2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Valla ben de hiç yemedim ama benim de canım çekti hacı şerif bulunsun çikolatası alınsınnn

Haci Şerif in cikolatalari gerçekten çok güzel bir suru şubesi de var ,online olarqkta heryere gönderi var ,kalite olarak tavsiye ederim.Ama benim gözüm bunlarda ,bunlarda gereksiz cok pahalı gerçekten, yapacak bir şey yok

Eklentiler

• Screenshot_20220203-230332_Instagram.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar hastanelerin çoğunda ziyaretçi yasağı var.Ve bence mükemmel bir uygulama ,siz lohusasınız bebek daha minicik.Covid delirmiş durumda ben ilk 40 gün bile kimseyi kabul etmek istemiyorum insallah ifade edebilirsem.Instagramda müzisyenanne vardi belki görmüşsünüzdür, oğlunun kalp nakli için bağışlar yapıldı. Bebek gayet sağlıklı doğmuş eve ziyarete gelen misafirlerden birisi gripmiş, bebege bulaşmış kalp kapağı falan iltihaplandı sonrasi hayatı mahvoldu bebegin ,rabbim korusun ,yazdıysa bozsun,o zamanlar covid falan da yok tabi.Benim de ilk bebeğim de 8 yıl önce doğumu memlekette yaptim ,hastane olsun ev olsun hep çok kalabalıktı, cok şükür sorun olmadı.Ama bu sefer elimden geldiğince herkesi uzak tutacağım, once rabbime emanet tabi

Ay çok güzel görünüyor gerçekten
M Mvikdn kızlar ben işim gereği pleksi işinden biraz anlıyorum nişanımda da pasta üzerine falan pleksileri kendim ozalitte kestirmiştim ve 1/10 maliyetine falan gelmişti yine öyle yapmayı düşünüyorum eğer maliyetli gelen varsa fikir olsun. Çok basit 2 dk da lazer kesimle tık tık kesiyorlar. İstanbulda olanlar için tekin ozaliti öneririm. Hem emek vermek hoşuma gidiyo biraz aynalı tepsim vardı ona dizmeyi düşünüyorum birde.

Kızlar babymallda indirim var benim beğendiğim beşik normalde 1500 TL idi. 1014 TL ye düşmüş. Hemen sipariş verdim. Annem aldı Ahşap anne yanı beşik ve uyku seti

Canim İstanbul bu tarz konularda cennet ,her sey en az yari yarıya maledilebiliyor ama Anadolu'da uğraşmak lazım. Gerci internette satış yapan sayfalar var ama bu seferde hepsine ayrı ayrı kargo ücreti veriyorsun ,yorulduğun yanina kalıyor. Bu fotoğrafını attığım mesela 32tanesi 300 lira dediBu da cok fazla en azindan 50 cikilata olsaydi,32 tane kime yetecek.Bakalim yapacağız bir ayar

Evet evet benim baktıklarım da öyle baya yüksek fiyatlıydı hayır saklanıcak bi şey olsa neyse millet yiyip çöpe atıcak içim acıyorrrr ben hediyelik olarak bazı yardım kuruluşlarına bağış yapıp açacak vs yaptırmayı düşünüyorum. Hem kızım adına, hem bi faydam olur O yüzden diğer şeyler minimumda olmalı
Ben programda çizip ozalitte kestirip hepinize kargolarım bebiklerin isimlerini

Şeker yüklemesinin temiz çıkması şerefine sana da benden bi hacı şerif kuzu
Ah ben de bir atlatsaydım hayırlısıyla bu gidişle 28.haftam gelcek günüm dolduğu için yükleme yaptıramayacağım
2 şubattan 5 şubata aldırdık, 5 şubattan 8ine atıldı 27+6 oluyor yüklemeyi en geç yaptıran olarak tarihe geçicem ya ben

kızlar benm hastanemde giç bişey yasak değil. Ziyaretçi ve süsleme olayı devam ediyor ama ben süsletmeyeceğim. Ama hamile ve yenidoğan çekimi için birkaç yerlere görüştm ona hevesm var.

Çok incesin canım

Tam sınırda yakalıyosun neysekiii
Sen tarihine hiç dokunmayacaktın demekki neyse kuzu geç olsun güç olmasın iyi sonuçlar gelsinde

Tam sınırda yakalıyosun neysekiii
Sen tarihine hiç dokunmayacaktın demekki neyse kuzu geç olsun güç olmasın iyi sonuçlar gelsinde
Valla nerden değiştirdikk şeker yüklemesi bir yana oğluşumu görebilcek miyim sabırsızlıktan ölcem kulağıma küpe olsun bir daha ertelemek nooo

Kızlar bugün kızıma bir kaç cici aldım kısa kollu inşallah rahatça kullanır. 1 tane 85X85 müslin örtü. 4 tane kısa kollu zıbın

Eklentiler

• 304D1BE0-7CFE-46BF-B60A-4DFE5C995B83.jpeg
    234,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 2DB2A9DB-71BB-45E6-840E-FC52227937CF.jpeg
    208,7 KB · Görüntüleme: 44
  • 9A109766-1D35-404D-80B8-9317631E075C.jpeg
    204,6 KB · Görüntüleme: 40
  • DF0B99F8-398D-4B64-9429-E234F3E8CEDF.jpeg
    164,9 KB · Görüntüleme: 45
  • BF4905EB-66A0-49EB-B2FF-DC98F0FA9F2F.jpeg
    98,4 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…