2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar bizim şafak 79🙈🥲🥲
Allahım çok az kaldıııı😍😍

Eklentiler

• 59F04A5E-DC42-43ED-A0DF-E951A5B2372A.png
    59F04A5E-DC42-43ED-A0DF-E951A5B2372A.png
    195,1 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar testim pozitif çıktı.Hamilelikte covid geçiren oldu mu?Süreci nasıl atlattınız😢

Kızlar testim pozitif çıktı.Hamilelikte covid geçiren oldu mu?Süreci nasıl atlattınız😢
Gecmis olsun grupta gecirenler vardi yazar onlar.
Galiba hamilelikte covid durumunda kan sulandirici igne veriyorlar. Doktorunuza haber vermeyi unutmayin. 😊
Insallah saglikla atlatirsiniz bi an once. Artik covid cagimizin gribi oldu. Herkes geciriyor. Stres yapmayin stres hastaliktan daha kotu etkiler sizi. Bi an once gecsin gitsin insallah 💕 bol sifalar diliyorum

Çok geçmiş olsun. 19 haftalıkken delta olmuştum. Doktorum bana takviye önermedi. Bol sıvı, bol meyve tüket dedi. Ben de dönüşümlü olarak taze sıkılmış meyve suları, bol sarımsaklı cacık, turşu, kefir, limonlu ıhlamur, meyve tükettim. D3k2 kullanmaya başladım. İlk 2-3 gün aşırı vücut ve baş ağrısı yaşadım o zamanda minosetle idare ettim. Covidden ziyade 14 gün karantina yormuştu beni neyse ki geçti gitti.
Siz de bol sıvı ve meyve tüketin. Rahatça atlatırsınız umarım🙏🏻

Ne kullanıyorsunuz hangi marka? Doktorunuz niçin vermiştii ki?
Magnorm kullanıyorum öncesinde böyle kasık ağrılarm gibi ağrılarm var diye vermişti. Kullanınca kesildi. Her türlü kasılma sancı iyi geliyor🎈
Kızlar bizim şafak 79🙈🥲🥲
Kuzu bende bugün 99 a düştüm❤️❤️🥰

Çok geçmiş olsun 🙏🏼 Bu son varyant inanılmaz hafif geçiyormuş hiç korkma ama doktoruna haber ver mutlaka, kan sulandırıcı başlayabilir. Onun dışında da bol bol su en başta ve C vitaminiyle hiç bişeycik olmaz inşallah 🙏🏼

Kızlar bizim şafak 79🙈🥲🥲
Gün sayıyoruz resmen artık 🥺 o 79un max 79 olduğunu bilmek daha da mutlu etmiyor mu bide 😻
Magnorm kullanıyorum öncesinde böyle kasık ağrılarm gibi ağrılarm var diye vermişti. Kullanınca kesildi. Her türlü kasılma sancı iyi geliyor🎈

ayyyy minnakk sende mi 99 oldun ohh 💕

Günaydın güzel kızlar, bugün uslu bir kız oldum bakalım şirinleri görebilecek miyim🥰 çocuğu servise bindirdim sonra baktim hava mis gibi.Üstüm basim çok komikti ama 25 dakika yürüdüm. Geldim uzun bir aradan sonra yumurtamı haşladım ,sağlıklı bir kahvaltı yaptım. Biraz ibadet ettim.Sevgililer gününüz kutlu olsun ,güzel geçsin, şans getirsin

Hahaha evet ya benmkide tek haneliye düştü. Eşimle 81 den sonrasını illeri sayarak devam ettirmeye karar verdik🤪
Günaydın güzel kızlar, bugün uslu bir kız oldum bakalım şirinleri görebilecek miyim🥰 çocuğu servise bindirdim sonra baktim hava mis gibi.Üstüm basim çok komikti ama 25 dakika yürüdüm. Geldim uzun bir aradan sonra yumurtamı haşladım ,sağlıklı bir kahvaltı yaptım. Biraz ibadet ettim.Sevgililer gününüz kutlu olsun ,güzel geçsin, şans getirsin
çok sevindim senin için bende idari izne ayrıldığımdan beri aktifleştim o kadar iyi geldiki kilo da almıyorum çok da dinç hissediyorm kendimi.

Bence yürüyüş bulantılara bile iyi gelicekk midemin çok bulandığı zamanlarda doktor da yürüyüş önermişti bana 👍🏼 Ben de yürüyim bugün hava güzel çok tembellik yaptım 🤓

Hahaha evet ya benmkide tek haneliye düştü. Eşimle 81 den sonrasını illeri sayarak devam ettirmeye karar verdik🤪

çok sevindim senin için bende idari izne ayrıldığımdan beri aktifleştim o kadar iyi geldiki kilo da almıyorum çok da dinç hissediyorm kendimi.

Bence yürüyüş bulantılara bile iyi gelicekk midemin çok bulandığı zamanlarda doktor da yürüyüş önermişti bana 👍🏼 Ben de yürüyim bugün hava güzel çok tembellik yaptım 🤓
Serotonin seviyesini bile yükseltiyor ,hale bak 25 dakika yürüdüm diye kendimi kahraman gibi hissediyorum,insallah devamı gelir😁

Gün sayıyoruz resmen artık 🥺 o 79un max 79 olduğunu bilmek daha da mutlu etmiyor mu bide 😻

Zaman kısaldıkça insan tuhaf hissediyor🥺🥺
Ama bir gün bir bakacağız ileri doğru saymalar başlamışş😍😍😍

Oohh ne iyi yapmışsın😍 yürümek gerçekten çok iyi geliyor.
Ben de dün gece prilamı içmedim bakalım bugün beni ne bekliyor💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Gecekdende az kaldı doğumlara Normal doğum düşünüyorsan belki daha erken olabilir canım 😊gerçi sezeryanda 38. Haftalarda oluyor genellikle
Şimdilik normal gözüküyor her şey🥰 bakalım hangisi kısmet olcak. 20 nisan da 38+0 oluyorum ondan sonra gelebilir oğluşum😌

Oohh ne iyi yapmışsın😍 yürümek gerçekten çok iyi geliyor.
Ben de dün gece prilamı içmedim bakalım bugün beni ne bekliyor💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
Hayırlısı canım, inşallah bir aksiyon olmaz.Ben de ise yaramadığı icin hic devam etmedim zaten😀 az kaldı inşallah

Back