründüm ultrason ile baktı doğum kanalına girmiş dedi hastaneye yatışım yapıldı.
Umarım herşey yoluna girer ya daha erken değilmi? Korkmayın ilaçla vs doğumı durduruyorlar ay Allah korusun iyiki gitmişssiniz doktora bizi haberdar et durumdan canım geçmiş olsun, dualarımız seninleKızlar benim aşırı derecede sancım var kadın doğum hastanesinin aciline gideceğiz eşimle şimdi sizce nst falan mı yaparlar ne yaparla
Canım hastanede doktora göründüm ultrason ile baktı doğum kanalına girmiş dedi hastaneye yatışım yapıldı.
Çocuk 1 kilonun üstündeyse sakın korkmayın artık dış ortamda yaşatıyorlar , 1 kilo yaşam sınırı ,, ilaçla durdurabildiğiniz kadar durdururlar bence hiç kötü bişey gelmesin aklınıza ciğer geliştirici cok onemli zaten .. en onemlısı o, umarım hersey yoluna girer..Canım nstye alacaklar serum taktılar ciğer geliştirici yaptılar çocuğu ikna etmeye çalışıyoruz resmen daha erken diye
Negatif çıktı ben de biraz iyiyim öksürük kaldı sadece siz nasıl oldunuzSonucunuz çıktı mı
Amann canım nedir son durumun şok oldum hiçbiseyin yokken bi anda mı oldu bu sancı önceden de gelip gidiyormuydu ay erteletirler insallah onu ya ama doğsada artık bi sikinti olmaz allahin izniyle riskli dönemleri geçtikCanım nstye alacaklar serum taktılar ciğer geliştirici yaptılar çocuğu ikna etmeye çalışıyoruz resmen daha erken diye
Çok geçmiş olsun canım dualarım seninleCanım hastanede doktora göründüm ultrason ile baktı doğum kanalına girmiş dedi hastaneye yatışım yapıldı.
Canım nstye alacaklar serum taktılar ciğer geliştirici yaptılar çocuğu ikna etmeye çalışıyoruz resmen daha erken diye
Tüm dualarımız seninle bir şekilde inşallah onu orda tutacaklar inşallah sağ salim doğması gereken zamanda doğduğu haberini de alacağızCanım hastanede doktora göründüm ultrason ile baktı doğum kanalına girmiş dedi hastaneye yatışım yapıldı.
Evet kesinlikle haklısın, koşulları saglik durumu el verse dahi sezeryan yapmak isteyebilir herkes ama malesef bu hak tanınmıyor. Malesef buradaki doktorlarında sisteminde başka kaygıları var belli kiEvet turkiyede sezeryana gereksiz yonelten doktorlar var ama e azindan avrupadaki gibi normal doguma zorlamiyorlarbana burdaki durumda cok sacma geliyor bir anne ve bebek iki dogum seklinede uygunsa karari anne vermeli hic tanimadiginiz doktorlar degil. O yuzden turkiyede ki durum bana daha mantikli geliyor umarim avrupadada kadinlar kendi bedenlerine yapilacak isleme karar verme hakkina sahip olur ins
Canim rabbim yardımcınız olsunuz insallahh sag Salim evinize dönün bebeginle, ilaçlarla falan tutmaya çalışıyorlar riskli dönemde gecti Allahin izniyle bisey olmayacak mutlaka haber ver bizedeCanım hastanede doktora göründüm ultrason ile baktı doğum kanalına girmiş dedi hastaneye yatışım yapıldı.
Canım çok geçmiş olsun ne oldu böyle birden bire dualarım seninle inşallah bizide haberdar etCanım hastanede doktora göründüm ultrason ile baktı doğum kanalına girmiş dedi hastaneye yatışım yapıldı.
Oy canm iyi olunca hemen bizede yaz seni çok merak ettmCanım hastanede doktora göründüm ultrason ile baktı doğum kanalına girmiş dedi hastaneye yatışım yapıldı.
Açılma fln olmşmu canm ? Ne dediler?Hepinize çok teşekkür ederim önceden 1 ya da 2 kere sancı olmuştu ama böyle şiddetli değildi. Bir anda oldu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?