Onuda taşımayı sevmiyorum.Ben bebek çantası olayını sevmiyorum galiba ,hepsi cok çirkin geliyor bana.Normalde de büyük çanta kullanirim zaten o yuzden çoğu zaman ilk çocuğumda kendi cantamla takilmistim ama gene de almadan olmazCanta olarak dikdortgen mini valiz tipi cantalari daha cok tavsiye ederim bensirt cantasi gibi olanlarda bi sey ararken butun cantayi dokmek gerekiyo. Dikdortgen valiz tipi cantada actigin an her seyi goruyosun rahatca istedigini alip geri koyabiliyosun. Benden soylemesi
Ya ben cok tedarikli anne gibi geziyorumOnuda taşımayı sevmiyorum.Ben bebek çantası olayını sevmiyorum galiba ,hepsi cok çirkin geliyor bana.Normalde de büyük çanta kullanirim zaten o yuzden çoğu zaman ilk çocuğumda kendi cantamla takilmistim ama gene de almadan olmaz
Evet 2 çanta cok zor oluyor ,bakalim ya lohusa tacını bile dert ettim de bu dursunYa ben cok tedarikli anne gibi geziyorumo yuzden kendi cantamla olmaz. Ben kendi cantami kullanmayi birakmistim cuzdanimi cocugun cantasina koyuyodum
Bu durumu hic doktorunuzla konustunuzmu kilo alip almamaniz cok onemli degil onemli olan bebisin ne durumda oldugu ama hala kusuyor olmaniz acaba bobrek tasi olabilirmi diye dusundum. Bazi hamilelerde olabiliyormus cunku buda surekli kusmaya sebep oluyormus aklima gelmisken soyliyim dedim belki size yardimci olurCanım halen kusuyorum ,bunuda nasil aldim bilmiyorum.Ama esim diyor ki sen bu çocuk hic buyumesin istiyorsun herhaldearkadaşının bebegi düşük kiloda doğdu ve simdi de buyumesi zor ,gelişmiyor.Ona takmış kafayi.Yalan degil asla kilo almak istemiyorum ama elimde değil zaten,söylemesi ayıp aksam yemeğinde bir kase pırasa yedim iki kere çıkardım. Inanki bittim artık klozet yıkamaktan
Doktorum biliyor halen kustuğumu,ama cumartesi bir daha söylemek istiyorum . Teşekkür ederimBu durumu hic doktorunuzla konustunuzmu kilo alip almamaniz cok onemli degil onemli olan bebisin ne durumda oldugu ama hala kusuyor olmaniz acaba bobrek tasi olabilirmi diye dusundum. Bazi hamilelerde olabiliyormus cunku buda surekli kusmaya sebep oluyormus aklima gelmisken soyliyim dedim belki size yardimci olur
Aynı ben vallaEvet evet nereye diyo aahahahha nereye olabilir acaba?? Acaba nereyee???ben de eşim gittikten sonra bazen uyuyabiliyorum bazen uyuyamıyorum ama psikolojik olarak o yataktan illa 10 da çıkılıcak en erken öğleden sonrada bi şekerleme oluyo illakii valla bebeler gelince napcaz bakalım
Ben de almayı düşünüyorum ondanKızlar ben şimdi bir de mustelanın temizleme suyundan aldım durulama gerektirmeyen. Çocuğun göbeği düşene kadar silmeye yarıyormuş. Ay durdukça kendime ihtiyaç yaratıyormuşum gibi geliyor ama cidden ben mi paranoya yapıyorum bilmiyorum
Ben kargo bedava olsun diye sepete baby turco koymuştum bi alışverişte. açmadığım için iyi mi kötü mü hiçbi fikrim yok beybi ama herkes çok memnun. sleepy yeni doğan alıcam bende heralde ama çok fazla stok yapmicam, tek markadan da gitmicem hangisini severse artık popişiKızlarıslak mendil de hangisini tercih ettiniz ben de sipariş vereceğim sleppy yeni doğan düşünüyordum ama kararsız kaldım var mı alan veya aklında almayı düşündüğü marka olan
Henüz almadım ama sleepy yeni doğan alırım diye düşünüyorum, baby turco ya da iyi diyorlar ben bu pamuk mendillerden aldım ama az miktarda da ıslak mendil alırım yine.Kızlarıslak mendil de hangisini tercih ettiniz ben de sipariş vereceğim sleppy yeni doğan düşünüyordum ama kararsız kaldım var mı alan veya aklında almayı düşündüğü marka olan
Henüz almadım ama sleepy yeni doğan alırım diye düşünüyorum, baby turco ya da iyi diyorlar ben bu pamuk mendillerden aldım ama az miktarda da ıslak mendil alırım yine.
Anladım bebekler sağ olunBen kargo bedava olsun diye sepete baby turco koymuştum bi alışverişte. açmadığım için iyi mi kötü mü hiçbi fikrim yok beybi ama herkes çok memnun. sleepy yeni doğan alıcam bende heralde ama çok fazla stok yapmicam, tek markadan da gitmicem hangisini severse artık popişi
Ben pamuk su şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum canım. Baby me pamuklardan aldım.Kızlarıslak mendil de hangisini tercih ettiniz ben de sipariş vereceğim sleppy yeni doğan düşünüyordum ama kararsız kaldım var mı alan veya aklında almayı düşündüğü marka olan
Sağol canım baby turco mu alsam bak şimdi aklım oraya kaydıBen pamuk su şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum canım. Baby me pamuklardan aldım.
Dışarda pratik olması için prima aqua pure almayı düşünüyorum.
Geçen gün gittigidiyor indiriminden 12li baby turco ıslak mendili 50₺ye almıştım evde kullanmak için. Islaklığını beğendim burda topiklerde de bebeğine kullanıp memnun kalan çok var.
Anladım bebekler sağ olunben de sleepy yeni doğan sipariş vereceğim galiba bazıları kuru falan demiş bazıları da çok memnun yorumlara bakınca insanın kafası karışıyor
Genelde memnunlar ya. Biraz alıp deneyebilirizAnladım bebekler sağ olunben de sleepy yeni doğan sipariş vereceğim galiba bazıları kuru falan demiş bazıları da çok memnun yorumlara bakınca insanın kafası karışıyor
Evet canım ondan da memnuniyet çok fazla aklımda bulunsun teşekkür ederimCanım ben kızımda unibaby yenidoğan kullanmıştım sarı paket uzunca bi süre onu aldık hala cildi hassas uni baby alırım ona. Memnundum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?