• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Evet cnm ya ben alcaklarıma bakarken fiyatlar fırladı bende aldım artık ertlemedim. tabi belli olmaz doğuma amasına çekerse ben çok tez canlıyım😄

Kuzu ben burda okudukça kesin telaş ve heyecan yaparm😃🙈

Ben giydiremem, ilk aylarda incede olsa uzun giydirirm. Yenidoğanın mantığı siz ne giyiyorsanız bi kat fazlası oluyor😊
Ayyy ben dee 🥺 zamanında gelsinler de kuzum birbirimize sarılır yolumuza bakarız 😂

L Larissa bebeeeek👀 yarın ikimizin doktor kontrolü var bir aydır görmüyorum miniğimi (sanki gidince görüyormuşum gibi) saatler geçmiyorr⏳ senin randevu kaçta kesin yine akşama doğru gideceksindir😂

Ayyy ben dee 🥺 zamanında gelsinler de kuzum birbirimize sarılır yolumuza bakarız 😂
Kadindiyorki Kadindiyorki yaaa hiç belli olmazz bizimkiler inatçı sizinkiler erkenci çıkarsa 😂 o konu tam bir muamma ama nisana giriş yaptığımız anda bizim heyecanlar tavann kesin 😍
Kızlar bebek ilk ayında kısa kollu da giyiyor dimi hiç bebek bakımıyla ilgili fikrim tok tecrübeli anneler yazabilir mi üşümez dimi 😁
yaa biz yazlıkta olucağımız için en azından balkonda giyer diye düşünüyorum o da temmuzda falan olur heralde en erken. İlk 1-2 ay giydiremem heralde kısa kollu korkarım 😅

L Larissa bebeeeek👀 yarın ikimizin doktor kontrolü var bir aydır görmüyorum miniğimi (sanki gidince görüyormuşum gibi) saatler geçmiyorr⏳ senin randevu kaçta kesin yine akşama doğru gideceksindir😂
Hahahaha yok balımmm sizleri şaşırtıyorum ve 9.20 de gidiyorum 😂 çünküüüü şeker yüklemesi olucak. Ve aşırı heyecanlıyım inş içecek güzeldir 😂 yediklerime dikkat ediyorum bugün çok tatlı yememeye çalışıyorum kimi kandırıyosam 😂😂😂
Totem yaptııık göstericek o minik kendini ✋🏼

Kadindiyorki Kadindiyorki yaaa hiç belli olmazz bizimkiler inatçı sizinkiler erkenci çıkarsa 😂 o konu tam bir muamma ama nisana giriş yaptığımız anda bizim heyecanlar tavann kesin 😍

yaa biz yazlıkta olucağımız için en azından balkonda giyer diye düşünüyorum o da temmuzda falan olur heralde en erken. İlk 1-2 ay giydiremem heralde kısa kollu korkarım 😅
Her şey mümkün 😂😂 Nisan/mayıs heyecanlı geçecek o belli😍

Hahahaha yok balımmm sizleri şaşırtıyorum ve 9.20 de gidiyorum 😂 çünküüüü şeker yüklemesi olucak. Ve aşırı heyecanlıyım inş içecek güzeldir 😂 yediklerime dikkat ediyorum bugün çok tatlı yememeye çalışıyorum kimi kandırıyosam 😂😂😂
Totem yaptııık göstericek o minik kendini ✋🏼
Oooo harikaa o zaman benim de 9.40 😂 hahaha baya iyi çözüm sadece bugün tatlı yememeye çalışarak her şeyi değiştirebilirsin işte bu👏🏻😂ya inşallah enfes tatta bir içecek olur ve tabi inşallah güzel sonuçlarla gel kuzuum😍 acaba bizim doktor şeker yüklemesi ile ilgili ne diyecek 🤔 bakalım gösterecek mi yüzünü beyefendi tutacak mı totemimiz teyzesi 🙆‍♀️

Oooo harikaa o zaman benim de 9.40 😂 hahaha baya iyi çözüm sadece bugün tatlı yememeye çalışarak her şeyi değiştirebilirsin işte bu👏🏻😂ya inşallah enfes tatta bir içecek olur ve tabi inşallah güzel sonuçlarla gel kuzuum😍 acaba bizim doktor şeker yüklemesi ile ilgili ne diyecek 🤔 bakalım gösterecek mi yüzünü beyefendi tutacak mı totemimiz teyzesi 🙆‍♀️
Tabiii bugün yemediğim için her şey güzel çıkıcak bak shahaha💪🏼 Genelde tüm doktorlar sıcak bakıyor ama bilemeyiz tabii 2 hafta sonra gel dicekmiş gibi bi his var içimde 😅 sende muayene sınırları içinde gidersin biz de artık kaptık bu işleri 😂
Tutucak tutucakkk bu sefer minnak bi yüz görücezzz 😻

Tabiii bugün yemediğim için her şey güzel çıkıcak bak shahaha💪🏼 Genelde tüm doktorlar sıcak bakıyor ama bilemeyiz tabii 2 hafta sonra gel dicekmiş gibi bi his var içimde 😅 sende muayene sınırları içinde gidersin biz de artık kaptık bu işleri 😂
Tutucak tutucakkk bu sefer minnak bi yüz görücezzz 😻
Ayy hadi inşallah benle N Neess 'ciğim miniklerimizin gül cemalini görmeden doğuma gidecez böyle giderse 😂😂

24 mayıs olunca ben nisanda gelmez diye düşünüyorum ama eşim şom ağzıyla sürekli ramazan bayramnda geleceğini söylüyor. Umarm en azından 37 yi görür bebeğim🙏🏻 Sonrası her türlü kabul😄 kendini kurtarsın kızçem.

Ayy hadi inşallah benle N Neess 'ciğim miniklerimizin gül cemalini görmeden doğuma gidecez böyle giderse 😂😂
Ben doktora söyledm bunu yok görürüz o mu yaman ben mi dedi😆 gerekirse sabah akşam gelirsin ben gösterirm sana dedi. Doktorm benden daha azimli😋😆 son gittiğimde sürekli yüzünü kapattı.

24 mayıs olunca ben nisanda gelmez diye düşünüyorum ama eşim şom ağzıyla sürekli ramazan bayramnda geleceğini söylüyor. Umarm en azından 37 yi görür bebeğim🙏🏻 Sonrası her türlü kabul😄 kendini kurtarsın kızçem.
Ya ben de arefe günü doğmuşum kızım da anasına çekerse 🤷🏻‍♀️
Bi de nisan sonu desem 38. Hafta oluyor, mayıs ilk haftası 39 😂 valla o kadar durur mu onu da bilmiyorum 😂 ben de böyle diye diye erken doğurucam diye korkuyorum 😂
gerekirse çiko komasına girilecek o bebelerin yüzü görünecek 😂 sütlaç kasesi gibi değil sütlaç kazanı gibi sallanacaklar kaçarı yok 😂😂

Bi de nisan sonu desem 38. Hafta oluyor, mayıs ilk haftası 39 😂 valla o kadar durur mu onu da bilmiyorum 😂 ben de böyle diye diye erken doğurucam diye korkuyorum 😂
Bende son haftalarda erken doğum korkusu başladı🙈 sizdede varmı bilmiyorm benm yavrum bayramda daha anca 37 oluyor teyzosu hemen gelmesn🙈

hakkim hakkim canım nasılsın? Çıktı mı sonuç? Geçen gün sorucaktım çıkmadı dedin şimdi yine aklıma düştü iyi haberlerini bekliyoruzz 🙏🏼
Bitanem henüz çıkmadı bugün 10. İş günüydü. Herhalde cuma gününe kadar çıkar diye bekliyorum. İnşallah iyi haberleri sizlerle de paylaşacağım. Canımsınız siz ❤️🥰

Benim randevum 17 şubatta 28+2 de olacak ay çok heyecanlıyım beklemekten sıkıldım ama ekstrem bir şey olmasın da gitmek zorunda kalmayım erkenden. İnşallah benim Laçinim de yüzünü gösterir elleri ile yüzünü kapatıyor fıstığım😅

Amiin 🙏🏼 Ramazan’ı da geçirince bebişlerimize kavuşucaz çok inanılmaz 😢
Ben ramazan da kavuşucam hatta inşallahh🙏🏻🙏🏻 En geç 39.hafta da alırım dedi ,nisanın 25 inde tam 39. Hafta oluyo inşallah ,bakalım sizler normal doğum yaparsanız ne zaman gelmeyi tercih edicek bebişler,aranızdan illa ki nisana denk gelen de olur diye düşünüyorum😊🥰

gerekirse çiko komasına girilecek o bebelerin yüzü görünecek 😂 sütlaç kasesi gibi değil sütlaç kazanı gibi sallanacaklar kaçarı yok 😂😂
Doktor isterse azmedip o yüzü açtırıyor gerçekten geçen muayenemde bunu anladım🤣🤣 bi öncekinde uğraşmadı şuan yüz hatları oturmamştr zaten dedi geçiştirdi benim yüzüm düştü tabi bu seferkinde sağolsun uğraştı sütlaç gibi salladıkça o yüzünü kapatan minnak ellerini mecbur çekti yüzünden kızım🙈🥰 2 saniye sonra tekrar kapadı tekrar salladı yine açtı o aralıklarda güzel resimler yakaladık tam 5 kere bi güzel çalkaladı her seferinde mecbur çekti elini yüzünden , ilkinde hatta esnedi eşim vidyoya çekmişti o anı izleyp duygulanıyorum çocğu uykusundan dürte dürte uyandırdık diye🙈🙈🥰

Back