2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ohh masallah ya ne guzel hadi gozunuz aydin olsun cokta farkli cikmaz heralde yiyin icin gonlunzuce artik

Ohh masallah ya ne guzel hadi gozunuz aydin olsun cokta farkli cikmaz heralde yiyin icin gonlunzuce artik
Aslında yine de korkmuyor değilim yüksek gelir diye kendimi şartlamışım heralde bende vardır diye çünkü maşallah hamur işi tatlı Allah affetsin

Aslında yine de korkmuyor değilim yüksek gelir diye kendimi şartlamışım heralde bende vardır diye çünkü maşallah hamur işi tatlı Allah affetsin
Valla ben de öyleydim ya hayatımdan hamur işini çıkarırsam geriye ne kalırki diyorum ama sonuçlarım iyi çıktı, test vermeden önceki gece 00.00 olmadan brownie yedim bide o kadar güzel kendimi kandırırımki sonuçta 12 ye kadar yeme hakkım var diyorum neysekii iyi çıktı. Senin de iyi çıkıcak bence

Ben de belki sondur diye magnolia yedim 12ydi
Benimde normaldir inşallah allahım çok amiinnn

bende gece 12 de lokumlu bisküvi yedm ya. Gece 12 sanrm brbrmze daha çok destek olmamız gereken saatlerallah affetsin şekerim yok diye de böyle yüklenmek iyimi bilmiyorum

bende gece 12 de lokumlu bisküvi yedm ya. Gece 12 sanrm brbrmze daha çok destek olmamız gereken saatlerallah affetsin şekerim yok diye de böyle yüklenmek iyimi bilmiyorum
Hahahaha yalnız olmadığımı bilmek bi yandan çok güzelmiş gece gece tatlı perileri geliyosa bize demekki ben de şekerim yok diye tatlıya hiç hiç hayır demiyorum
N Neess bence güzel çıkıcak değerleriin. Sisteme düşmüyor mu kuzu akşam olmadan öğrenirdin hemen sonuçlanıyo ama seninki muayenehane olduğu için bilemediim

Bende de oluyor o ağrı. Özellikle geceleri.. bir de çit çit ses geliyor kemikten de sağ sola dönmeler çok acılı artık. Bir de bende yeni durum nefes almaların çok zorlaştı. Biraz yürüsem iş yapsam nefes nefese kalıyorum daha nerdeyse 3 ayımız var, biraz erken mi diye düşünmüyor değilim bu agirlasmalar için

Ooyy onu da çok severim şekerim normal çıkarsa lokumlar bisküviler alınsınn
Doğumdan sonra her şey gaz yapıyor doğuma kadar yediklerimiz kâr bence
Kuzum sistem yok muayenehaneden gelip alınan kanları alıp analize götürüyorlar. Sonra da sonuçları söylüyorlar. Hemşire beni arayacak bakalım içimde kötü bir şey yok ama oladabilir tabii

Aynen o yüzden kaderin beklemek beklemek benim de içimde kötü bi his yok ya, yüksek çıkıcak olsa bi tık belli ediyo sanki kendini
O zaman senin de normal çıkınca kendimize lokum bisküvi ısmarlıyoruz

Kızlar beşik geldi kurması kaldı bizim ardiye olarak kullandığımız küçük odaya kurcaz şimdilik doğum yaklaşınca yatak odasına alcaz beşiği ayakları da var rahat taşınır. Ben küçük odayı topladım heyecandan kargocunun girişe bıraktığı koliyi açtım parçaları yatağı uyku setini falan herşeyi küçük odaya taşıdım tek tek. Şimdi 1 saate aşim gelecek heyecanla onu bekliyorum kurmak için. Dün trendyoldan aldığım ürünlerden depend de geldi bu arada. Geriye kaldı 36 tane kargo

Ahh bizim o kendimizi kandırmalarımız inşallah canım benim kızımın ismini de tabloya eklemişsin bakınca mutlu oldum sende hiç belli değil mi isim seçeneklerin var mı

Benim de aklımda şu var kaç gündür eşimin doğumgünü perşembe günü şeker çıksa da son kez o gün 1 dilimcik yesem hemen bişi olmaz dimi diyorum kendimi avutuyorum pasta yicem ya

Kızlar beşiğin içinden kurulum klavuzu çıkmadı uyku seti olarak da yan koruma yatak lastıklı çarşaf cibinlik ve bir tane yastık çıktı. Hani nevresim hani yorgan vallahi sinirim bozuldu aradım yarın döneceklermiş babymall

Aynen o yüzden kaderin beklemek beklemek benim de içimde kötü bi his yok ya, yüksek çıkıcak olsa bi tık belli ediyo sanki kendini
O zaman senin de normal çıkınca kendimize lokum bisküvi ısmarlıyoruz
Oğluşumu gördüm ya beklemek hiç sorun değil kuş gibiyim bugün
Normal çıkmazsa da A Atalanteda gibi kaçamak yaparım ilk kaçamağım lokum bisküvi olur artık

Ahh bizim o kendimizi kandırmalarımız inşallah canım benim kızımın ismini de tabloya eklemişsin bakınca mutlu oldum sende hiç belli değil mi isim seçeneklerin var mı
Eveet ekledim tabii ya seçeneğimiz de çok yok aslında hiçbi isimde net olamadık şimdiye kadar tulum ve kapı süsü için netleştirmek istiyorum bende eşim deniz istiyor ama Son çare o olur heralde
Oğluşumu gördüm ya beklemek hiç sorun değil kuş gibiyim bugün
Normal çıkmazsa da A Atalanteda gibi kaçamak yaparım ilk kaçamağım lokum bisküvi olur artık
peki açıp açıp ultrason fotosuna bakmak bazen diyorum deliricem heralde

Deniz güzel isim zaten

Annelik gerçekten daha şimdiden delilik
Benim teyzem doğduğunda karar verdi kızının adına bu gidişle senin minnoşunda o zaman belli olcak artık karar veriinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…