2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Hatta bugün daha kötü şekilde devam ediyor kuzu
Yarın kan uyuşmazlığı için iğne olmaya gidicem o zaman sorucam doktora oturup kalkarken bile zorlanıyorum sen nasılsınn
Benim de öyle kuzu bazen şiddetleniyor ama asla geçmiyor hep sabit bir ağrı, sancı var kontrolüm de martın başında doktora gitsem mi diye düşünür oldum sen yarın gideceksin bakalım ne diyecek sana

Geçmiş olsun magnezyum artırır belki
Ben magnezyum kullanmıyorum canım belki de ondandır
Benim de öyle kuzu bazen şiddetleniyor ama asla geçmiyor hep sabit bir ağrı, sancı var kontrolüm de martın başında doktora gitsem mi diye düşünür oldum sen yarın gideceksin bakalım ne diyecek sana
ben yarın hemen bilgilendiricem seni de beybiim

Canım çok teşekkür ederim.Bugün 6. Gün iyileştim sayılır ama epey korktum tabi.Rabbim kimseye göstermesin

Evet öyleymiş grip gibi geçird”m.Bugün 6. Gün .Bi ara çok korktum çok endişelendim.Şükür geçti.Teşekkür ederim

Atlattım çok şükür.Bol C vitamini aldım.Beslenmeme de çok dikkat ettim.Desteğin için çok teşekkür ederim

Kızlar selam bugün allahım allahım uykulara doymuyorum. Hamileliğin başında da böyleydim uyuyup duruyordum şu son 3 gündür yine başladı uyumaktan başım ağrıyor

Kızlar benim hormonlar bi coştu galiba. Sabah 6 da uyandım bi baktım ağlıyorum. Rüyamda eşim biriyle mesajlasiyor mesajı siliyor falan , yakalıyorum zorluyorum 1 gecelik ilişkiydi diyor sonra ben hiçbir şey demiyorum ertesi gün gidip boşanma dilekçesi veriyorum. Mahkememiz oluyor falan. Artık durum nasıl içine battıysa diyorum çok seviyorum ama ben bunu affedemem. Bir de benim çocuğum doğunca ben esimi görmeye dayanamam çocuğumu başkası gelsin alsın yanına götürsün falan diyorum mahkemede sessizce ağlıyorum. Bi uyandım gözlerimde birsuru yaş. Nasıl ağlıyorum ama bildiğiniz canım yanmış bu senaryomdan sonra eşim uyandı baktı ben ağlıyorum önce korktu . Sonra gülüp gizliden videoya almış beni ilerde oğluma anı kalsın diyor. Sabah sabah bir coştum anlayacağınız

Canım seninkilerin en azından bir mantığı var ben rüyamda dev arılara mızrakla saldırıyordum

dün 17 haftalık gebe bir tanıdığımın suyu gelmiş ölü doğum olmuş onu duydum bende. Aşırı üzüldüm. Gece rüyamda görmediğim şey kalmadı ağladım gerildim döne döne konuşmuşum terlemişim hep. Süreklide uyandım, geri uyuduğumda yine sıkıntılı rüya gördüm.

Kızlar benim aşırı derecede sancım var kadın doğum hastanesinin aciline gideceğiz eşimle şimdi sizce nst falan mı yaparlar ne yaparlar?

Evet turkiyede sezeryana gereksiz yonelten doktorlar var ama e azindan avrupadaki gibi normal doguma zorlamiyorlar bana burdaki durumda cok sacma geliyor bir anne ve bebek iki dogum seklinede uygunsa karari anne vermeli hic tanimadiginiz doktorlar degil. O yuzden turkiyede ki durum bana daha mantikli geliyor umarim avrupadada kadinlar kendi bedenlerine yapilacak isleme karar verme hakkina sahip olur ins

Yaaa ben de çok üzülüyorum böyle durumlara. Bilinç altımız hemen bunlarla doluyor işte. Allah yardımcısı olsun o annenin dr. bizler de inşallah sağlıkla alalım yavruları kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…