Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birden başladı birden gidicek diye umut edelimYaa lariii ben de okudum bunu kuzum böyle tuhaf bir ağrı yara gibi sızısı da oluyor inşallah geçicidir bazıları doğumdan sonra bitti yazmış bizim daha çook var inşallah geçer bizdeki![]()
Hahahaha deprem olur gibi dimi ne kadar güçlüler ya inanamıyorum. Son haftalarda napıcaz diyodum kii yerleri daraldığı için böyle sık hareket etmediklerini öğrendimBenim minik kuduruk yağıztoşum da dün akşamdan beri sık sık göbeğimi sütlaç gibi sallıyorderdi ne anlamadım
inşallah bu kadar hareket normaldir
![]()
Beybi benim otursam da uzansam da eğilip kalksam da o ağrı sabit hiç azalmıyor sadece eğilince bir tık artıyor diyeyimBirden başladı birden gidicek diye umut edelimben eğilip doğruldukça daha çok hissediyorum bide kuzu sende de öyle mi? O kadar çok eğilip doğruluyorum ki bide mecbur
![]()
Teşekkür ederim inşallah geçmişler olur geçmezse sıkıntıAyağını dayamistir ya da başını ittiriyordur, geçmişler olsun
Ayneenn kuzu ya deprem oluyormuş gibiHahahaha deprem olur gibi dimi ne kadar güçlüler ya inanamıyorum. Son haftalarda napıcaz diyodum kii yerleri daraldığı için böyle sık hareket etmediklerini öğrendim![]()
Ya benimki de çok hareketli izleyebilsek keşke kim bilir neler yapıyorlar içerde bazen o kadar abartıyor ki minicik canıyla nasıl böyle güçlü oluyorlar şaşıyorum maşallahları varBenim minik kuduruk yağıztoşum da dün akşamdan beri sık sık göbeğimi sütlaç gibi sallıyorderdi ne anlamadım
![]()
Neden mecbur eğilip doğruluyorsun canım? Eğilmek değil de mümkün olduğunca sırtımız dümdüz çömelir gibi yapmak daha rahat oluyor dene bak.Birden başladı birden gidicek diye umut edelimben eğilip doğruldukça daha çok hissediyorum bide kuzu sende de öyle mi? O kadar çok eğilip doğruluyorum ki bide mecbur
![]()
Ay ben de eşime hep diyorum keşke video şeklinde içerdeki hareketlerinide görebilsek diye
Aynen valla bu ara zaten hep hareketli ama ben her defasında sanki ilkmiş gibi heyecanla izliyorum dokunuyorum oğluşuma, delirdim galiba eşim boş gözlerle bakıyor bana fark ediyorum bazen ama napayım farklı bir hisAy ben de eşime hep diyorum keşke video şeklinde içerdeki hareketlerinide görebilsek diyekim bilir neler yapıyorlar kuduruklar
Artık çok hızlı büyüdükleri için güçleride haftalık değişiyor resmenn![]()
Geçmiş olsun canımBende şifayı kaptım kızlar 2gündür fenayım
Evde hızlı kitlerden covid testleri vardı yaptım negatif çok şükür. Belli boğaz enfeksiyonu ama baya canım acıyor kulağıma vuruyor keyfim yok.. böyle ilaçsız nasıl geçecek bilmiyorum. inşallah atlatırım bikaç güne![]()
İşte aradığım yorumBenim minik kuduruk yağıztoşum da dün akşamdan beri sık sık göbeğimi sütlaç gibi sallıyorderdi ne anlamadım
![]()
Ben de geçen gün annemde kalmıştım tekmelere karşılık dokundukça annem diyor ki 2 tane çocuk doğurdum aklıma bile gelmedi karşılıklı dokunmakAynen valla bu ara zaten hep hareketli ama ben her defasında sanki ilkmiş gibi heyecanla izliyorum dokunuyorum oğluşuma, delirdim galiba eşim boş gözlerle bakıyor bana fark ediyorum bazen ama napayım farklı bir his![]()
Rahatsız olduğu için olduğunu sanmıyorum canım. Senin yatarken sallanıyorsa keyfi yerinde olduğu için olabilir. Banu çiftçinin bir videosunda denk gelmiştim korkmayın diyordu. Benim ki yatarken sallamayı geçti otururken ve ayaktaykende sallıyorİşte aradığım yorumNisan annelerinde yazmıştım az önce.. benimde pıt pıt karnım sallaniyor sağa yada sola yattığımda neden böyle anlayamıyorumm rahatsız mı acaba yatmasam mi
![]()
Evet kuzu benim eşim de karnımı dinliyor miniğin kalp atışını duyabiliyor denemediyseniz deneyin siz de çok mutlu oluyor duydukça, oğluyla minik sohbetler edip rahat bırakıyor ama ben galiba abartıyorum e anayız sonuçta olacak o kadarBen de geçen gün annemde kalmıştım tekmelere karşılık dokundukça annem diyor ki 2 tane çocuk doğurdum aklıma bile gelmedi karşılıklı dokunmak
Benim eşim bazen gelip kendi pıt pıt yapıyor karşılık gelcek mi bakalım diyebazen de bana kızıyor rahat bırak oğlum uyusun diye
oda alıştı hissetmeye
![]()
Geçmiş olsun canımbalın içine zencefil rendele ve birkaç damla limon ekle macun şeklinde yap günde iki tatlı kaşığı ye ben de soğuk almıştım gerçekten bana çok iyi geldi
Ayy evet şu ultrason cihazından ortaklaşa alsak gün gün tur döndürsek shahahaha ne hoş olurdu N Neess
Makine boşaltırken falan canım bi de pazartesi malum nevresimleri değiştiriyim derken hiç oturmamışımNeden mecbur eğilip doğruluyorsun canım? Eğilmek değil de mümkün olduğunca sırtımız dümdüz çömelir gibi yapmak daha rahat oluyor dene bak.
ayy çok geçmiş olsun üşüttün müü nasıl kaptın yaBende şifayı kaptım kızlar 2gündür fenayım
Evde hızlı kitlerden covid testleri vardı yaptım negatif çok şükür. Belli boğaz enfeksiyonu ama baya canım acıyor kulağıma vuruyor keyfim yok.. böyle ilaçsız nasıl geçecek bilmiyorum. inşallah atlatırım bikaç güne![]()
Annelik delilikmiş ya daha şimdiden başladıEvet kuzu benim eşim de karnımı dinliyor miniğin kalp atışını duyabiliyor denemediyseniz deneyin siz de çok mutlu oluyor duydukça, oğluyla minik sohbetler edip rahat bırakıyor ama ben galiba abartıyorum e anayız sonuçta olacak o kadar![]()
Dediğim gibi yapmayı dene çok daha rahat olduğunu görceksin canım