- 27 Ağustos 2019
- 702
- 371
- 103
- 35
Ben de onu aldım.Burdan bi arkadaş almış .Hemen kaptım bendeSevi Bebe’nin beyaz bir modelini beğendim daha almadım ama onu alacağım alınca
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de onu aldım.Burdan bi arkadaş almış .Hemen kaptım bendeSevi Bebe’nin beyaz bir modelini beğendim daha almadım ama onu alacağım alınca
Bende öyle bi sorun olmadı canım az önce bir şey almıştımYa arkadaşlar e bebek sitesidnde bir sorun mu var sepete ürün atıyorum ödeme yapıyorum mail orderdan onay alıyorum , ama siparişlerim sayfasında siparişim gözükmüyor yeni olusturualn bir sipariş yok dıyor kart hareketlerine bakıyorum bankadan kartımda cekılen meblag gozukmuyor urunler duruyor sepette alamaıyorum nasıl ya?
Anlayamadım dünde ben bebek bezi alamadim bu sekılde bi problem yasadım odeme yapabildiğim için aldım sandım siparişlrime baktım sabah nedır durumu dıye a a ben sok , siparişlerimde olusturulan bir yeni sipariş gozukmuyo ee mail orderla parayı benden çekti ? Sımdı az once 3 kere 3 farklı kartla ödeme yaptım hepsınde sepetimdekiler siparişlerime düşmedi ve kartımdan cekılen bir para da gözükmüyor ya cok uzuldum cok almak ısteıdgiö bsy var dı sorun ne olabılır ya anlayan var mı?Bende öyle bi sorun olmadı canım az önce bir şey almıştım
Ben ilk kizimda haciseriften yaptirmistim cikolatayi. Online siparis vermistim tadida cok guzeldi fiyatida uygundu 3 yil once. Suan nasil bakmadim bilmiyorum ama ucmadiysa fiyatlari cikolatayi yine ordan yaptirirm guzeldi yani tavsiye ederimYa çikolata çok güzelmiş gerçekten. Ben de çikolatalar o kadar saçma sapan pahalıydıki direk pelitten sarılı madlen alayım üstüne etiket yapıştırayım diye düşünmüştüm. Kimseyi de adetle sınırlamam dedim ama bu çikolata çok güzelmiş aklım çelindi![]()
Sepette birisi urunu elinizden kapmis olabilirAnlayamadım dünde ben bebek bezi alamadim bu sekılde bi problem yasadım odeme yapabildiğim için aldım sandım siparişlrime baktım sabah nedır durumu dıye a a ben sok , siparişlerimde olusturulan bir yeni sipariş gozukmuyo ee mail orderla parayı benden çekti ? Sımdı az once 3 kere 3 farklı kartla ödeme yaptım hepsınde sepetimdekiler siparişlerime düşmedi ve kartımdan cekılen bir para da gözükmüyor ya cok uzuldum cok almak ısteıdgiö bsy var dı sorun ne olabılır ya anlayan var mı?
E bebek müşteri hizmetlerini arayın bi hesabınızla ilgili sorun mu var baksınlarAnlayamadım dünde ben bebek bezi alamadim bu sekılde bi problem yasadım odeme yapabildiğim için aldım sandım siparişlrime baktım sabah nedır durumu dıye a a ben sok , siparişlerimde olusturulan bir yeni sipariş gozukmuyo ee mail orderla parayı benden çekti ? Sımdı az once 3 kere 3 farklı kartla ödeme yaptım hepsınde sepetimdekiler siparişlerime düşmedi ve kartımdan cekılen bir para da gözükmüyor ya cok uzuldum cok almak ısteıdgiö bsy var dı sorun ne olabılır ya anlayan var mı?
Ya dünde aynı şeyi yaşadım ama şuan sepette duruyor ürünler fakat saat 12 yi gecınce indirimi kaldırdılar anında , ee ben dünde bugünde aynı sorunu yaşadım resmen yanı sepettekileri almak için karttan cektırıyorım okeylenıyo onay mesajı gelıyo o numarayı da giriyorum sıparısını oluşturuldu yazıyor tebrıkler! Sonra siparişlerime bakıyorum yeni gözüken sipariş yoktır yazıyır.. para hareketlerıme bakıyorum para çekilmemiş..ilk defa böyle bişey yasıyorum onlime alısverıste gercektenSepette birisi urunu elinizden kapmis olabilirbi kere bende de oldu sepetime ekleyebiliyodum stokta var gozukuyodu ama odeme kismina gecince yapamiyodum. Megerse stogu bitmis. Ben oyle olunca sey diyorum onlineda kasada elimden kaptilar
![]()
Allah allah mail gelmiyo mu mesela? Bana aninda mesaj geliyo mail geliyo hatta biraz sonrada faturasini kestiler onun maili geldi. Baska bi hesap acip ordan mi deneseniz? Ya da mobil uygulamadan deniyosaniz internet sayfasından deneyin bideYa dünde aynı şeyi yaşadım ama şuan sepette duruyor ürünler fakat saat 12 yi gecınce indirimi kaldırdılar anında , ee ben dünde bugünde aynı sorunu yaşadım resmen yanı sepettekileri almak için karttan cektırıyorım okeylenıyo onay mesajı gelıyo o numarayı da giriyorum sıparısını oluşturuldu yazıyor tebrıkler! Sonra siparişlerime bakıyorum yeni gözüken sipariş yoktır yazıyır.. para hareketlerıme bakıyorum para çekilmemiş..ilk defa böyle bişey yasıyorum onlime alısverıste gercekten
Kayıtlı kart bilgisini silip yeniden almayı dene kuzu. Bana da daha değişik bi hata verdi dün bebek bezinde ödeme onayı alamıyodum ben yalnız. Kart bilgilerini yeniden girince düzeldiYa dünde aynı şeyi yaşadım ama şuan sepette duruyor ürünler fakat saat 12 yi gecınce indirimi kaldırdılar anında , ee ben dünde bugünde aynı sorunu yaşadım resmen yanı sepettekileri almak için karttan cektırıyorım okeylenıyo onay mesajı gelıyo o numarayı da giriyorum sıparısını oluşturuldu yazıyor tebrıkler! Sonra siparişlerime bakıyorum yeni gözüken sipariş yoktır yazıyır.. para hareketlerıme bakıyorum para çekilmemiş..ilk defa böyle bişey yasıyorum onlime alısverıste gercekten
Canım uygulamayı silip tekrar yüklesen acaba düzelir mi.Bi deneseneAnlayamadım dünde ben bebek bezi alamadim bu sekılde bi problem yasadım odeme yapabildiğim için aldım sandım siparişlrime baktım sabah nedır durumu dıye a a ben sok , siparişlerimde olusturulan bir yeni sipariş gozukmuyo ee mail orderla parayı benden çekti ? Sımdı az once 3 kere 3 farklı kartla ödeme yaptım hepsınde sepetimdekiler siparişlerime düşmedi ve kartımdan cekılen bir para da gözükmüyor ya cok uzuldum cok almak ısteıdgiö bsy var dı sorun ne olabılır ya anlayan var mı?
Hayır mail gelmedi fatura maili hiç gelmedi siparişiniz alındı tebrikler diyor! Ama siparişlerime tıklıyorum yeni oluşturulmuş bir sipariş gözükmüyor..kart hareketlerime bakıyorum karttan cekılen bir para da gözükmüyor 3 farklı kredi kartıyla denedim olmadıAllah allah mail gelmiyo mu mesela? Bana aninda mesaj geliyo mail geliyo hatta biraz sonrada faturasini kestiler onun maili geldi. Baska bi hesap acip ordan mi deneseniz? Ya da mobil uygulamadan deniyosaniz internet sayfasından
Sildim tekrar yükledim kullanıcı adımı girdim tekrar az once denedım artık sinir oldum indirimi de geçtim alyım yani dedim yok yine olmadı uygulamada olan birşey bu ılk kez yasıyorumCanım uygulamayı silip tekrar yüklesen acaba düzelir mi.Bi denesene
AA çok ilginç gerçekten Ya.Müşteri temsilcilerini bi ararsın yarın canımSildim tekrar yükledim kullanıcı adımı girdim tekrar az once denedım artık sinir oldum indirimi de geçtim alyım yani dedim yok yine olmadı uygulamada olan birşey bu ılk kez yasıyorum
Hacı şerifin memleketinden sesleniyorumBen ilk kizimda haciseriften yaptirmistim cikolatayi. Online siparis vermistim tadida cok guzeldi fiyatida uygundu 3 yil once. Suan nasil bakmadim bilmiyorum ama ucmadiysa fiyatlari cikolatayi yine ordan yaptirirm guzeldi yani tavsiye ederim
Valla cok lezzetliydi. Kutusuda isimli falandi. Hala sakliyorum toka kutumuz oldu kutusuHacı şerifin memleketinden sesleniyorumbizm burda herşey ordan yptırılır evlenceksen orda birisi vefat etmişse helvası ordan. Biri doğduysa çikolatası ordan
çikolatası bence gerçekten kaliteli. Sordm 100 adet madlen 200 olur dediler sitesinden baktım şimdi 70 tanesi 200 müş isimli kutulu fln.
A Atalanteda ayy çok mu güzelHacı şerifin memleketinden sesleniyorumbizm burda herşey ordan yptırılır evlenceksen orda birisi vefat etmişse helvası ordan. Biri doğduysa çikolatası ordan
çikolatası bence gerçekten kaliteli. Sordm 100 adet madlen 200 olur dediler sitesinden baktım şimdi 70 tanesi 200 müş isimli kutulu fln.
Yaptir yaptir hem hatira kaliyo. Kutusuda toka kutusu cok guzel oluyoA Atalanteda ayy çok mu güzelhiç yemediğim bi çikolatayı canım çekti şimdi
internettekilerin hepsi pelit çikolatası diye belirtiyor ya ben de o yüzden ona baktım ama hacı şerife de bi şans vereyim
Hastaneye ziyaretçi yasağı var ama yakınlarımız eve gelir gider diye düşünüyorum o yüzden kesinlikle yaptırıcam ben
Merhabalar aynı şekilde bende de oluyor kaç haftalıksınız?Benimde son zamanlar sağ tarafta kasıkla karın arasında ağrım var normalde ağrımıyor ama hareket ederken dönerken vs. hissediyorum. Doktora anlattım rahim büyüdüğü için baskı yapıyor olabilirmiş. Pek üstünde durmadı. Sol tarafta birşey yok sadece sağ tarafta. İlk defa duydum hamilelik kaynaklıdır belkide canım
İlk gebelik ne kadar zor, tecrübezliksancı çıkmadı kızlar
Doğal kasılmalarmış. Başına gelen olursa benm gibi hemen paniklemesn diye yazıyorum
![]()
Ben de dün anons yaparlarken duydum hiç aklıma gelmemişti yasak olucağı. Annem ameliyat oömuştu covidin içinde hiçkimse ziyaretçi yasak dememiştiYaptir yaptir hem hatira kaliyo. Kutusuda toka kutusu cok guzel oluyogelen gidende kesin oluyo yani.
Bu yasak olayi bazi yerlerde mi var acaba ya bazen instagramda dogum videolarinda fln goruyorum baya kalabalik bi ekip bekliyolar aileden. Bizde de yasak dr oda suslemesi, ziyaretci vs yasak dedi ama videolarda goruyorum yani. Acaba dedim bu yasak olayi hastaneye gore mi degisiyor