• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kizlar aralik ve ocak annelerine sordum kac paket kac no bez kullanmislar diye cevap verirler insallah 😅 bizede yol olur 😄 ona gore aliriz bezleri
Cnm aldğn markalara göre ebatlar çok oynuyor ortalama bi bebek 45 gün kadar bir numara sonrasında 3-4 aylığa kadar iki numara 4 ten sonra üç numara kullanır. Ama markalara ve bebeğe göre acayip değişe parametreler bunlar.

Cnm aldğn markalara göre ebatlar çok oynuyor ortalama bi bebek 45 gün kadar bir numara sonrasında 3-4 aylığa kadar iki numara 4 ten sonra üç numara kullanır. Ama markalara ve bebeğe göre acayip değişe parametreler bunlar.
Bir de kimi bebek yavaş büyür, kimisi hızlı büyür, kimi iri olur,kimi minyon olur.Ustelik minyon ya da iri bebek olmanin anne babanın cussesi ile de alakası yok

Benim kizim 4 kg dogmustu ama yinede yenidogan kullanmistim sanki ya. 1 numara 1 paket 80 kusurlu fln yeter heralde sonra 2 numara daha cok kullanilir heralde. Cok fark etmiyo zaten bez buyuklukleri

Canım sürecim zorlu oldu size bahsettim mi hatırlamıyorum, kürtaj sonrası ciddi bir enfeksiyon geçirdim, 8 gün hastanede yattım. Toparladım çok şükür. Kürtaj sonrası tıkanıklık vs var mı diye geçen ay hsg çekildi, açık çok şükür. Sadece ilk ay korudum, sonra korunmadım 3. Adet dönemindeyim. Denemeye devam, ovulasyon testi yapıyorum pozitif görmedim bu ay yumurta yok sanırım. covid pozitif olduğum için doktora da gidemiyorum. Beklemece bakalım. Umarım en kısa sürede tekrar güzel haberleri alırım
Merhaba canım, covid için çok geçmiş olsun🙏🏻 inanıyorum en kısa zamanda güzel haberler alacaksın iyi ki yazdın buraya tekrardan💜

Kizlar aralik ve ocak annelerine sordum kac paket kac no bez kullanmislar diye cevap verirler insallah 😅 bizede yol olur 😄 ona gore aliriz bezleri
Aralık annelerinin çoğunlukta olduğu bebeğimize ne almalıyız ne almamalıyız topiğinde bu konu yeni konuşulmuştu canım bende kaydetmiştim.
3200-3500 arası doğan bebekler için 1 numaranın gereksiz olduğunu,
2 numaradan başlanırsa 250-300 adet gittiği,
Daha sonra 3e geçildiği ve 3 numaranın daha uzun kullanıldığından bahsetmişlerdi.
Belki 1 paket 1 numara alınabilir ama asıl stok 2 ve 3 numaradan yapılmalı🤗

Canım sürecim zorlu oldu size bahsettim mi hatırlamıyorum, kürtaj sonrası ciddi bir enfeksiyon geçirdim, 8 gün hastanede yattım. Toparladım çok şükür. Kürtaj sonrası tıkanıklık vs var mı diye geçen ay hsg çekildi, açık çok şükür. Sadece ilk ay korudum, sonra korunmadım 3. Adet dönemindeyim. Denemeye devam, ovulasyon testi yapıyorum pozitif görmedim bu ay yumurta yok sanırım. covid pozitif olduğum için doktora da gidemiyorum. Beklemece bakalım. Umarım en kısa sürede tekrar güzel haberleri alırım
Ah canım çok geçmiş olsun. Hepsi geçip gitmiş çok şükür. En yakın zamanda güzel haberlerle geleceksin inşallah🙏🏻😍 Bizi habersiz bırakma♥️

Kızlar prima bebek bezi almayı düşünüyorsanız e bebekte şuan net %28 indirim başlamış , faydalanın isterseniz,araştırdım gerçekten güzel düşüyor diğer sitelere göre:)
Az önce aldım bende baya.
1 numaradan 140lı, 2 numaradan 60lı, 3 numaradan 96lı, 4 numaradan 252li aldım. Piyasaya göre baya uyguna geliyor. Bebeği olanları aradım 2 ve 3 numara çok kullanılmıyor dediler. Ben de onları dinledim. Hadi hayırlısı

Biberon konusunda da pp öneririm arkadaşlar ,bir sure sonra bebegin eline biberon verip arkanı dönebilmek müthiş bir lüks olabiliyor.Her zaman kucağınızda iciremiyorsunuz.Tartışılamaz cam daha sağlıklıdır ama hem kırılma ihtimali var hem de ppler de sonucta gene ayni markanın belirli testlerini geçerek üretiliyor.Rastgele hammadde kullanılmıyor
Ben de pp almaya karar verdim ama o arada jokerde ki indirimi kaçırdım. E bebek.te de olur belki diye takipteyim

Oy kürtaj sonrası enfeksiyon iyileşme sürecini uzatmıştır. Neyseki şimdi iyisin🙏🏻 Hsg ye de çok sevindim. Hsg den sonra herkes güzel haberlerle geliyor🎉🎉 ovu takip etmek beni son aylarda çok strese sokmuştu ama düzeni oturuncaya kadar bencede takip etmelisin. Bi de biliyorsun es geçmece yok hergünü değerlendiriyoruz🤫 dmi laricim L Larissa
Valla hergün şart 😂 sen yine yetiş superman de gelsin adamcağız 😂 çok geçmiş olsun canım benim umarım hafif geçiyodur. O kadar arttı ki vakalar olmamak şans artık şu durumda 🙏🏼 Selizay Selizay

Valla hergün şart 😂 sen yine yetiş superman de gelsin adamcağız 😂 çok geçmiş olsun canım benim umarım hafif geçiyodur. O kadar arttı ki vakalar olmamak şans artık şu durumda 🙏🏼 Selizay Selizay
Semptomsuz geçiyor canım, uçak için pcr testi verdim pozitif çıktı. Ne uçağa binebildim, ne evden çıkabildim. Totomun üstüne oturdum kaldım öyle 😂 bir tatil de böyle heba oldu

Kızlar selam, bebek bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz? Ve ne alınacak ? Yazarmısınız pişik önleyici krem, şampuanı, bebek yağı , bebek losyonu başka alan varsa yazabilir mi?

Kızlar kızlar 24+0 da bgn idari izne ayrıldm.
Şeker yükleme yaptırdm normal çıktı
Bebişim 700 gr 31 cm olmuş🥰
Sağlıklı yavrucum bir sorunumuz yok şimdilik
48 olmuşum üç kilo almşm. Doktor çok iyi dedi.
Boğaz ağrım vardı girmişken pcr verdm umarm iyiyizdir🥲
Artk bir süre evde kızımla tatil yapacağız😆

Kızlar selam, bebek bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz? Ve ne alınacak ? Yazarmısınız pişik önleyici krem, şampuanı, bebek yağı , bebek losyonu başka alan varsa yazabilir mi?
Ben mustela aldım canım. Şampuan, masaj yağı, pişik önleyici. Losyon da almayı düşünüyorum ama onu biraz daha araştırıcam.

İçecek nasıldı ondan haber ver 😂 1 neyliydi 2 kaç ml 3 içimi nasıldı rahat içebildin mi 😂😂
Kızçeye gelirsekkk oyyyy 700 gram mı çok yaklaştık artık kilolara bu beni biraz duygulandırdı 😢 maşallahh maşallahh gelsin ana kız keyfiii bundan sonra 😍

Semptomsuz geçiyor canım, uçak için pcr testi verdim pozitif çıktı. Ne uçağa binebildim, ne evden çıkabildim. Totomun üstüne oturdum kaldım öyle 😂 bir tatil de böyle heba oldu
Ay gerçekten talihsizlik 😅 ama her işte bi hayır vardır boşver belkş bu vesileyle yumurtlamayı değerlendirirsin ve tutar :rolleyes: heyecanlaa bekliyorum güzel haberlerinii

Ay gerçekten talihsizlik 😅 ama her işte bi hayır vardır boşver belkş bu vesileyle yumurtlamayı değerlendirirsin ve tutar :rolleyes: heyecanlaa bekliyorum güzel haberlerinii
Yumurtlama da çıkmıyor kuzu işin kötüsü, niye böyle oluyiiii 😂

Ben mustela alacağım.
Hepsiburada da şampuan, pişik önleyici ve bebek yağı set şeklinde 253₺ydi dün oraya bir bak canım istersen.

Bizim tontirikler birlikte gidiyorlar baakk🥰🥰
Yükleme nasıl geçti? Çok şükür normal çıkmış canım gözünaydın😍
Artık sende evdesin ohh gelsin kilolaarr😅

Back