• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kuzu çıktı açlık 78 1.saat 146 2.saat 94 çıkmış. Sonuçları yarın göndericem doktora daha çıkmayan tahliller var hepsini birden konuşayım diye. Bana 1. Saat yüksek geldi ama 2. Saatte güzel düşmüş valla bi tuhaf bence 😅
Bence yine de normal sanki değerlerin😅 yarın gönder bakalım doktorun ne diyecek🤗

Kendi kendine sallanmayan babybjörn var ya bide hele onun fiyatı içler acısı 😂😂
Bizim fisher price guzel ya 2014te en lüksü oydu ,simdi de baktım da rengi sağlamlığı halen güzel yani.Zaten yeni gibi kalmıştı. Ama su an fisher price lar baya ucuzlamiş baktim da🤣 neyse ucuzda olsa pahalıda olsa yeter bize .Sizlerinki de hayırlı uğurlu olsun

Misss gibi sonuçların canım ben seni önden rahatlatıyım😃 benm 1. Saat 170 ti ona bile normal dedi
Ayy gerçekten mi valla rahatladım şimdi 😄 dün tatlı yemicem dedim ama 12 den önce yedim valla dayanamadım 🤤 ondan yüksek çıktı sandım 😂😂
Bence yine de normal sanki değerlerin😅 yarın gönder bakalım doktorun ne diyecek🤗
Yine de kesin dikkat et der heralde ama hamur işi yemiceksem ne yicem ya çok zor 😂

Bizim fisher price guzel ya 2014te en lüksü oydu ,simdi de baktım da rengi sağlamlığı halen güzel yani.Zaten yeni gibi kalmıştı. Ama su an fisher price lar baya ucuzlamiş baktim da🤣 neyse ucuzda olsa pahalıda olsa yeter bize .Sizlerinki de hayırlı uğurlu olsun
Ben almadım ya 😅 1-2 ay yataş junoyu kullanıcam hem yatak hem anakucağı yerine, sonra sizin tecrübelerinize göre alırım artık 😅

Kızlar 0-3 ay kıyafetle 3-6 ay arasında çok fark oluyor mu hangisinden daha çok alsam iyi olur 0-3 alsam çabuk büyüyor bebekler ilk aylar deniyor ya 3-6 mı daha çok alayım bilemedim 🤷🏻‍♀️

Kızlar bebiişim defalarca kasılıp sertleşince hastaneye geldik. Nst ye bağladılar🤧 bakalım ne çıkacak ağladım biraz😰

Kızlar bebiişim defalarca kasılıp sertleşince hastaneye geldik. Nst ye bağladılar🤧 bakalım ne çıkacak ağladım biraz😰
Ah canım benim ağlama sakin olmaya çalış bebiş strese girmesin, korkma bir şeyi yoktur. Bizi habersiz bırakma, güzel haberlerini bekliyoruz ❤️

Kızlar kızım pat pat vuruyordu. Karnımı açtım videoya aldım. Videoda da çok net belli oluyor vuruşları😂☺️ Karnım pat diye kalkıp iniyor inanılmaz bişey 😍 ilk hamileliğim çok şaşırdım.

Hediyelik bakmaya başladım ben bir de pleksi baskılı cikolata yaptıracağım

Eklentiler

• Screenshot_20220203-224325_Instagram.jpg
    Screenshot_20220203-224325_Instagram.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20220203-223648_Instagram.jpg
    Screenshot_20220203-223648_Instagram.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 47
Şu şekilde seker tasarımı da hoşuma gitti

Eklentiler

• Screenshot_20220203-225541_Instagram.jpg
    Screenshot_20220203-225541_Instagram.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 44
Hediyelik bakmaya başladım ben bir de pleksi baskılı cikolata yaptıracağım
Ya çikolata çok güzelmiş gerçekten. Ben de çikolatalar o kadar saçma sapan pahalıydıki direk pelitten sarılı madlen alayım üstüne etiket yapıştırayım diye düşünmüştüm. Kimseyi de adetle sınırlamam dedim ama bu çikolata çok güzelmiş aklım çelindi 😅

Ya çikolata çok güzelmiş gerçekten. Ben de çikolatalar o kadar saçma sapan pahalıydıki direk pelitten sarılı madlen alayım üstüne etiket yapıştırayım diye düşünmüştüm. Kimseyi de adetle sınırlamam dedim ama bu çikolata çok güzelmiş aklım çelindi 😅
Çok fazla çeşit var ,oğlumda sadece isim yazan cikolata yaptırmıştım bir de klasik nikah şekerine benzeyen bir bebek şekeri, 8 sene önce tabi🥰 ama bunda cok guzel yenilikler çesitler var.Ben de bakiyorum doguma kadar ancak karar veririm burdan size de fikir olsun diye atıyorum.

Back