Bence yine de normal sanki değerlerinKuzu çıktı açlık 78 1.saat 146 2.saat 94 çıkmış. Sonuçları yarın göndericem doktora daha çıkmayan tahliller var hepsini birden konuşayım diye. Bana 1. Saat yüksek geldi ama 2. Saatte güzel düşmüş valla bi tuhaf bence
Netten referans aralığına baktığımda 1.saat 180nin altındaysa normal kabul ediliyormuşMisss gibi sonuçların canım ben seni önden rahatlatıyımbenm 1. Saat 170 ti ona bile normal dedi
Bizim fisher price guzel ya 2014te en lüksü oydu ,simdi de baktım da rengi sağlamlığı halen güzel yani.Zaten yeni gibi kalmıştı. Ama su an fisher price lar baya ucuzlamiş baktim daKendi kendine sallanmayan babybjörn var ya bide hele onun fiyatı içler acısı
Ayy gerçekten mi valla rahatladım şimdiMisss gibi sonuçların canım ben seni önden rahatlatıyımbenm 1. Saat 170 ti ona bile normal dedi
Yine de kesin dikkat et der heralde ama hamur işi yemiceksem ne yicem ya çok zorBence yine de normal sanki değerlerinyarın gönder bakalım doktorun ne diyecek
Ben almadım yaBizim fisher price guzel ya 2014te en lüksü oydu ,simdi de baktım da rengi sağlamlığı halen güzel yani.Zaten yeni gibi kalmıştı. Ama su an fisher price lar baya ucuzlamiş baktim daneyse ucuzda olsa pahalıda olsa yeter bize .Sizlerinki de hayırlı uğurlu olsun
Ah canım benim ağlama sakin olmaya çalış bebiş strese girmesin, korkma bir şeyi yoktur. Bizi habersiz bırakma, güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bebiişim defalarca kasılıp sertleşince hastaneye geldik. Nst ye bağladılarbakalım ne çıkacak ağladım biraz
Çok geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz sancı da çıkmazKızlar bebiişim defalarca kasılıp sertleşince hastaneye geldik. Nst ye bağladılarbakalım ne çıkacak ağladım biraz
Yaa kuzumm önemli bir şey yoktur inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzKızlar bebiişim defalarca kasılıp sertleşince hastaneye geldik. Nst ye bağladılarbakalım ne çıkacak ağladım biraz
Ya senin stresini yerimKızlar bebiişim defalarca kasılıp sertleşince hastaneye geldik. Nst ye bağladılarbakalım ne çıkacak ağladım biraz
insan korkuyor ya google bi baktm zaten dedim doğum başlıyor ağlıyorum bi yandan. Hastayken google a girmeyin gerçektenYa senin stresini yerimStres yok kuzuum arada yapabiliyolar böyle şeyler eminim önemli bi şey yoktur
Sevi Bebe’nin beyaz bir modelini beğendim daha almadım ama onu alacağım alıncaHangisini alacaksınız kızlar .Ben de almak istiyorum
Ya çikolata çok güzelmiş gerçekten. Ben de çikolatalar o kadar saçma sapan pahalıydıki direk pelitten sarılı madlen alayım üstüne etiket yapıştırayım diye düşünmüştüm. Kimseyi de adetle sınırlamam dedim ama bu çikolata çok güzelmiş aklım çelindiHediyelik bakmaya başladım ben bir de pleksi baskılı cikolata yaptıracağım
Çok fazla çeşit var ,oğlumda sadece isim yazan cikolata yaptırmıştım bir de klasik nikah şekerine benzeyen bir bebek şekeri, 8 sene önce tabiYa çikolata çok güzelmiş gerçekten. Ben de çikolatalar o kadar saçma sapan pahalıydıki direk pelitten sarılı madlen alayım üstüne etiket yapıştırayım diye düşünmüştüm. Kimseyi de adetle sınırlamam dedim ama bu çikolata çok güzelmiş aklım çelindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?