• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
İçinden çıkıyor mu ben de bilmiyorum😅 ama içinden çıkıyorsa bile o yetersiz sanırım çünkü yatağı alanlar iç yatak olarak paylaştığımı almışlar hep.
Sen hangi çarşaflardan aldın acaba😅 ben artık pazar günü deneyebilirim yatağı da o gün alacağımız için.
O gönderdiğin iç yatak kadar sünger olması lazm içinde valla açıp bakasım geldi ama evde değilim🙈 anamdayım. Bazıları ince oldğu için sünger ekstra yatak alıyor olablr🤔 aldğm çarşafları bulayım kuzum km bilir nerden aldım😅 bulup ekliyorum hemen seni.😘 800 aldğm yatakta 1950 olmş ben şok.

N Neess Kuzum çarşafların trendyoldan fotoğraflarnı ekledim umarm kolaylıkla bulabilirsin🙏🏻 Eşimede sordum biz zaten ekstra senin gönderdiğin yatağı almışız ben anımsamıyormuşum🥰 direk e bebektekiler bunun yatağı die satmışlar yani😘😋

Eklentiler

• 6EC8E8B2-3A4E-46CB-89EE-FB0C9D7975D8.png
    6EC8E8B2-3A4E-46CB-89EE-FB0C9D7975D8.png
    308,8 KB · Görüntüleme: 34
  • 9A233770-7EA5-4263-B82D-8E921FDF2561.png
    9A233770-7EA5-4263-B82D-8E921FDF2561.png
    309,9 KB · Görüntüleme: 36
  • D26CF31D-E4F8-422C-9F18-968C389B5578.png
    D26CF31D-E4F8-422C-9F18-968C389B5578.png
    299,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 44EB3BC3-D544-40A5-9DC8-7FF78D0922AE.png
    44EB3BC3-D544-40A5-9DC8-7FF78D0922AE.png
    272,2 KB · Görüntüleme: 37
O gönderdiğin iç yatak kadar sünger olması lazm içinde valla açıp bakasım geldi ama evde değilim🙈 anamdayım. Bazıları ince oldğu için sünger ekstra yatak alıyor olablr🤔 aldğm çarşafları bulayım kuzum km bilir nerden aldım😅 bulup ekliyorum hemen seni.😘 800 aldğm yatakta 1950 olmş ben şok.
Olabilir canım hatta yazılan ölçülere göre yatak yaptıranlar olmuş ama büyük gelmiş benim gönderdiğim tam oluyormuş içine.
Kasımdan beri hayretle çılgınlar gibi yükselişini izliyorum🥲 kasım indirimlerinde 713e kadar düşmüştü sonra 1000e çıktı 1300 oldu 5 gün içinde 2000e çıkardılar bi 5 gün sonra 2300 oldu🥲 insan gerçekten hayret ediyor😅 şimdi biraz indirim yapmışlar işte yalandan.
Kvyi beklediğimiz için böyle oldu artık kısmetse
pazar günü %28 indirim olcak eski fiyatından x2 fazla bizde o zaman alacağız🙄🥲

N Neess Kuzum çarşafların trendyoldan fotoğraflarnı ekledim umarm kolaylıkla bulabilirsin🙏🏻 Eşimede sordum biz zaten ekstra senin gönderdiğin yatağı almışız ben anımsamıyormuşum🥰 direk e bebektekiler bunun yatağı die satmışlar yani😘😋
Ohh çok iyi olmuş o zaman çünkü yatakta 99du 160 olmuş😅 çok sağol kuzum hemen bakacağım💕

Olabilir canım hatta yazılan ölçülere göre yatak yaptıranlar olmuş ama büyük gelmiş benim gönderdiğim tam oluyormuş içine.
Kasımdan beri hayretle çılgınlar gibi yükselişini izliyorum🥲 kasım indirimlerinde 713e kadar düşmüştü sonra 1000e çıktı 1300 oldu 5 gün içinde 2000e çıkardılar bi 5 gün sonra 2300 oldu🥲 insan gerçekten hayret ediyor😅 şimdi biraz indirim yapmışlar işte yalandan.
Kvyi beklediğimiz için böyle oldu artık kısmetse
pazar günü %28 indirim olcak eski fiyatından x2 fazla bizde o zaman alacağız🙄🥲
vallahi bende hayretler içerisindeym🙈 en son braunun ateş ölçerine verdiğim para hala ciğerimi acıtıyor😅 🤪 bi eksiği kalmadı yavrumun ama bizide bitirdi sanrm😅

Kuzular benim doğuma 92 gün kaldı eğer doktor 39+2de sezaryene alırsa. 26+1 deyim 3 trimestera 6 gün sonra giriyorum hayırlısı ile.
Aa gunlerimiz ayniymis bende kara kara dusunuyorum 39+1 bayramin ertesi gunu oluyor öncesinde aldirsakmi 38+ larda diye dusunuyorum kara kara bide bayramda sanciyla kendi gelir dye korkuyorm kmse olmaz hastanede dye 😊

Soda içmiyorsan soda iç kuzum ağrılar genelde magnezyum eksikliğinden oluyormuş belki iyi gelir. Aman sürekli olmasında ara ara idare ediliyor yine çok şükür😅
Bu aralar akıntımda arttı enfeksiyondan mı oluyor acaba diye düşündüm ya da diyorum oğluşum vurmaması gereken yerlere mi vuruyor ne yapıyor😅
Benim saç dökülmesi de devam ediyor maalesef🥺 sadece bir ara hafiflemiş gibiydi ama durmuyor asla🙄
Benim de sancı gibi rahim ağrım oluyor üç dört gündür rahim doğuma hazırlanıyor onun için bu sancılar diye okumuştum enfeksiyondan olabilir mi diye hiç düşünmedim benim de kurtulamadığım bir enfeksiyonum var çünkü sürekli tekrar ediyor iki kere şase kullandım çok da su içiyorum ama neden geçmiyor bilmiyorum bu hamileliğin balayı su gibi geçti ya ne çabuk 3.trimestera girdik ☺️

Benim de sancı gibi rahim ağrım oluyor üç dört gündür rahim doğuma hazırlanıyor onun için bu sancılar diye okumuştum enfeksiyondan olabilir mi diye hiç düşünmedim benim de kurtulamadığım bir enfeksiyonum var çünkü sürekli tekrar ediyor iki kere şase kullandım çok da su içiyorum ama neden geçmiyor bilmiyorum bu hamileliğin balayı su gibi geçti ya ne çabuk 3.trimestera girdik ☺️
Enfeksiyondan dolayı ağrısı olan arkadaşlar yazmıştı benim ağrısız oluyor ama belki olabilir diye düşündüm. Bazı enfeksiyonlar kronik oluyormuş idrar kültürüne bakıp ona göre ilaç verenler varmış. Bir de kaşıntı, ağrı, koku yoksa doktorlar pek önemsemiyor🤷🏻‍♀️
Bu hafta gittiğimde soracağım bakalım doktor ne diyecek.
Ben de bir şey anlamadım valla geç başladı diye çabuk bitti heralde😅 darısı 3.nün başına inşallah🥰

Aa gunlerimiz ayniymis bende kara kara dusunuyorum 39+1 bayramin ertesi gunu oluyor öncesinde aldirsakmi 38+ larda diye dusunuyorum kara kara bide bayramda sanciyla kendi gelir dye korkuyorm kmse olmaz hastanede dye 😊
Şu bayram olayı beni de geriyor aynen. Bayramdan önce olsa keşke sezaryen.

vallahi bende hayretler içerisindeym🙈 en son braunun ateş ölçerine verdiğim para hala ciğerimi acıtıyor😅 🤪 bi eksiği kalmadı yavrumun ama bizide bitirdi sanrm😅
Oohh erkenden bitirdin eksikleri ne güzeel😍😍
Bizim daha eksikler var bu ay çoğunu toparlarız diye düşünüyorum.
Ramazana kalmadan temizlikler yapılmış, eşyalar yıkanmış, ütülenmiş, yerleşmiş olsa ne güzel olur☺️

Kızlar bebek ilk ayında kısa kollu da giyiyor dimi hiç bebek bakımıyla ilgili fikrim tok tecrübeli anneler yazabilir mi üşümez dimi 😁

Enfeksiyondan dolayı ağrısı olan arkadaşlar yazmıştı benim ağrısız oluyor ama belki olabilir diye düşündüm. Bazı enfeksiyonlar kronik oluyormuş idrar kültürüne bakıp ona göre ilaç verenler varmış. Bir de kaşıntı, ağrı, koku yoksa doktorlar pek önemsemiyor🤷🏻‍♀️
Bu hafta gittiğimde soracağım bakalım doktor ne diyecek.
Ben de bir şey anlamadım valla geç başladı diye çabuk bitti heralde😅 darısı 3.nün başına inşallah🥰
Kaşıntı koku yoktu ağrıyı da bebeğin büyümesine vs yorumluyordum ama doktoruma gidince bir sorayım tahlil vereyim ben de ne olur ne olmaz benim sırt ağrılarım başladı bir de ya bir hafta on gündür hamile yastığı aldım ebebekten küçük olanlardan sadece beli ve karnı destekliyor çok rahat ettim ☺️

Kızlar bebek ilk ayında kısa kollu da giyiyor dimi hiç bebek bakımıyla ilgili fikrim tok tecrübeli anneler yazabilir mi üşümez dimi 😁
Benim ilk çocuğum Ekim ayında doğduğu için hiç kısa kollu giydirmedim Soğukdu zaten şimdi bende aynı dusunceler içindeyim acaba kısa kollu giyermi diye hiç kısa kollu birşeyde almadım sanki ilk ay usuyecek gibi hepsini uzun kollu aldım inşallah pişman olmam😃

Eklentiler

• IMG-20220131-WA0013.jpeg
    IMG-20220131-WA0013.jpeg
    94,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG20220131184122.jpg
    IMG20220131184122.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG20220131183626.jpg
    IMG20220131183626.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG20220131183951.jpg
    IMG20220131183951.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 33
Oohh erkenden bitirdin eksikleri ne güzeel😍😍
Bizim daha eksikler var bu ay çoğunu toparlarız diye düşünüyorum.
Ramazana kalmadan temizlikler yapılmış, eşyalar yıkanmış, ütülenmiş, yerleşmiş olsa ne güzel olur☺️
Evet cnm ya ben alcaklarıma bakarken fiyatlar fırladı bende aldım artık ertlemedim. tabi belli olmaz doğuma amasına çekerse ben çok tez canlıyım😄
+1 canım 😂 aramızda 1 gün var dükkanı biz kapatacağız anlaşılan 🥺
Kuzu ben burda okudukça kesin telaş ve heyecan yaparm😃🙈
Ben giydiremem, ilk aylarda incede olsa uzun giydirirm. Yenidoğanın mantığı siz ne giyiyorsanız bi kat fazlası oluyor😊

Back