2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canım hastanede doktora göründüm ultrason ile baktı doğum kanalına girmiş dedi hastaneye yatışım yapıldı.
Ay çok geçmiş olsun iyi ki hazırlıkları yapmışsın. Çıkmaz mı doğum kanalından hay allah ya nst ye de alır bence sancına falan bakar en azından

Umarım herşey yoluna girer ya daha erken değilmi? Korkmayın ilaçla vs doğumı durduruyorlar ay Allah korusun iyiki gitmişssiniz doktora bizi haberdar et durumdan canım geçmiş olsun, dualarımız seninle

Canım nstye alacaklar serum taktılar ciğer geliştirici yaptılar çocuğu ikna etmeye çalışıyoruz resmen daha erken diye
Çocuk 1 kilonun üstündeyse sakın korkmayın artık dış ortamda yaşatıyorlar , 1 kilo yaşam sınırı ,, ilaçla durdurabildiğiniz kadar durdururlar bence hiç kötü bişey gelmesin aklınıza ciğer geliştirici cok onemli zaten .. en onemlısı o, umarım hersey yoluna girer..

Canım nstye alacaklar serum taktılar ciğer geliştirici yaptılar çocuğu ikna etmeye çalışıyoruz resmen daha erken diye
Amann canım nedir son durumun şok oldum hiçbiseyin yokken bi anda mı oldu bu sancı önceden de gelip gidiyormuydu ay erteletirler insallah onu ya ama doğsada artık bi sikinti olmaz allahin izniyle riskli dönemleri geçtik

Hay allah yaa çok geçmiş olsun canım stres yapmamaya çalış dua et bol bol
doktorlar gerekeni yapıyorlardır durdururlar mutlaka bence herşey yoluna girecek güZel düşünelim

Canım hastanede doktora göründüm ultrason ile baktı doğum kanalına girmiş dedi hastaneye yatışım yapıldı.
Tüm dualarımız seninle bir şekilde inşallah onu orda tutacaklar inşallah sağ salim doğması gereken zamanda doğduğu haberini de alacağız

Evet kesinlikle haklısın, koşulları saglik durumu el verse dahi sezeryan yapmak isteyebilir herkes ama malesef bu hak tanınmıyor. Malesef buradaki doktorlarında sisteminde başka kaygıları var belli ki

Canim rabbim yardımcınız olsunuz insallahh sag Salim evinize dönün bebeginle, ilaçlarla falan tutmaya çalışıyorlar riskli dönemde gecti Allahin izniyle bisey olmayacak mutlaka haber ver bizede

Canım çok geçmiş olsun ne oldu böyle birden bire dualarım seninle inşallah bizide haberdar et

Kızlar yattığım hastaneden çıktım kendi doktoruma randevu buldum şimdilik iyiyiz bebek de ben de ben emin olmak için 2. Bir görüş olsun diye doktoruma gideceğim. Bu hastane kadın hastalıkları ve doğum hastanesiydi o yüzden sanırım çok çabuk müdahale ettiler ama bakalım benim doktorum ne diyecek. 10.15de gideceğim.

Hepinize çok teşekkür ederim önceden 1 ya da 2 kere sancı olmuştu ama böyle şiddetli değildi. Bir anda oldu ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…