Ben 24.haftada 25 ocakta gitmiştim en son doktor küçülmüş biraz dedi bende keşke kaybolsaydi bende biraz rahatlardım dedim daha erken dedi doktorum 28. 30 haftada tamamen kaybolacak dedi bakalım bidahki kontrolüm 25 Şubat o zaman 28 haftalık oluyor inşallah kaybolurCanım doktorumla perinatoloğum görüşmüştü zaten detaylıdaki kontrolden sonra. Bu muayenede de aynısını söyledi o da 28-30 arası geçmesini bekliyorum dedi. Ben gittiğimde 26+1 dim. Başka bulgu olmadığı için hiiç önemsemiyorlar o yüzden içim daha da rahatladısenin ne zamandı kontrolüün
Yaa evet işte bunlar biraz yer kaplıyor acaba çok büyük diye ben de bunalır mıyım diye düşündüm baktım ness'in önerdiği daha minnak memnun da üstelik onu mu alsam dedim kuzum
E bebekten aldim canimÇok teşekkür ederim canım nerden aldın sen bunu
Bizde oglusumLa yatiyoruz gelip gelip bi tarafina onu yatmis olarak buluyorum bi cekicilik var yastikta aheralde anlamadm
Anladım canım sağolasınHayır canım sıkıntı olmuyormuş. Ben de aynı şeyi söylemiştim perinatoloğa. 28-30 arası bi daha gelsem baksanız geçmiş mi diye demiştim. O da geçmese ne olur dedi ve anlattı hiçbir risk oluşturmayacağını. Hatta dedi ki hiçbir bulgu olmayıp kalpte parlaklıkla down olan 10 yılda 1 hastam oldu. 10 yılda 1 çok çok düşük bir oran ki düşün ona kimler kimler geliyordur sırf riskli gebelik üzerine ya. Bizim gibi rutinden hariç gelenler de vardır demek istiyorum
200 TL almıştım canım trendyoldan katlanabilirKızlar bebek küvet setlerinden almış mıydınız kaç TL aldınız
Vallahi arkadasmda vardi onunkide su kaciriyodu bnde normal aldim yine oglum kendininkini kirmisti masrapasiyla kovasi duruyo tek plastik kuvetlerden aldim gectim su bosaltma yeri olanlardan koydum ebeveyn banyosunun icine orada duruyor kuvet arkadas buBebek küvetleri katlanabilirler ile ilgili su kaçırdığına dair yazanlar olmuş bişey bliyormusunz bu konuda katlanabilir işime daha cok yarar yerim dar koycak yer .. ama içime katlanmayan ayaklılar daha cok siniyo bilemedim..küvet alan arkadaşlar ne kadar a nasıl aldılar yazabilirmi?
Aynısını 3 ay önce arkadaşın yaşadı. Gümüş kalkan da aldı. Kremler de sürdü. Hicbir şey fayda etmedi maalesefHangi marka aldınız gümüş kapak, bnm yakın arkdsım aldı valla suan lohusa dıyooki bide en pahalısını aldı ne yaparsan yap göğüsuclarım cok acıyoo dedı gtti göğüs kalkamı aldırdı eşine ..bilemedim
250 tl ye katlanabilir seti aldım. Trendyoldan. Denedim birkaç kere hicbir şekilde akıtma olmuyor. Kullanan arkadaşlarım da var onlar da sorun yaşamadı. Evim küçük olduğu için katlanabilir daha çok işime yarar diye düşündüm ben.Bebek küvetleri katlanabilirler ile ilgili su kaçırdığına dair yazanlar olmuş bişey bliyormusunz bu konuda katlanabilir işime daha cok yarar yerim dar koycak yer .. ama içime katlanmayan ayaklılar daha cok siniyo bilemedim..küvet alan arkadaşlar ne kadar a nasıl aldılar yazabilirmi?
245 tl katlanabilir olanlardan set şeklinde aldım trendyoldan canım.Kızlar bebek küvet setlerinden almış mıydınız kaç TL aldınız
Ben katlanabilir alacaktm son anda komşunun katlanabilir küveti daha kullanmadan su kaçırınca vazgeçtim. Şu fotosunu attğmdan aldım.Bebek küvetleri katlanabilirler ile ilgili su kaçırdığına dair yazanlar olmuş bişey bliyormusunz bu konuda katlanabilir işime daha cok yarar yerim dar koycak yer .. ama içime katlanmayan ayaklılar daha cok siniyo bilemedim..küvet alan arkadaşlar ne kadar a nasıl aldılar yazabilirmi?
Ben de bundan aldım malzemesi çok yumuşak geldi bana beğendim yaniBen katlanabilir alacaktm son anda komşunun katlanabilir küveti daha kullanmadan su kaçırınca vazgeçtim. Şu fotosunu attğmdan aldım.
Ooyy o emziklerini yerimmKızlar civilde müthiş bi indirim vardı suluk 55, emzik 62, biberon 70 liraydıı. Şimdilik 1 aldım biberonu ben, emmezse set alırız artık ne yapalımşimdiden kabalık etmiyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?