2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Masallah, moralin keyfin yerinde gibi stres yapmiyosun sanki ki bu cok iyi bi sey 😊 insallah bebis durur ciğerleri gelisir oyle gelir haftanda iyi zaten ya insallah hic sikintisiz atlatacaksin. 4 hafta daha kavusamayacaktin bebisine simdi gelecek iste iyi yanindan bak 😅
Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin insallah dualarimiz seninle
Ya ilk korktum nasıl bakcam hazır değiller falan ama akiam en son beni aç susuz bıraktılar sezo için 12 saat hemşireye diyodum bana karam bulursan doktora asla demem aramızda bağ olur sürekli geyik moddaydım yoksa delirirdim ya biri geliyo yoğun bakımı anlatıyo biri geliyo emzirmeyi aman başlarım ya dedim ben bıyıklarımı almadım fotocu ayarlamadım napcam onları anlatın 😂😂

Ayy cicilerim ben ettim siz etmeyin doktor bile kızdı bu saate hazırlığı neden bıraktın diye biraz da ondan saldı ama benim sancım hastanedekine göre daha da arttı bu çocuk durmaz anam
Sancı dedikleri de neymiş bebek bir yerde toplanıyo sırtı poposu dayıyo diyoruz ya oymuş bende şiddet 100lere çıktı Max şimdilik doktor şaşıyo tepki bersene diye evde olsam su içer yatarım diyorum nst önemliymiş yani onu anladıkk bi de düzenli olması önemliymiş şiddeti dsğil d eo şişmeyşe beraber bel kasık ağrısı olursa düzenli doktora başvurunn ben bilmezdim hiçç bana da dua edinn bu 1 hafta daha tutabilsek iyi dedi bebişin suyu da azalmışşi çünkü yaramaz içti şiştiama ben ağladım tabi çok çile gittim çocuğun suyunu bitirdim diye sjeıelwştkfjfrldşs doktor yine şok
Çok çişe gittim çocuğun suyu azaldı😂😂😂😂😂 ay buna çok güldüm enerjine hayranımm maşallah😅😅

Nstye girmek için can attın attın bak ne oldu şimdi😅😅
Ay ben hiçç anlamıyorum kasılma ne, sancı ne🥲
Sadece bu aralar bir yere toplanma ve dayanma olayını daha sık yaşıyorum doktora anlattığımda normal demişti. Ağrısız olduğu için önemsiz sanırım ağrılı olursa önemli🤷🏻‍♀️
Ah canım benim önlemler alındı artık inşallah biraz daha bekler ama hala gelmek isterse yapcak bir şey yok sağlıkla kavuşun uraztoşla inşallah😍😍🙏🏻🙏🏻Dualarım seninle♥️
Ben odaları görmek istiyorum dedim allah bana al sana oda dedi, nst diye delirdim sabaha kadar bağlandım, özel ilgi dedim al bana özel ilgi siz siz olun eksik dua etmeyin 😂😂😂😂😂
Sağolun canlarımm vaktinde darısı sizlere olsun fırtlatırsam haber ederim lariye hemen der sizee
Hee bu arada benim çocuğun başı yukarıdaydı ondan su patlama olayı ani açılmalar daha kolaymış ondan bu durum oldu siz panik olmayınn ondan anlatmadım detaylıı

O toplanma 20 dk da en az 3 kere oluyorsa ağrı sancılı dediğin gibi o zaman dikkate alınırmışş siz sade takip edin önlem olsun danışırsınız doktorlarınıza yaşarsanızzzz

Kızlar eşimle kardeşimin nişanlısı aylar önce tartışmıştı şimdi ailecek bir buluşma bişi ayarlanacak olsa hep sorun çıkıyor geriliyorum arada kalıyorum eşimin inadından bu da beni üzüyor iki taraflı yanlış vardı ama artık bi olayın üstünden geçmiş daha ılımlı olursun dimi her konu açıldığında geriliyorum bebeğime bişi olur diye korkuyorum 😕

Nstye girmek için can attın attın bak ne oldu şimdi😅😅
Ay ben hiçç anlamıyorum kasılma ne, sancı ne🥲
Sadece bu aralar bir yere toplanma ve dayanma olayını daha sık yaşıyorum doktora anlattığımda normal demişti. Ağrısız olduğu için önemsiz sanırım ağrılı olursa önemli🤷🏻‍♀️
Ah canım benim önlemler alındı artık inşallah biraz daha bekler ama hala gelmek isterse yapcak bir şey yok sağlıkla kavuşun uraztoşla inşallah😍😍🙏🏻🙏🏻Dualarım seninle♥️
Simdi soyle o bir yerde toplanma sanki karnin icinde bisey sisiyormus hissi buna kasilma denir. Bu sirada karniniz tas gibi olur. Bu durum cok sik duzenli ve agrili (agridan kastim acili) yasanmiyorsa gayet normaldir. Rahim kendini doguma hazirlar. Bu kasilmanin agrilisina sanci denir. Sanci durumunda doktora basvurmaniz gerekir ama buda dogum demek degildir. Eger kasilmalariniz(sancili veya sancisiz) ritmik olarak devam ediyorsa( 15 dakikada bir mesela ve tam ritmik) ozaman bu durum gercek kasilma veya yalanci kasilma olabilir. Dinlendiginizde veya bir dus aldiginizda bu durum degismiyorsa ve bu sure git gide azaliyorsa ozaman acil olarak doktorla irtibata gecmelisiniz. Ama boyle bir durumda yine panik olmayin cunku bu durum bile hemen dogum demek degildir 😊 umarim aydinlatabilmisimdir 🥰

Simdi soyle o bir yerde toplanma sanki karnin icinde bisey sisiyormus hissi buna kasilma denir. Bu sirada karniniz tas gibi olur. Bu durum cok sik duzenli ve agrili (agridan kastim acili) yasanmiyorsa gayet normaldir. Rahim kendini doguma hazirlar. Bu kasilmanin agrilisina sanci denir. Sanci durumunda doktora basvurmaniz gerekir ama buda dogum demek degildir. Eger kasilmalariniz(sancili veya sancisiz) ritmik olarak devam ediyorsa( 15 dakikada bir mesela ve tam ritmik) ozaman bu durum gercek kasilma veya yalanci kasilma olabilir. Dinlendiginizde veya bir dus aldiginizda bu durum degismiyorsa ve bu sure git gide azaliyorsa ozaman acil olarak doktorla irtibata gecmelisiniz. Ama boyle bir durumda yine panik olmayin cunku bu durum bile hemen dogum demek degildir 😊 umarim aydinlatabilmisimdir 🥰
Çok teşekkür ederim🥰🥰 tarif ettiklerinize göre yaşadığım şey kasılma. Kasılma şeklinde yaşıyorum ağrı eşlik etmiyor çok şükür. Sadece nadir de olsa o an bi sancı girip çıkıyor gibi oluyor. Uzun sürmeden geçiyor.
İnşallah hepimizin bundan sonra ki süreci normal seyrinde ilerler ve sağlıkla kavuşuruz🙏🏻😍

Çok teşekkür ederim🥰🥰 tarif ettiklerinize göre yaşadığım şey kasılma. Kasılma şeklinde yaşıyorum ağrı eşlik etmiyor çok şükür. Sadece nadir de olsa o an bi sancı girip çıkıyor gibi oluyor. Uzun sürmeden geçiyor.
İnşallah hepimizin bundan sonra ki süreci normal seyrinde ilerler ve sağlıkla kavuşuruz🙏🏻😍
Ya o kasilmada bazen boyle rahatsizlik hissi veriyor hak veriyorum ama sunu diyebilirim ki sanci olsa inan ki anlarsiniz 😂😂 amin insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim 🥰

Kızlar sizde üzülüp stres olduğunuzda bel ağrısı oluyor mu benim belim ağrıyor şu an

Şampuan mustela, deterjan minoris canım.
Bir sürü seçenek olunca insanın kafası karışıyor🤷🏻‍♀️
Şampuan mustela alacağım gibi canım içerik değişti diyenler vardı ama her üründe de mutlaka kötü yorumlar oluyor şu an en mantıklısı mustela 😄

Kızlar şampuan, deterjan tercihiniz ne oldu o kadar araştırdım ki kafam karıştı 🤦🏼‍♀️
Ben sebamedciyim oglumdada kullandim yagini sabununu sampuanini hic konak olmadi cokda memnunum ebebektede bgun deterjan sampuan tekstil ve bapanthol babyde cok guzel indirim baslamis hemen stokladim biraz dha deterjan uni baby kullanmstm oglumda 1 yasindan snra daline gecmistm abcyi gec kesfetmistim ondanda memnun kaldigim icin 2. Cocuk oluncamidir bilmem deterjana o parayi dökmedim bu sefer direk abc ninkileri aldim icerikleri temiz cnku guzelde cikariyordu direk onu stokladim o kusmuk ve kaka lekelerini cikaran deterjan maalesef yok beyazlara domestos yapip elimde guzelce durulayip o sekilde makinada yikatarak kullandim hep yoksa cikmiyor

47FF5111-7044-45AF-8893-AE9AE0933207.jpg

Kızlar böyle bir şeye denk geldim ücretsiz diyor instagram hikayesi sayfanın adı doğum meleği

Ben sebamedciyim oglumdada kullandim yagini sabununu sampuanini hic konak olmadi cokda memnunum ebebektede bgun deterjan sampuan tekstil ve bapanthol babyde cok guzel indirim baslamis hemen stokladim biraz dha deterjan uni baby kullanmstm oglumda 1 yasindan snra daline gecmistm abcyi gec kesfetmistim ondanda memnun kaldigim icin 2. Cocuk oluncamidir bilmem deterjana o parayi dökmedim bu sefer direk abc ninkileri aldim icerikleri temiz cnku guzelde cikariyordu direk onu stokladim o kusmuk ve kaka lekelerini cikaran deterjan maalesef yok beyazlara domestos yapip elimde guzelce durulayip o sekilde makinada yikatarak kullandim hep yoksa cikmiyor
Tecrübeli olunca böyle oluyor valla canım biz sudan çıkmış balık gibi ordan oraya savruluyoruz😄 çok teşekkür ederim bugün avm'ye gidecem uni baby'de memnuniyet fazla gibi artık orada karar veririm

Kızlar hediyelik ne alacaksınız.Bir de isimlik yaptıracak mısınız

Back