Çok güzel geçmiş olsunKızlar şeker yüklemesi sonuçlarım çıkmışş
Açlık 73
1.saat 93
Açık pembe güzel bence araya okaliptüs yaprakları da ekleyebilirsiniz güzel olurArkadaslar fikrinize ihtiyacım var ,beyaz ahşap isimlik yaptirdim,süsleme icin aloevera aradim istediğim gibi bulamıyorum. Orkide ile susleyecegim, aslinda tamamen soft bir çalışma istiyorum o yuzden beyaz ya da açık pembe alacaktım ama.bir kac kisi çiğ durabilir dedi.Cok kararsiz kaldim tam beyaz ahşap ustune sizce hangi Orkide?
Ben de açık pembe dedim hatta beyaz diyorum ama çiğ durabilir ,yapay olduğu icin diyorlarAçık pembe güzel bence araya okaliptüs yaprakları da ekleyebilirsiniz güzel olur
Sağol canım darısı başına artıkÇok güzel geçmiş olsun
Bence açık pembe daha soft daha güzel dururArkadaslar fikrinize ihtiyacım var ,beyaz ahşap isimlik yaptirdim,süsleme icin aloevera aradim istediğim gibi bulamıyorum. Orkide ile susleyecegim, aslinda tamamen soft bir çalışma istiyorum o yuzden beyaz ya da açık pembe alacaktım ama.bir kac kisi çiğ durabilir dedi.Cok kararsiz kaldim tam beyaz ahşap ustune sizce hangi Orkide?
Açık pembeyi aldim gitti vallahi diğeri tek başına güzel ama tarzım değil, soft ve pastel olsun istiyorum.Eger ahşap parca kırık beyaz ya da krem olsa direkt beyaz alirdim zaten.Millet eşya derdinde ben cikolata ,kapı süsüBence açık pembe daha soft daha güzel dururama beyazda olur neden olmasın.
Diğeride güzeldi renk katardı ama soft durmazdı.Açık pembeyi aldim gitti vallahi diğeri tek başına güzel ama tarzım değil, soft ve pastel olsun istiyorum.Eger ahşap parca kırık beyaz ya da krem olsa direkt beyaz alirdim zaten.Millet eşya derdinde ben cikolata ,kapı süsü
Soft renkler istiyorsanız açık pembeyi alıp yeşil yaprak ekleyebilirsiniz işte araya o şekilde canlanır ama bebişinize bence soft renkler daha tatlı olurBen de açık pembe dedim hatta beyaz diyorum ama çiğ durabilir ,yapay olduğu icin diyorlar
Peki senin bu erken kalkmaların ne olcakKızzlaaar sonuçları çıkam lokum bisküvi patlatsıno zaman Grupta güzel haberler duymak çok güzel
Günaydın benim de cumartesi, ilk defa 1 ay sürdü muayne aram.Insallah her şey yolundadırKızlar günaydın3 gün sonra doktor kontrolüm var yuppi zaman hemen geçse de kızımı görsem
İzindeykende eşimle beraber 7 de kalkıyorum kuzum benPeki senin bu erken kalkmaların ne olcakizinde değil misin kuzu neden uyumuyosun nedennn
Benim de haftaya salı içimde bişiler uçuşmaya başladı şimdidenKızlar günaydın3 gün sonra doktor kontrolüm var yuppi zaman hemen geçse de kızımı görsem
Ah ne güzel minik doğduktan sonra da uyku konusunda fazla sıkıntı yaşamayacaksın heralde bu gidişleİzindeykende eşimle beraber 7 de kalkıyorum kuzum benalışkanlık Gebelikte hiç uyku kalmadı bende.
Ben de eşimi gönderip geri yatağaaİzindeykende eşimle beraber 7 de kalkıyorum kuzum benalışkanlık Gebelikte hiç uyku kalmadı bende.
Geceleri ben vampir gibi evde dolaşıyorum bazenBen de eşimi gönderip geri yatağaasanki 10 a kadar uyumazsam uykumu alamicakmışım gibi ama gece 0 uyku gerçekten bölük pörçük ve bi tarafa çok yatarsam o tarafta ağrı hissediyorum hemen
8-9 saat uyusam başıma ağrı girer benmAh ne güzel minik doğduktan sonra da uyku konusunda fazla sıkıntı yaşamayacaksın heralde bu gidişle
Uykum normalde çok hafif ama 8-9 saat uyumadıysam eksikliğini hissediyorumYağıztoşum doğduğunda nasıl olcak hiçç bilmiyorum
Uykusuzluğa da kolayca alışalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?