• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kuzum pişk kremleri hakkında genel bi bilgi vereym. 2 ye ayrılıyor pişik önleyici/bariyer kremi ve pişik kremi olarak. Birisi her zaman önlem amaçlı diğeri pişik oldğnda yoğun balım gibi düşün. Mustelanın pişik önleyici kremi var ama pişik kremi yok. Penaten, sudocream gibi markalar pişik kremi, kreç gibi beyaz ve yoğun bir formu oluyor. Hametan vs eczane de satılan pişik kremi formu. Penatenin fotosunu bırakıyorum.
Aa çok sağol tatlım şimdi anladım, sudocream almıştım zaten trendyl dan duruma göre panetan alırım o zmn pişik önleyici alıcam ben ok 👌✅

Kızlar bebişi görmeden kesinlikle yazlıklara geçmeyin derim inanın elinizde patlar cok uzulursunuz tecrube yani 3 aylikken oglum 8 kiloydu ki bu cocuk 35+2 de premature dogan 2800 gramlik biseydi siz dusunun 😂3 aylikken 6.9 ay giyiniyordu 6 aylikken 10 kilo olmustu 1 yastan asagi hcbsy olmuyordu ben yeni dogan bikac parca aldim gerisini 3 ay diye aldim abisindekilerdende ev icindeki giyimleri destek yaparim yenidogan zamaninda ama kalanini durumuna gore alacagim yığmanızın bi mantigi yok suan diye dusunuyorum zayif kalabilir ufak olabilir iri olabilir riske atmayin derim kacmiyor kiyafetler sonucta herzmn guzl tatlis ve indirimde seyler oluyor arkadasimin bebegi 1. yasinda gorseniz okdr minnakki sokakta gorenler saskina dönüyor bu nasil yuruyor diye okdr ufak ve minyon kimse 1 yasinda sanmiyor ve hala 9 ay giyiniyor tercih sizin risk alacazdiyorsaniz tükan sizin 😂

Son düzenleme:
Arkadaşlar rica etsem yazlık takım ve tulum alışverişiniz olursa paylaşır mısınız?Ben pek cesit bulamıyorum, sezon gelince de fiyatlar kim bilir ne olur ,güzel varsa şimdiden almak isterim
Canm ben yazlıkların hepsini 3-6 ay aldm. 1-3 ay a hiç yazlık almadm. Aldıklarım bu tarzdı. Tulum gibi olanları ne zaman giyer diye kestiremediğim için almadım:) bunlar yaz başı yaz sonu da gider diye aldım.

Eklentiler

• E5EA9497-2C52-41C1-886B-3304BDFA9F21.png
    E5EA9497-2C52-41C1-886B-3304BDFA9F21.png
    405,2 KB · Görüntüleme: 68
  • 730404D5-1037-4D66-8FA0-13DDEDA32AA9.png
    730404D5-1037-4D66-8FA0-13DDEDA32AA9.png
    423,7 KB · Görüntüleme: 66
Canm ben yazlıkların hepsini 3-6 ay aldm. 1-3 ay a hiç yazlık almadm. Aldıklarım bu tarzdı. Tulum gibi olanları ne zaman giyer diye kestiremediğim için almadım:) bunlar yaz başı yaz sonu da gider diye aldım.
Bence de 3-6 ay almak daha mantıklı ağustos-eylüle kadar illa ki giyerler yani☺
ben attığım balonlu tulumu 1-3 ay aldım stokta sadece o vardı😅 bebiklerin üstüne tam olan şeyleri daha çok yakıştırıyorum ben en kötü doğar doğmaz giyer ne yapalım🥲

Kızlar e bebekte ev tekstil indirimi başladı. Ben de lastikli çarşaf, çift taraflı müslin, organik battaniye vs. aldım. Özellikle çarşaflara bakın bence🤗

Canım sen kubbie içine ayrıca yatak aldın mı?
Kadindiyorki Kadindiyorki

Eklentiler

• 745A2CE5-5129-4FA7-A9AE-C3F7B520A09F.png
    745A2CE5-5129-4FA7-A9AE-C3F7B520A09F.png
    609,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 39573E8B-42B3-4689-8BFE-C9B59BFE7493.png
    39573E8B-42B3-4689-8BFE-C9B59BFE7493.png
    537,2 KB · Görüntüleme: 57
  • 2C88877E-878F-4701-B47E-0C301B48072B.png
    2C88877E-878F-4701-B47E-0C301B48072B.png
    690,9 KB · Görüntüleme: 48
  • BF610737-3ECC-4018-A532-4F655D7B407A.png
    BF610737-3ECC-4018-A532-4F655D7B407A.png
    475,7 KB · Görüntüleme: 48
  • E20B1AB5-3987-4734-8E9F-89B3D1EA2E56.png
    E20B1AB5-3987-4734-8E9F-89B3D1EA2E56.png
    249,8 KB · Görüntüleme: 68
Ay benim hamileliğimin balayı bitmişş🥲🥲
Hala 2de olanlar benim yerime de tadını çıkartın🥲
Merhaba 3.trimester🙄
İnşallah beni çok yormazsın👻👻

Yavruşumunda gözleri açılmış artık🥺
27+0 olduk🥳🥳
Benim de 00.01 itibariyle 98 gün kaldı 😢 haftaya bitiyo benim de 2. Trimester yani ayyy
Evet ben de detaylıda sormuştum 27-28. Haftalarda açar gözünü demişti tam da öyle olcak demekki
İnşallah çok ağırlaşmadan geçiririz dicem de dün geceden başladı benim bi tarafa yatınca kalça ağrısıı sizde de var mıı

Ay benim hamileliğimin balayı bitmişş🥲🥲
Hala 2de olanlar benim yerime de tadını çıkartın🥲
Merhaba 3.trimester🙄
İnşallah beni çok yormazsın👻👻

Yavruşumunda gözleri açılmış artık🥺
27+0 olduk🥳🥳
Maşallah canım benim inşallah miss gibi bir 3.trimester dönemi yaşarsın 😘 ben o balayı dönemini pek dolu dolu yaşayamadım ya o yüzden tadını çıkaranlara selam olsun benim yerime de tadını çıkarsınlar hatta 😂😂

Benim de 00.01 itibariyle 98 gün kaldı 😢 haftaya bitiyo benim de 2. Trimester yani ayyy
Evet ben de detaylıda sormuştum 27-28. Haftalarda açar gözünü demişti tam da öyle olcak demekki
İnşallah çok ağırlaşmadan geçiririz dicem de dün geceden başladı benim bi tarafa yatınca kalça ağrısıı sizde de var mıı
Kalça ağrım biraz aynı pozisyonda oturduğumda oluyor canım ama hareket edince hemen geçiyor çok şükür. Benim ağrım kasıklarım da başladı özellikle 2-3 gündür farkediyorum ara ara yokluyor🤷🏻‍♀️

Maşallah canım benim inşallah miss gibi bir 3.trimester dönemi yaşarsın 😘 ben o balayı dönemini pek dolu dolu yaşayamadım ya o yüzden tadını çıkaranlara selam olsun benim yerime de tadını çıkarsınlar hatta 😂😂
Ah amin kuzum inşallah hepimizin son 3 ayı çook güzel geçer😍🙏🏻
Ben istediklerimi yiyebildiğim, mide bulantısı yaşamadığım için 7-8 haftalık bir süre de olsa çok güzeldi bence😅
Bu arada prilamı 1e düşürdüm🥲 3 hafta oldu sanırım😅 şeker yüklemesini bekliyorum geçsin bırakmayı deneyeceğim🥲

Kalça ağrım biraz aynı pozisyonda oturduğumda oluyor canım ama hareket edince hemen geçiyor çok şükür. Benim ağrım kasıklarım da başladı özellikle 2-3 gündür farkediyorum ara ara yokluyor🤷🏻‍♀️

Ben istediklerimi yiyebildiğim, mide bulantısı yaşamadığım için 7-8 haftalık bir süre de olsa çok güzeldi bence😅
Bu arada prilamı 1e düşürdüm🥲 3 hafta oldu sanırım😅 şeker yüklemesini bekliyorum geçsin bırakmayı deneyeceğim🥲
Evet evet benimde biraz yürüyünce geçiyo 😅 bi yokluyo heralde. Kasık ağrısı da inşallah önemli bi şey değildir ya acaba üşümeyle falan ilgili olabilir mii😐
Saç dökülmesi nasıl kuzu benim hala son gaz devamm 🥺

Evet evet benimde biraz yürüyünce geçiyo 😅 bi yokluyo heralde. Kasık ağrısı da inşallah önemli bi şey değildir ya acaba üşümeyle falan ilgili olabilir mii😐
Saç dökülmesi nasıl kuzu benim hala son gaz devamm 🥺
Soda içmiyorsan soda iç kuzum ağrılar genelde magnezyum eksikliğinden oluyormuş belki iyi gelir. Aman sürekli olmasında ara ara idare ediliyor yine çok şükür😅
Bu aralar akıntımda arttı enfeksiyondan mı oluyor acaba diye düşündüm ya da diyorum oğluşum vurmaması gereken yerlere mi vuruyor ne yapıyor😅
Benim saç dökülmesi de devam ediyor maalesef🥺 sadece bir ara hafiflemiş gibiydi ama durmuyor asla🙄

Kızlar e bebekte ev tekstil indirimi başladı. Ben de lastikli çarşaf, çift taraflı müslin, organik battaniye vs. aldım. Özellikle çarşaflara bakın bence🤗

Canım sen kubbie içine ayrıca yatak aldın mı?
Kadindiyorki Kadindiyorki
Ekstra yatak almadm ama kv pamuktan yaptırsakmı diyor bende gereksiz buluyorum🙈 kubbie için çarşaf ben çok aradım ya boyutlarna göre zor bulduydum ama ben alalı baya oldu. E bebekte varmıydı? Hafızamda ordada bulamadım gibi kalmış.

Kuzular benim doğuma 92 gün kaldı eğer doktor 39+2de sezaryene alırsa. 26+1 deyim 3 trimestera 6 gün sonra giriyorum hayırlısı ile.

Ekstra yatak almadm ama kv pamuktan yaptırsakmı diyor bende gereksiz buluyorum🙈 kubbie için çarşaf ben çok aradım ya boyutlarna göre zor bulduydum ama ben alalı baya oldu. E bebekte varmıydı? Hafızamda ordada bulamadım gibi kalmış.
Kubbie alanlar şu yatağı tercih etmişler genelde.
Ben de bunu alacağım. 50x70 tam ölçüymüş.
Tam ölçü çarşaf bulamadım ama ebebektekiler lastikli olduğu için altına kıvrılıp rahatlıkla kullanılıyor😅
Müslin lastikli çarşaflar var 60x90 onlar uyuyor onlardan 1 tane almıştım akşam aldıklarım 70x140 ama fazlalalığı altında kalınca rahat kullanılıyormuş öyle yapacağım artık.

Eklentiler

• 595B58B4-D118-4CBB-B819-090FD102BA89.png
    595B58B4-D118-4CBB-B819-090FD102BA89.png
    389,8 KB · Görüntüleme: 44
  • EC69D3B6-C573-4C3B-9FC7-40EB1069C70E.png
    EC69D3B6-C573-4C3B-9FC7-40EB1069C70E.png
    230,3 KB · Görüntüleme: 34
Kubbie alanlar şu yatağı tercih etmişler genelde.
Ben de bunu alacağım. 50x70 tam ölçüymüş.
Tam ölçü çarşaf bulamadım ama ebebektekiler lastikli olduğu için altına kıvrılıp rahatlıkla kullanılıyor😅
Müslin lastikli çarşaflar var 60x90 onlar uyuyor onlardan 1 tane almıştım akşam aldıklarım 70x140 ama fazlalalığı altında kalınca rahat kullanılıyormuş öyle yapacağım artık.
Kuzum zaten alırken içinden çıkan yatakta sünger değilmi? Bana satarken sünger yatakla sattılar diye hatırlıyorum. Eve gelince kutuyu açmadm🙈 ben birebir ölçülü lastikli çarşaf buldm hatta yorumlarda kubbie için aldım yazanlar vardı ona istinaden aldım koydum ölçüp bakmadm. Aldıklarımı geldiği gibi ardiyeye kaldırıyorum😊🙈

Kuzum zaten alırken içinden çıkan yatakta sünger değilmi? Bana satarken sünger yatakla sattılar diye hatırlıyorum. Eve gelince kutuyu açmadm🙈 ben birebir ölçülü lastikli çarşaf buldm hatta yorumlarda kubbie için aldım yazanlar vardı ona istinaden aldım koydum ölçüp bakmadm. Aldıklarımı geldiği gibi ardiyeye kaldırıyorum😊🙈
İçinden çıkıyor mu ben de bilmiyorum😅 ama içinden çıkıyorsa bile o yetersiz sanırım çünkü yatağı alanlar iç yatak olarak paylaştığımı almışlar hep.
Sen hangi çarşaflardan aldın acaba😅 ben artık pazar günü deneyebilirim yatağı da o gün alacağımız için.

Ben de 1'e düşürdüm kuzum bir iki kez denedim bırakmayı ama sabah bulantıları biraz zorladı devam ettim 😥 inşallah senin ihtiyacın kalmaz canım benim 😘

Ben de 1'e düşürdüm kuzum bir iki kez denedim bırakmayı ama sabah bulantıları biraz zorladı devam ettim 😥 inşallah senin ihtiyacın kalmaz canım benim 😘
Demek ki daha bırakma zamanı gelmemiş canım önemli olan senin iyi hissetmen zamanı geldiğinde bırakırız da inşallah🙏🏻♥️

Back