Oyy masallah prensesineDudaklar beni benden aldı zaten ahh minnak kızım ahhh
881 gr 33 cm çıktı canım tam haftası ve gününe uygun dedi. Allahtan sadece anası kilo almamış
Ben de 56 kilo olmuşum yazıklar olsun![]()
![Smiling face with halo :innocent: 😇](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f607.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy masallah prensesineDudaklar beni benden aldı zaten ahh minnak kızım ahhh
881 gr 33 cm çıktı canım tam haftası ve gününe uygun dedi. Allahtan sadece anası kilo almamış
Ben de 56 kilo olmuşum yazıklar olsun![]()
Oy ağzını burnunu yediğim tipe bakŞansıma en kötüsü elmalı geldi limonlu beklerdimama içilmicek gibi değil kızlar içtim bitti bi anda. Şimdi kan vericem süreyi bekliyorum kızçem de beni üzmedi vee gösterdi yine yüzünü inanılmaz duygular inanılmazzzz
![]()
Ahh neyse ki içmişsin bitmiş gitmiş canımŞansıma en kötüsü elmalı geldi limonlu beklerdimama içilmicek gibi değil kızlar içtim bitti bi anda. Şimdi kan vericem süreyi bekliyorum kızçem de beni üzmedi vee gösterdi yine yüzünü inanılmaz duygular inanılmazzzz
![]()
Teyzesiii yesiin o bal suratııı maşallahŞansıma en kötüsü elmalı geldi limonlu beklerdimama içilmicek gibi değil kızlar içtim bitti bi anda. Şimdi kan vericem süreyi bekliyorum kızçem de beni üzmedi vee gösterdi yine yüzünü inanılmaz duygular inanılmazzzz
![]()
Oy maşallah ona minnak burnuna bakkŞansıma en kötüsü elmalı geldi limonlu beklerdimama içilmicek gibi değil kızlar içtim bitti bi anda. Şimdi kan vericem süreyi bekliyorum kızçem de beni üzmedi vee gösterdi yine yüzünü inanılmaz duygular inanılmazzzz
![]()
Yaaa tontirikkSelam bebekleriiimoğluşum yine göstermemek için elinden geleni yaptı önce iki ayağı başının üstündeydi sonra tam düzeltti dedik elini yüzünün önüne attı doktorumuz artık ekrandan elini silerek falan bu kadar veriyor poz dedi buna da şükür
boyu 30 cm kilosu da 690 çıktı haftasıyla uyumluymuş çok şükür bir sıkıntımız çıkmadı
Eki Görüntüle 3000075
Yine kolay olmadı yarım yamalak yakalayabildi doktor elini yüzünün önünden silmeye çalıştı ekran üzerinden falan ama olsun buna da şükür kuzumYaaa tontirikkbu sefer annesini üzmedi baakk maşallah ona
![]()
Ay bizim oğlanlar çok nazlı olcak heralde kuzuuYine kolay olmadı yarım yamalak yakalayabildi doktor elini yüzünün önünden silmeye çalıştı ekran üzerinden falan ama olsun buna da şükür kuzum![]()
Oy ağzını burnunu yediğim tipe bakçok güzel
![]()
Ahh neyse ki içmişsin bitmiş gitmiş canımsonuçlarında normal çıkar inşallah
Tontirikte çook tatlııımaşallah annesini hiçç üzmüyor
![]()
Teyzesiii yesiin o bal suratııı maşallahçok şükür her şey yolunda çıkmış balım inşallah şeker sonuçların da güzel gelir
![]()
Teşekkürlerr teyzoşlarrrOy maşallah ona minnak burnuna bakkhadi mideni bulandırmamasına sevindim sonuçlarn da güzel gelir inşallah
Yaaaa totem tuttuuu tuttuuuSelam bebekleriiimoğluşum yine göstermemek için elinden geleni yaptı önce iki ayağı başının üstündeydi sonra tam düzeltti dedik elini yüzünün önüne attı doktorumuz artık ekrandan elini silerek falan bu kadar veriyor poz dedi buna da şükür
boyu 30 cm kilosu da 690 çıktı haftasıyla uyumluymuş çok şükür bir sıkıntımız çıkmadı
Eki Görüntüle 3000075
Evet kuzumYaaaa totem tuttuuu tuttuuuoy benim güzel suratım ya yesin onu teyzesiii
![]()
Ben de haftaya yaptırcam şeker yüklemesi açlık ve susuzluk korkutuyorKızlar hastane yolundan herkese günaydın istanbulda hava berbatt ve çok açım![]()
Tedarikli git 2. Saat sonundaki kanı verir vermez ağzına bi şeyler tıkıştırBen de haftaya yaptırcam şeker yüklemesi açlık ve susuzluk korkutuyor![]()
Su içebiliyorsun cnm ama çok içmeyin diyorlar mide bulandırıyormuş. Açlık kısmı zor evet ya ona çözüm yokBen de haftaya yaptırcam şeker yüklemesi açlık ve susuzluk korkutuyor![]()
Ben kendim ve şahsım adına çocuk için en gerekli şey olduğunu düşünüyorumKızlar reflü yatağı aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz gerekli bir şey mi
Sevi bebe mi aldın canım şu desenli modellerinden. Onda kafa desteği varmış ya kararsız kaldım yastık falan kullanılmaması gerekiyor ya bir süre kafam karıştıBen kendim ve şahsım adına çocuk için en gerekli şey olduğunu düşünüyorum![]()
Aldım ben. Arkadaşlarım park yatağın içine bile reflu yatağı ile yatırıyorlar . Bence gerekli :)Kızlar reflü yatağı aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz gerekli bir şey mi