Ay kuzum senin haftan kaçtı? Beraber heyecanlanalım. Sabah kargocular sağolsun erkenden uyandırdılar gele gide. Kızımın cicilerinin paketlerini açıp açıp odaya yığıyorum. Dün beşiği de kuruldu bakıp bakıp hülyalanıyorum.Günaydın benim de cumartesi, ilk defa 1 ay sürdü muayne aram.Insallah her şey yolundadır
Ben ekran resmi yaptım ultrasonu .hep yanımda gibi :)Eveet ekledim tabiiya seçeneğimiz de çok yok aslında hiçbi isimde net olamadık şimdiye kadar tulum ve kapı süsü için netleştirmek istiyorum bende eşim deniz istiyor ama Son çare o olur heralde
peki açıp açıp ultrason fotosuna bakmakbazen diyorum deliricem heralde
Benim de belimde ağrı oluyor ne tarafa yatsam gece de aynı parça parça wc seanslarından sonra kolayca dalamıyorum uykuya gece kalkıp kedi bebeklerimi de uyandırıp iki kuduruyoruzBen de eşimi gönderip geri yatağaasanki 10 a kadar uyumazsam uykumu alamicakmışım gibi ama gece 0 uyku gerçekten bölük pörçük ve bi tarafa çok yatarsam o tarafta ağrı hissediyorum hemen
Ne güzel kuzum vallaBenim de haftaya salı içimde bişiler uçuşmaya başladı şimdiden
Ben de ekran koruma olarak ayarladım ultrason resminiBen ekran resmi yaptım ultrasonu .hep yanımda gibi :)
Evett ben uyanınca eşim de uyanıyo bi de hemen noldu diyo panikGeceleri ben vampir gibi evde dolaşıyorum bazenkorkunç
bu benim de aklıma geldi de dedim abartma lariiBen ekran resmi yaptım ultrasonu .hep yanımda gibi :)
ohhhhh sendeki çok daha güzelmiş yaBenim de belimde ağrı oluyor ne tarafa yatsam gece de aynı parça parça wc seanslarından sonra kolayca dalamıyorum uykuya gece kalkıp kedi bebeklerimi de uyandırıp iki kuduruyoruz
Bugün 27+6yım diye biliyorum canım vallaAy kuzum senin haftan kaçtı? Beraber heyecanlanalım. Sabah kargocular sağolsun erkenden uyandırdılar gele gide. Kızımın cicilerinin paketlerini açıp açıp odaya yığıyorum. Dün beşiği de kuruldu bakıp bakıp hülyalanıyorum.
İnşallah sağlıkla güzelce gelir canımBugün 27+6yım diye biliyorum canım vallabenim sat karışık,geç döllenme falan, izin aldıktan sonrasını cok takmadim kafaya.Ilk bebek olunca her şey daha heyecanlı oluyor ,anlıyorum. Ben bazen cok sakinim ,bazen cok heyecanlı, bazen cok gergin.Benim ilk doğumum da pek güzel anılarım yok o yuzden korkuyorum ama bu sefer rabbim izin verirse her sey cok guzel olacak ,inşallah sağlıkla
Bunu yapan bir ben değilmişim ya uykuya dalamıyorum resmen sonra bir yerim ağrıyor kalkayım iki dolanayım derken üçü buluyorumGeceleri ben vampir gibi evde dolaşıyorum bazenkorkunç
Aa ne kadar güzel birşey olmuş ne güzel düşünmüşsünEki Görüntüle 3003606
Kızlar ben de eşimin doğumgünü için şöyle bir şey yaptırmıştım yarın vereceğim çok heyecanlıyım
Sağol canım sayfanın adı taseralla internet siteleri de var çok güzel şeyler var bakmanızı tavsiye ederimAa ne kadar güzel birşey olmuş ne güzel düşünmüşsün
Ya çok anlamlı gerçekten. Eşimde onbeş gün önce doğum günümde kızımın ağzından bana kocaman bir çiçek yollamış ağlıcaktım ama iş yerindeym die ağlamadmKızlar ben de eşimin doğumgünü için şöyle bir şey yaptırmıştım yarın vereceğim çok heyecanlıyım
benm ağrıdan ziyade sanki sürekli uykumu almşm gibi kalkıyorum. Gözlerm fln yanıyor ama bir türlü uyku moduna giremiyorm. Çok tuhaf. Hani hamile olmasam uyku ilacı alırdmBunu yapan bir ben değilmişim ya uykuya dalamıyorum resmen sonra bir yerim ağrıyor kalkayım iki dolanayım derken üçü buluyorum
Canım bu çok güzel hayran kaldımEki Görüntüle 3003606
Kızlar ben de eşimin doğumgünü için şöyle bir şey yaptırmıştım yarın vereceğim çok heyecanlıyım
Hediyeyi ben seçtim ben vercem ama benim bile baktıkça ağlayasım geliyorYa çok anlamlı gerçekten. Eşimde onbeş gün önce doğum günümde kızımın ağzından bana kocaman bir çiçek yollamış ağlıcaktım ama iş yerindeym die ağlamadm
benm ağrıdan ziyade sanki sürekli uykumu almşm gibi kalkıyorum. Gözlerm fln yanıyor ama bir türlü uyku moduna giremiyorm. Çok tuhaf. Hani hamile olmasam uyku ilacı alırdm
Yaa ne kadar anlamlıı gerçekten çok güzel düşünmüşsünEki Görüntüle 3003606
Bence abart larıEvett ben uyanınca eşim de uyanıyo bi de hemen noldu diyo panikbi de ona açıklama yap oram ağrıdı buram ağrıdı ya da susadım ya da wc sonra hemen geri uyuyo ona da bi sinir oluyorum
bu benim de aklıma geldi de dedim abartma lariineyse sizde varsa ben de yaparım beraber delirelim
ohhhhh sendeki çok daha güzelmiş yaben de ne zaman uyansam karnımda birileri kıpır kıpırrrr bu sefer iyice zor uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?