Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla gelsin inşallahŞimdilik normal gözüküyor her şey bakalım hangisi kısmet olcak. 20 nisan da 38+0 oluyorum ondan sonra gelebilir oğluşum
Başlarda beni de pek kesmedi ama zamanla çok iyi geldi o olmasa bu zamana kadar ne yapardım gerçekten hiç bilmiyorumHayırlısı canım, inşallah bir aksiyon olmaz.Ben de ise yaramadığı icin hic devam etmedim zaten az kaldı inşallah
Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahSağlıkla gelsin inşallah
Ohh en güzel hazırlıklar bugün pamuk gibi dolaşırsınız artıkKızlar günaydın ben kızımın 1 posta çamaşırlarını attım makineye yıkansın asıp ütüleyeceğim sonra 1 posta daha var
Çok geçmiş olsun ben de rahatsızdın test verdim sonucu bekliyorum boğaz ağrısı ve acayip halsizlik var hafifte öksürük başladıKızlar testim pozitif çıktı.Hamilelikte covid geçiren oldu mu?Süreci nasıl atlattınız
Minnak minnak kıyafetleri var ya. 2 makine yıkadık annemle. İlk makineyi ütüledik 2. Si kurusun onu da ütüleyeceğizOhh en güzel hazırlıklar bugün pamuk gibi dolaşırsınız artık
Artık bebiş büyüdüğü için kaburgalara baskı yapabilirmiş o yüzden ağrıyor olabilir canımKızlar sabah uyandığımdan beri geçmeyen sol göğsümün altında kaburga ağrısı yaşıyorum sabit bir ağrı üstelik, yaşayan var mı benim gibi bunu neden olabilir acaba
Bi kere banada olmuştu kuzum bebek baskı yaptığı için oluyormş iice yukarı çıktı zatenKızlar sabah uyandığımdan beri geçmeyen sol göğsümün altında kaburga ağrısı yaşıyorum sabit bir ağrı üstelik, yaşayan var mı benim gibi bunu neden olabilir acaba
Ah canımm dikkat etsene eşinde bir şey yoktur inşallah . Aramızda cicileri en erken hazırlayan sensin. Harikasın. b3n de hala bu ay da geçsin de modundayım.Kızlar bütün kıyafetleri yıkadık ütüledik şifonyerlere kaldırdık annemle. Ama akıllı ben gayri ihtiyari şifonyeri göbeğimle itmeye kalktım. Kasıklarıma sancı girdi. Eşim de hastalanmış. Corona testi yaptırdı şimdi eve geliyor. İnşallah pozitif değildir.
400e yaptirdim canim tesekkur ederimÇok güzel olmuş iyi günlerde güzel günlerde giysin minnagin kaça yaptırdın canım bu takımı?
Canım benim kardeşim Ankara’da okuyor annem sık sık Ankara’ya gidiyor sınav haftasında falan hatta gelecek ay yine gidecek o gitmeden yıkayıp ütüleyelim birlikte dedik. Eşimin testi inşallah erkenden çıkar ve negatiftir ya korktum.Ah canımm dikkat etsene eşinde bir şey yoktur inşallah . Aramızda cicileri en erken hazırlayan sensin. Harikasın. b3n de hala bu ay da geçsin de modundayım.
Artık bebiş büyüdüğü için kaburgalara baskı yapabilirmiş o yüzden ağrıyor olabilir canım
Bazı kaburga ağrısına sıcak iyi geliyormuş bazısına soğuk. İstersen önce sıcak su torbası koy dene geçmezse soğuk denersin
İnşallah çok sürmez kuzular valla tuhaf karışık bir ağrı sağ olun sıcak ve soğuğu deneyeceğim mutlaka bebişler sağlıklı olsun da her şeyi çekeceğiz napalımBi kere banada olmuştu kuzum bebek baskı yaptığı için oluyormş iice yukarı çıktı zaten
İnşallah sürmez canım Bundan sonra canımıza okuyacaklar gibi gözüküyor ama çok çektirmezler inşallahİnşallah çok sürmez kuzular valla tuhaf karışık bir ağrı sağ olun sıcak ve soğuğu deneyeceğim mutlaka bebişler sağlıklı olsun da her şeyi çekeceğiz napalım
Ayy ben bunu yazıcaktım bugün buraya bi türlü fırsatım olmadı aynı şekilde bende de var dün akşamdan berii. Daha dik oturmaya çalışıyorum kendimce Bebiş o kadar hareketliydi ki haftasonu iyice yukardaydı bende ona bağlamıştım ama şöyle yazıyodu nette de kuzumKızlar sabah uyandığımdan beri geçmeyen sol göğsümün altında kaburga ağrısı yaşıyorum sabit bir ağrı üstelik, yaşayan var mı benim gibi bunu neden olabilir acaba
Yaa lariii ben de okudum bunu kuzum böyle tuhaf bir ağrı yara gibi sızısı da oluyor inşallah geçicidir bazıları doğumdan sonra bitti yazmış bizim daha çook var inşallah geçer bizdekiAyy ben bunu yazıcaktım bugün buraya bi türlü fırsatım olmadı aynı şekilde bende de var dün akşamdan berii. Daha dik oturmaya çalışıyorum kendimce Bebiş o kadar hareketliydi ki haftasonu iyice yukardaydı bende ona bağlamıştım ama şöyle yazıyodu nette de kuzum
Ayağını dayamistir ya da başını ittiriyordur, geçmişler olsunYaa lariii ben de okudum bunu kuzum böyle tuhaf bir ağrı yara gibi sızısı da oluyor inşallah geçicidir bazıları doğumdan sonra bitti yazmış bizim daha çook var inşallah geçer bizdeki