- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Ohh masallah ya ne guzel hadi gozunuz aydin olsun cokta farkli cikmaz heraldeNormalde sonuçlar yarın çıkacak başka daha büyük şehre gidiyor çünkü kan Sağlık ocağındaki kızlarla sohbetimiz olduğundan onlar şeker ölçüm cihazıyla bakıverdiler orda açlık 92 1.saat 100 2.saat 85 çıktı bu değerlere yakın çıkarsa bile süper olur
Aslında yine de korkmuyor değilim yüksek gelir diye kendimi şartlamışım heralde bende vardır diye çünkü maşallah hamur işi tatlı Allah affetsinOhh masallah ya ne guzel hadi gozunuz aydin olsun cokta farkli cikmaz heraldeyiyin icin gonlunzuce artik
Valla ben de öyleydim ya hayatımdan hamur işini çıkarırsam geriye ne kalırki diyorumAslında yine de korkmuyor değilim yüksek gelir diye kendimi şartlamışım heralde bende vardır diye çünkü maşallah hamur işi tatlı Allah affetsin
E sekeri olmayana hamur isi tatlilar dokunmuyo iste yani kilo yapar sadeceAslında yine de korkmuyor değilim yüksek gelir diye kendimi şartlamışım heralde bende vardır diye çünkü maşallah hamur işi tatlı Allah affetsin
Ben de belki sondur diye magnolia yedim 12ydiValla ben de öyleydim ya hayatımdan hamur işini çıkarırsam geriye ne kalırki diyorumama sonuçlarım iyi çıktı, test vermeden önceki gece 00.00 olmadan brownie yedim bide o kadar güzel kendimi kandırırımki sonuçta 12 ye kadar yeme hakkım var diyorum neysekii iyi çıktı. Senin de iyi çıkıcak bence
Valla ben de öyleydim ya hayatımdan hamur işini çıkarırsam geriye ne kalırki diyorumama sonuçlarım iyi çıktı, test vermeden önceki gece 00.00 olmadan brownie yedim bide o kadar güzel kendimi kandırırımki sonuçta 12 ye kadar yeme hakkım var diyorum neysekii iyi çıktı. Senin de iyi çıkıcak bence
bende gece 12 de lokumlu bisküvi yedm ya. Gece 12 sanrm brbrmze daha çok destek olmamız gereken saatlerBen de belki sondur diye magnolia yedim 12ydi
Benimde normaldir inşallah allahım çok amiinnn
bende gece 12 de lokumlu bisküvi yedm ya. Gece 12 sanrm brbrmze daha çok destek olmamız gereken saatlerallah affetsin şekerim yok diye de böyle yüklenmek iyimi bilmiyorum
Hahahaha yalnız olmadığımı bilmek bi yandan çok güzelmişBen de belki sondur diye magnolia yedim 12ydi
Benimde normaldir inşallah allahım çok amiinnn
Bende de oluyor o ağrı. Özellikle geceleri.. bir de çit çit ses geliyor kemikten deAy kizlar ya aşırı çatı agrisi ceken var mi?? Vajinadaki kemigim oyle bir agriyor ki yataktan saga sola donemiyorum. Dun biraz hafiften temizlik yaptim kendimi cok yormamaya calistim ama o mu etkiledi bilmiyorum. Butun gece asla kimildayamadim ve sabah kalktim hala ayni adim atarken falan sanki kemigim kirilmis gibi agriyor. Yatarken kimildamazken iyi ama ayaga kalkinca.. cok felaket bi agri bu. Hep oluyodu arada ama bu kadar uzun sureli olmuyodu ve geciyodu hemen. Bi gecmedi dun geceden beri. Yazik 3 yasindaki kizim bile yururken elimi tutuyo benim o halime acidi uzuldu cocugumkiyamam ya cok uzuluyorum kizima, uzuluyor beni boyle gorunce. Ahh ahh ne zor analik..
Ooyy onu da çok severimbende gece 12 de lokumlu bisküvi yedm ya. Gece 12 sanrm brbrmze daha çok destek olmamız gereken saatlerallah affetsin şekerim yok diye de böyle yüklenmek iyimi bilmiyorum
Kuzum sistem yokHahahaha yalnız olmadığımı bilmek bi yandan çok güzelmişgece gece tatlı perileri geliyosa bize demekki ben de şekerim yok diye tatlıya hiç hiç hayır demiyorum
N Neess bence güzel çıkıcak değerleriin. Sisteme düşmüyor mu kuzu akşam olmadan öğrenirdin hemen sonuçlanıyo ama seninki muayenehane olduğu için bilemediim
Aynen o yüzden kaderin beklemek beklemekOoyy onu da çok severimşekerim normal çıkarsa lokumlar bisküviler alınsınn
Doğumdan sonra her şey gaz yapıyor doğuma kadar yediklerimiz kâr bence
Kuzum sistem yokmuayenehaneden gelip alınan kanları alıp analize götürüyorlar. Sonra da sonuçları söylüyorlar. Hemşire beni arayacak bakalım içimde kötü bir şey yok ama oladabilir tabii
Ahh bizim o kendimizi kandırmalarımızValla ben de öyleydim ya hayatımdan hamur işini çıkarırsam geriye ne kalırki diyorumama sonuçlarım iyi çıktı, test vermeden önceki gece 00.00 olmadan brownie yedim bide o kadar güzel kendimi kandırırımki sonuçta 12 ye kadar yeme hakkım var diyorum neysekii iyi çıktı. Senin de iyi çıkıcak bence
Benim de aklımda şu var kaç gündür eşimin doğumgünü perşembe günü şeker çıksa da son kez o gün 1 dilimcik yesem hemen bişi olmaz dimi diyorum kendimi avutuyorum pasta yicem yabende gece 12 de lokumlu bisküvi yedm ya. Gece 12 sanrm brbrmze daha çok destek olmamız gereken saatlerallah affetsin şekerim yok diye de böyle yüklenmek iyimi bilmiyorum
Oğluşumu gördüm ya beklemek hiç sorun değil kuş gibiyim bugünAynen o yüzden kaderin beklemek beklemekbenim de içimde kötü bi his yok ya, yüksek çıkıcak olsa bi tık belli ediyo sanki kendini
O zaman senin de normal çıkınca kendimize lokum bisküvi ısmarlıyoruz
Eveet ekledim tabiiAhh bizim o kendimizi kandırmalarımızinşallah canım benim kızımın ismini de tabloya eklemişsin bakınca mutlu oldum sende hiç belli değil mi isim seçeneklerin var mı
peki açıp açıp ultrason fotosuna bakmakOğluşumu gördüm ya beklemek hiç sorun değil kuş gibiyim bugün
Normal çıkmazsa da A Atalanteda gibi kaçamak yaparım ilk kaçamağım lokum bisküvi olur artık
Deniz güzel isim zatenEveet ekledim tabiiya seçeneğimiz de çok yok aslında hiçbi isimde net olamadık şimdiye kadar tulum ve kapı süsü için netleştirmek istiyorum bende eşim deniz istiyor ama Son çare o olur heralde
peki açıp açıp ultrason fotosuna bakmakbazen diyorum deliricem heralde
Annelik gerçekten daha şimdiden delilikEveet ekledim tabiiya seçeneğimiz de çok yok aslında hiçbi isimde net olamadık şimdiye kadar tulum ve kapı süsü için netleştirmek istiyorum bende eşim deniz istiyor ama Son çare o olur heralde
peki açıp açıp ultrason fotosuna bakmakbazen diyorum deliricem heralde
Bence de adım güzeldirDeniz güzel isim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?