- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Benim de çook 3 marttaSesli güldüm inşallah daha çok var benim kontrole
Yaaa bu miniklerin hepsi birbirinden tatlıı hepsini yicemmKızlar bu arada sizden ülkesel şartlardan dolayı biraz geri geliyorum ama bizimde kız olduğumuz kesinleşti adını Azra koymay karar verdik. L Larissa cim ekleyebilirsin tabloyahersey yolunda dedi artik birdaha 32. Haftada gidicem. Ama kizlar hamilelerin duasi cikar ondan sizden dua bekliyorum yakinda hastaneye dogum hakkinda konusmaya gidicem ve ordaki kurulu sezeryana ikna etmem lazim o yuzden bana dua edermisiniz. Bu konunun stresi zaten yeterince zor ustune bide red yersem daha sikintili olucak. Vi arada buda bizim minigin resmi
benim de böylee yalnız değilmişim çok sevindiim. Zayıfız diye mi böyle acabaTansiyonun düşüklüğü iyi diyorlar gebelikte benm ebe ölçüp düşük die hep seviniyor banada hep böyle olur inşallah falan fiyor8/5 9/6 benmde
hahahahaha ahh ne güldüm yaaAaa evet kizlar lutfenbenim tosun kizimin hakkini yemeyin 26 haftalikken 1.116 gram cikarak rekoru benim kizim kirdi
Ablam diyo ki yarmagül geliyo
Yok canim bunu bende sordum. Onden gitse bile onun yaşı belli zamaninda dogar dedi ama mesela kizim 38+2de dogdu 4020 gramdi. Rahat oluyohahahahaha ahh ne güldüm yaaönden gidiyosa bi tık erken mi oluyo acaba doğum?
Aaa evet kizlar lutfenbenim tosun kizimin hakkini yemeyin 26 haftalikken 1.116 gram cikarak rekoru benim kizim kirdi
Ablam diyo ki yarmagül geliyo
İnşallah canımNe kadarrr büyümüşşş maşallah onaAllahım nasılda nazlı yarısını göstermiş ilk kez 1 kiloların üstünü görüyoruz darısı başımıza inşallah
Ben suyu da azaltamıyorum enfeksiyon korkusuna hem ağlarım hem giderim misali paşa paşa gidiyorum on beş dakikada birAy bilsen de bilmesen de kâr etmiyor işte.Besiğe bakıyorum, besik bana bakiyoro zamanda canımız gidecek 5 dakika uyuyalım diye .Ama rabbim hazırlıyor iste uykusuzluğa ,gerci doğunca pekte hazırlanmış hissetmiyorsun da resmen suyu azalttım gene de durmadan çişe gidiyorum yahu
Oy maşallah o ağzı burnu yerimMerhaba teyzelerimm
Benim miniğim tüm yüz göstermeyi sevmiyorKafası hep kuytu köşelerde saklanıyor önce sağ, sonra sol tarafını gördük
Artık birleştirip bakacağız
Her şey yolunda çok şükür1216 gr. 37 cm. olmuşş
Bu haftalarda uykusuzluk normalmiş ama yani öyle olunca da geç uyu geç uyan ilaç saatleri gidiyor sonra alıyor insanı bir telaşBen de uyuyamıyorum yaa sabah da 11e kadar uyuyorum iyice nevrim şaştı
Evet unutuyorsun ,ben ozellikle hamileligimi cok cok özlemiştimBen suyu da azaltamıyorum enfeksiyon korkusuna hem ağlarım hem giderim misali paşa paşa gidiyorum on beş dakikada birdoğunca çektiğin tüm sıkıntıları unutacaksın yoksa kimse ikinciyi doğurmazdı unutmasa diyorlar öyle mi olacak bakalım aman sağlıklı gelsin de ben bunları çekmeye razıyım biraz büyüsün anayım ben ana seni doğurana kadar neler çektim diye anlatacağım çocuğa
Evet benim oğluma doktor demisti tıpkı babasi diye.Esimde odadan çıkınca sallıyor demisti nerden bilecek o kadarını. Ama oğlum doğdu copy paste babasıOy maşallah o ağzı burnu yerimnasıl da güzel uyuyor benimki de göstermiyor iki seferdir ultrasona bakmaktan bir hal olduk hep eliyle kapatıyor yüzünü bir dahaki sefere inşallah görürüz ya renkli ultrasondan kime benzediğini bile görebiliyoruz bazen demişti doktorum
Kendince iyilik etmiş ,düşünmemiştir,kızma yazık. Benim de 2 gün belim ve karnım çok ağrıdı bugün bir tık daha iyiyim.Artik her türlü ağrı mubah bizeKızlar selam sabahtan beri karnım ağrıyor bir de ben Antalya’da yaşıyorum sabah ağrımdan uyuyayım dedim fırtına çıkmış yağmur falan bi baktım kalkınca balkona benim sivri zeka kocam bana iyilik olsun diye çamaşır asmış sen o çamaşırlık uç mandal da takmamış kıyafetlere balkon savaş yeri yağmurda uça uça topladım inşallah aşağıya düşmemiştir kıyafet. Adamı boğuverecem yeminle.
Kuzum iyilik için yapmış da bari mandal taksaydıKendince iyilik etmiş ,düşünmemiştir,kızma yazık. Benim de 2 gün belim ve karnım çok ağrıdı bugün bir tık daha iyiyim.Artik her türlü ağrı mubah bize
Bir tek o lanet bulantıları ve tiksinmeleri özlemem sanıyorum ama onun dışında insanın içinde kendinden ve eşinden bir canlı bir parça büyütmesi mucizevi bir olay umarım sağlıkla alırız kucağımızaEvet unutuyorsun ,ben ozellikle hamileligimi cok cok özlemiştim
Bende anlamadim 2 adimda ne sekeri yakicam acaba. Bir sandalye tepesinde 2 saat arabada uzanirim dedim ama kan almak icin bile onlar gelicekmis ben kalkmicakmisimO ne öyle bee arabaya gidinceye sanki bir şey mi olacak
Oyy minnoş miniiik maşallah sanaaMerhaba teyzelerimm
Benim miniğim tüm yüz göstermeyi sevmiyorKafası hep kuytu köşelerde saklanıyor önce sağ, sonra sol tarafını gördük
Artık birleştirip bakacağız
Her şey yolunda çok şükür1216 gr. 37 cm. olmuşş
Benmde açlık 90 küsürdü , biraz dikkat et şekere hamura dedi doktor, yürüyüş yap yürüyüşle bile düşüyor dediSağol canım çilekliydi içtim midem kötü olmadı ama çarptı gibi oldu kafam bir hoş oldu açlık 92 çıktı burası sağlık ocağı diğerleri tam olarak yarın çıkacak 1.saat kanı için bekliyorum daha
Cok sevindimmmgozunuz aydin artik ins hic soru isaretiyle karsilasmadan bebegenizi kucaginiza saglikla alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?