• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Dudaklar beni benden aldı zaten ahh minnak kızım ahhh 😍😍
881 gr 33 cm çıktı canım tam haftası ve gününe uygun dedi. Allahtan sadece anası kilo almamış 😂
Ben de 56 kilo olmuşum yazıklar olsun 😂😂
Oyy masallah prensesine 😇amann onlar iyi olsunda kilo verilir sonradan bende başımı aldım gidiyorum kilo ile ama boğazıma engelde olamıyorum😅

Şansıma en kötüsü elmalı geldi limonlu beklerdim 😂 ama içilmicek gibi değil kızlar içtim bitti bi anda. Şimdi kan vericem süreyi bekliyorum kızçem de beni üzmedi vee gösterdi yine yüzünü inanılmaz duygular inanılmazzzz 😍😍
Oy ağzını burnunu yediğim tipe bak😃 çok güzel🥰

Şansıma en kötüsü elmalı geldi limonlu beklerdim 😂 ama içilmicek gibi değil kızlar içtim bitti bi anda. Şimdi kan vericem süreyi bekliyorum kızçem de beni üzmedi vee gösterdi yine yüzünü inanılmaz duygular inanılmazzzz 😍😍
Ahh neyse ki içmişsin bitmiş gitmiş canım😍😍 sonuçlarında normal çıkar inşallah🙏🏻
Tontirikte çook tatlııı😍😍😍😍 maşallah annesini hiçç üzmüyor🧿😍

Selam bebekleriiim💜 oğluşum yine göstermemek için elinden geleni yaptı önce iki ayağı başının üstündeydi sonra tam düzeltti dedik elini yüzünün önüne attı doktorumuz artık ekrandan elini silerek falan bu kadar veriyor poz dedi buna da şükür 😂 boyu 30 cm kilosu da 690 çıktı haftasıyla uyumluymuş çok şükür bir sıkıntımız çıkmadı 🥺🙏🏻🙏🏻
IMG_20220203_120528.jpg

Teyzesiii yesiin o bal suratııı maşallah 😍😍 çok şükür her şey yolunda çıkmış balım inşallah şeker sonuçların da güzel gelir 😘💜

Oy maşallah ona minnak burnuna bakk🥰🥰🥰 hadi mideni bulandırmamasına sevindim sonuçlarn da güzel gelir inşallah

Selam bebekleriiim💜 oğluşum yine göstermemek için elinden geleni yaptı önce iki ayağı başının üstündeydi sonra tam düzeltti dedik elini yüzünün önüne attı doktorumuz artık ekrandan elini silerek falan bu kadar veriyor poz dedi buna da şükür 😂 boyu 30 cm kilosu da 690 çıktı haftasıyla uyumluymuş çok şükür bir sıkıntımız çıkmadı 🥺🙏🏻🙏🏻
Eki Görüntüle 3000075
Yaaa tontirikk😍😍😍 bu sefer annesini üzmedi baakk maşallah ona🥰🧿

Yine kolay olmadı yarım yamalak yakalayabildi doktor elini yüzünün önünden silmeye çalıştı ekran üzerinden falan ama olsun buna da şükür kuzum 😂😍😘
Ay bizim oğlanlar çok nazlı olcak heralde kuzuu😅 bazı bebekler anne karnındaki hareketlerini doğduğunda da sürdürüyor ya bizimkiler doğunca da kapatıcak mı yüzünü bakalım🤣

Oy ağzını burnunu yediğim tipe bak😃 çok güzel🥰
Ahh neyse ki içmişsin bitmiş gitmiş canım😍😍 sonuçlarında normal çıkar inşallah🙏🏻
Tontirikte çook tatlııı😍😍😍😍 maşallah annesini hiçç üzmüyor🧿😍
Teyzesiii yesiin o bal suratııı maşallah 😍😍 çok şükür her şey yolunda çıkmış balım inşallah şeker sonuçların da güzel gelir 😘💜
Oy maşallah ona minnak burnuna bakk🥰🥰🥰 hadi mideni bulandırmamasına sevindim sonuçlarn da güzel gelir inşallah
Teşekkürlerr teyzoşlarrr 😍😍 son kanı da verip eve geldim valla aç aç beklemek çok zorr en zor kısmı o heralde 😂

Eki Görüntüle 3000075
Yaaaa totem tuttuuu tuttuuu 🥳🥳 oy benim güzel suratım ya yesin onu teyzesiii 😍😍😍

İnşallah çıkmaz ama kendimden şüpheliyim hamileliğimin başından beri hamur işine tatlıya çok düştüm 🤭

Kızlar reflü yatağı aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz gerekli bir şey mi

Ben kendim ve şahsım adına çocuk için en gerekli şey olduğunu düşünüyorum🤭
Sevi bebe mi aldın canım şu desenli modellerinden. Onda kafa desteği varmış ya kararsız kaldım yastık falan kullanılmaması gerekiyor ya bir süre kafam karıştı

Back