Çok güzelmiş güle güle kullanın hangi sayfadan yaptırdınız öğrenebilir miyimKizlaar bakin kizimin tulumu yastigi battaniyesi gelmis cok guzel olmus ya cok begendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzelmiş güle güle kullanın hangi sayfadan yaptırdınız öğrenebilir miyimKizlaar bakin kizimin tulumu yastigi battaniyesi gelmis cok guzel olmus ya cok begendim
Ne kullanıyorsunuz hangi marka? Doktorunuz niçin vermiştii ki?Magnezyum ben sanrm doğuruncaya kadar kullanacağım ya o olmasa çok zor Ciddi faydasını görüyorum.
Tesekkur ederim sedef nakisevi instagramdan yaptirdim 1 aya yapiyorlar ona gore siparis verin vereceksenizÇok güzelmiş güle güle kullanın hangi sayfadan yaptırdınız öğrenebilir miyim
Gecmis olsun grupta gecirenler vardi yazar onlar.Kızlar testim pozitif çıktı.Hamilelikte covid geçiren oldu mu?Süreci nasıl atlattınız
Çok geçmiş olsun. 19 haftalıkken delta olmuştum. Doktorum bana takviye önermedi. Bol sıvı, bol meyve tüket dedi. Ben de dönüşümlü olarak taze sıkılmış meyve suları, bol sarımsaklı cacık, turşu, kefir, limonlu ıhlamur, meyve tükettim. D3k2 kullanmaya başladım. İlk 2-3 gün aşırı vücut ve baş ağrısı yaşadım o zamanda minosetle idare ettim. Covidden ziyade 14 gün karantina yormuştu beni neyse ki geçti gitti.Kızlar testim pozitif çıktı.Hamilelikte covid geçiren oldu mu?Süreci nasıl atlattınız
Magnorm kullanıyorum öncesinde böyle kasık ağrılarm gibi ağrılarm var diye vermişti. Kullanınca kesildi. Her türlü kasılma sancı iyi geliyorNe kullanıyorsunuz hangi marka? Doktorunuz niçin vermiştii ki?
Kuzu bende bugün 99 a düştümKızlar bizim şafak 79
Allahım çok az kaldıııı
Çok geçmiş olsun Bu son varyant inanılmaz hafif geçiyormuş hiç korkma ama doktoruna haber ver mutlaka, kan sulandırıcı başlayabilir. Onun dışında da bol bol su en başta ve C vitaminiyle hiç bişeycik olmaz inşallahKızlar testim pozitif çıktı.Hamilelikte covid geçiren oldu mu?Süreci nasıl atlattınız
Gün sayıyoruz resmen artık o 79un max 79 olduğunu bilmek daha da mutlu etmiyor mu bideKızlar bizim şafak 79
Allahım çok az kaldıııı
ayyyy minnakk sende mi 99 oldun ohhMagnorm kullanıyorum öncesinde böyle kasık ağrılarm gibi ağrılarm var diye vermişti. Kullanınca kesildi. Her türlü kasılma sancı iyi geliyor
Kuzu bende bugün 99 a düştüm
Çok güzel olmuş iyi günlerde güzel günlerde giysin minnagin kaça yaptırdın canım bu takımı?Kizlaar bakin kizimin tulumu yastigi battaniyesi gelmis cok guzel olmus ya cok begendim
Gecekdende az kaldı doğumlara Normal doğum düşünüyorsan belki daha erken olabilir canım gerçi sezeryanda 38. Haftalarda oluyor genellikleKızlar bizim şafak 79
Allahım çok az kaldıııı
Hahaha evet ya benmkide tek haneliye düştü. Eşimle 81 den sonrasını illeri sayarak devam ettirmeye karar verdikayyyy minnakk sende mi 99 oldun ohh
çok sevindim senin için bende idari izne ayrıldığımdan beri aktifleştim o kadar iyi geldiki kilo da almıyorum çok da dinç hissediyorm kendimi.Günaydın güzel kızlar, bugün uslu bir kız oldum bakalım şirinleri görebilecek miyim çocuğu servise bindirdim sonra baktim hava mis gibi.Üstüm basim çok komikti ama 25 dakika yürüdüm. Geldim uzun bir aradan sonra yumurtamı haşladım ,sağlıklı bir kahvaltı yaptım. Biraz ibadet ettim.Sevgililer gününüz kutlu olsun ,güzel geçsin, şans getirsin
Bence yürüyüş bulantılara bile iyi gelicekk midemin çok bulandığı zamanlarda doktor da yürüyüş önermişti bana Ben de yürüyim bugün hava güzel çok tembellik yaptımGünaydın güzel kızlar, bugün uslu bir kız oldum bakalım şirinleri görebilecek miyim çocuğu servise bindirdim sonra baktim hava mis gibi.Üstüm basim çok komikti ama 25 dakika yürüdüm. Geldim uzun bir aradan sonra yumurtamı haşladım ,sağlıklı bir kahvaltı yaptım. Biraz ibadet ettim.Sevgililer gününüz kutlu olsun ,güzel geçsin, şans getirsin
Hahaha evet ya benmkide tek haneliye düştü. Eşimle 81 den sonrasını illeri sayarak devam ettirmeye karar verdik
çok sevindim senin için bende idari izne ayrıldığımdan beri aktifleştim o kadar iyi geldiki kilo da almıyorum çok da dinç hissediyorm kendimi.
Serotonin seviyesini bile yükseltiyor ,hale bak 25 dakika yürüdüm diye kendimi kahraman gibi hissediyorum,insallah devamı gelirBence yürüyüş bulantılara bile iyi gelicekk midemin çok bulandığı zamanlarda doktor da yürüyüş önermişti bana Ben de yürüyim bugün hava güzel çok tembellik yaptım
Magnorm kullanıyorum öncesinde böyle kasık ağrılarm gibi ağrılarm var diye vermişti. Kullanınca kesildi. Her türlü kasılma sancı iyi geliyor
Kuzu bende bugün 99 a düştüm
Zaman kısaldıkça insan tuhaf hissediyorGün sayıyoruz resmen artık o 79un max 79 olduğunu bilmek daha da mutlu etmiyor mu bide
ayyyy minnakk sende mi 99 oldun ohh
Oohh ne iyi yapmışsın yürümek gerçekten çok iyi geliyor.Günaydın güzel kızlar, bugün uslu bir kız oldum bakalım şirinleri görebilecek miyim çocuğu servise bindirdim sonra baktim hava mis gibi.Üstüm basim çok komikti ama 25 dakika yürüdüm. Geldim uzun bir aradan sonra yumurtamı haşladım ,sağlıklı bir kahvaltı yaptım. Biraz ibadet ettim.Sevgililer gününüz kutlu olsun ,güzel geçsin, şans getirsin
Şimdilik normal gözüküyor her şey bakalım hangisi kısmet olcak. 20 nisan da 38+0 oluyorum ondan sonra gelebilir oğluşumGecekdende az kaldı doğumlara Normal doğum düşünüyorsan belki daha erken olabilir canım gerçi sezeryanda 38. Haftalarda oluyor genellikle
Hayırlısı canım, inşallah bir aksiyon olmaz.Ben de ise yaramadığı icin hic devam etmedim zaten az kaldı inşallahOohh ne iyi yapmışsın yürümek gerçekten çok iyi geliyor.
Ben de dün gece prilamı içmedim bakalım bugün beni ne bekliyor