2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Arkadaslar fikrinize ihtiyacım var ,beyaz ahşap isimlik yaptirdim,süsleme icin aloevera aradim istediğim gibi bulamıyorum. Orkide ile susleyecegim, aslinda tamamen soft bir çalışma istiyorum o yuzden beyaz ya da açık pembe alacaktım ama.bir kac kisi çiğ durabilir dedi.Cok kararsiz kaldim tam beyaz ahşap ustune sizce hangi Orkide?

Eklentiler

• Screenshot_20220208-193312_Instagram.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20220208-193019_Instagram.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 34
Açık pembe güzel bence araya okaliptüs yaprakları da ekleyebilirsiniz güzel olur

Bence açık pembe daha soft daha güzel durur ama beyazda olur neden olmasın.

Bence açık pembe daha soft daha güzel durur ama beyazda olur neden olmasın.
Açık pembeyi aldim gitti vallahi diğeri tek başına güzel ama tarzım değil, soft ve pastel olsun istiyorum.Eger ahşap parca kırık beyaz ya da krem olsa direkt beyaz alirdim zaten.Millet eşya derdinde ben cikolata ,kapı süsü

Diğeride güzeldi renk katardı ama soft durmazdı.
Ahşapla beyazın uyumu çok güzel oluyor gerçekten
Biz çikolata, kapı süsü derdine düştüğümüzde senin çoktaaaann bitmiş olcak ohh en güzelii

Ben de açık pembe dedim hatta beyaz diyorum ama çiğ durabilir ,yapay olduğu icin diyorlar
Soft renkler istiyorsanız açık pembeyi alıp yeşil yaprak ekleyebilirsiniz işte araya o şekilde canlanır ama bebişinize bence soft renkler daha tatlı olur

Kızlar eşimle cebelleştik beşiği yapmak için yapamadık meğerse yanlış parçayı yanlış yere takmaya çalışıyormuşuz montajcı çağırdık o yapıyor şimdi.

Kızlar günaydın 3 gün sonra doktor kontrolüm var yuppi zaman hemen geçse de kızımı görsem

İzindeykende eşimle beraber 7 de kalkıyorum kuzum ben alışkanlık Gebelikte hiç uyku kalmadı bende.
Ah ne güzel minik doğduktan sonra da uyku konusunda fazla sıkıntı yaşamayacaksın heralde bu gidişle
Uykum normalde çok hafif ama 8-9 saat uyumadıysam eksikliğini hissediyorumYağıztoşum doğduğunda nasıl olcak hiçç bilmiyorum
Uykusuzluğa da kolayca alışalım inşallah

İzindeykende eşimle beraber 7 de kalkıyorum kuzum ben alışkanlık Gebelikte hiç uyku kalmadı bende.
Ben de eşimi gönderip geri yatağaa sanki 10 a kadar uyumazsam uykumu alamicakmışım gibi ama gece 0 uyku gerçekten bölük pörçük ve bi tarafa çok yatarsam o tarafta ağrı hissediyorum hemen

8-9 saat uyusam başıma ağrı girer benm çok yorgun olmadğm sürece o kadar uyuduğumu hatırlamıyorum. Eşimde öyle allahtan yoksa tam bir kaos. Yağıztoş seni alıştırır uykusuzluğa sonrada sen onu beraber uyumaya alıştırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…