Valla ben de hiç yemedim ama benim de canım çekti@Atalanteda ayy çok mu güzelhiç yemediğim bi çikolatayı canım çekti şimdi internettekilerin hepsi pelit çikolatası diye belirtiyor ya ben de o yüzden ona baktım ama hacı şerife de bi şans vereyim
Hastaneye ziyaretçi yasağı var ama yakınlarımız eve gelir gider diye düşünüyorum o yüzden kesinlikle yaptırıcam ben
Merhaba onu yazdığımda 16-17.haftadaydımMerhabalar aynı şekilde bende de oluyor kaç haftalıksınız?
Şeker yüklemesinin temiz çıkması şerefine sana da benden bi hacı şerif kuzuValla ben de hiç yemedim ama benim de canım çektihacı şerif bulunsun çikolatası alınsınnn
Ay çok güzel görünüyor gerçektenHaci Şerif in cikolatalari gerçekten çok güzel bir suru şubesi de var ,online olarqkta heryere gönderi var ,kalite olarak tavsiye ederim.Ama benim gözüm bunlarda ,bunlarda gereksiz cok pahalı gerçekten, yapacak bir şey yok
M Mvikdn kızlar ben işim gereği pleksi işinden biraz anlıyorumAy çok güzel görünüyor gerçekten
Sağol kuzuum darısı sana inşallah
Canim İstanbul bu tarz konularda cennet ,her sey en az yari yarıya maledilebiliyor ama Anadolu'da uğraşmak lazım. Gerci internette satış yapan sayfalar var ama bu seferde hepsine ayrı ayrı kargo ücreti veriyorsun ,yorulduğun yanina kalıyor. Bu fotoğrafını attığım mesela 32tanesi 300 lira dediM Mvikdn kızlar ben işim gereği pleksi işinden biraz anlıyorumnişanımda da pasta üzerine falan pleksileri kendim ozalitte kestirmiştim ve 1/10 maliyetine falan gelmişti yine öyle yapmayı düşünüyorum eğer maliyetli gelen varsa fikir olsun. Çok basit 2 dk da lazer kesimle tık tık kesiyorlar. İstanbulda olanlar için tekin ozaliti öneririm. Hem emek vermek hoşuma gidiyo biraz aynalı tepsim vardı ona dizmeyi düşünüyorum birde.
Evet evet benim baktıklarım da öyle baya yüksek fiyatlıydı hayır saklanıcak bi şey olsa neyse millet yiyip çöpe atıcakCanim İstanbul bu tarz konularda cennet ,her sey en az yari yarıya maledilebiliyor ama Anadolu'da uğraşmak lazım. Gerci internette satış yapan sayfalar var ama bu seferde hepsine ayrı ayrı kargo ücreti veriyorsun ,yorulduğun yanina kalıyor. Bu fotoğrafını attığım mesela 32tanesi 300 lira dediBu da cok fazla en azindan 50 cikilata olsaydi,32 tane kime yetecek.Bakalim yapacağız bir ayar
İnşallah kuzumSağol kuzuum darısı sana inşallahbebikler yüzünü gösterdi şansımız yaver gitmeye başladı
Ah ben de bir atlatsaydım hayırlısıylaŞeker yüklemesinin temiz çıkması şerefine sana da benden bi hacı şerif kuzu
Çok incesin canımEvet evet benim baktıklarım da öyle baya yüksek fiyatlıydı hayır saklanıcak bi şey olsa neyse millet yiyip çöpe atıcakiçim acıyorrrr ben hediyelik olarak bazı yardım kuruluşlarına bağış yapıp açacak vs yaptırmayı düşünüyorum. Hem kızım adına, hem bi faydam olur O yüzden diğer şeyler minimumda olmalı
Ben programda çizip ozalitte kestirip hepinize kargolarım bebiklerin isimlerini
Tam sınırda yakalıyosun neysekiiiAh ben de bir atlatsaydım hayırlısıylabu gidişle 28.haftam gelcek günüm dolduğu için yükleme yaptıramayacağım
2 şubattan 5 şubata aldırdık, 5 şubattan 8ine atıldı 27+6 oluyor yüklemeyi en geç yaptıran olarak tarihe geçicem ya ben
Valla nerden değiştirdikkTam sınırda yakalıyosun neysekiii
Sen tarihine hiç dokunmayacaktın demekkineyse kuzu geç olsun güç olmasın iyi sonuçlar gelsinde
Kaç aylık aldınız güle güle kullansınKızlar bugün kızıma bir kaç cici aldım kısa kollu inşallah rahatça kullanır. 1 tane 85X85 müslin örtü. 4 tane kısa kollu zıbın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?