- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Ya şöyle oldu.İçecek nasıldı ondan haber ver1 neyliydi 2 kaç ml 3 içimi nasıldı rahat içebildin mi
Kızçeye gelirsekkk oyyyy 700 gram mı çok yaklaştık artık kilolara bu beni biraz duygulandırdımaşallahh maşallahh gelsin ana kız keyfiii bundan sonra
Şampuan losyon ve pişik önleyici kremi bübchen aldım kuzum pişik kremini penaten aldım o baya hızlı sonuç veriyor pişiğe.Kızlar selam, bebek bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz? Ve ne alınacak ? Yazarmısınız pişik önleyici krem, şampuanı, bebek yağı , bebek losyonu başka alan varsa yazabilir mi?
Kuzum bende evdeyken yürüyüş yaparm daha iyi olur diyordum bizim iş yerinde çok yiyorum benBizim tontirikler birlikte gidiyorlar baakk
Yükleme nasıl geçti? Çok şükür normal çıkmış canım gözünaydın
Artık sende evdesin ohh gelsin kilolaarr
Canm bepanthen mi penaten farklı mıŞampuan losyon ve pişik önleyici kremi bübchen aldım kuzum pişik kremini penaten aldım o baya hızlı sonuç veriyor pişiğe.
Kuzum bende evdeyken yürüyüş yaparm daha iyi olur diyordum bizim iş yerinde çok yiyorum benhergün tatlı oluyor üçte meyve saati fln hadi bakalım göreceğiz 55 le doğururum gözüyle bakıyordm.
Kuzum pişk kremleri hakkında genel bi bilgi vereym. 2 ye ayrılıyor pişik önleyici/bariyer kremi ve pişik kremi olarak. Birisi her zaman önlem amaçlı diğeri pişik oldğnda yoğun balım gibi düşün. Mustelanın pişik önleyici kremi var ama pişik kremi yok. Penaten, sudocream gibi markalar pişik kremi, kreç gibi beyaz ve yoğun bir formu oluyor. Hametan vs eczane de satılan pişik kremi formu. Penatenin fotosunu bırakıyorum.Canm bepanthen mi penaten farklı mı
Mustela kullaniyorum ben memnunum. Bebisede yenidogan konak onleyici sampuani var onu alicam. Kizim konak olmustu çünkü. Vucut icinde trukid ya da mustela evde ne varsa onu kullanirim evde 3 yasinda kizim oldugu icin zaten kullaniyorum hala ona.Kızlar selam, bebek bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz? Ve ne alınacak ? Yazarmısınız pişik önleyici krem, şampuanı, bebek yağı , bebek losyonu başka alan varsa yazabilir mi?
Ben düşünmüyorum kuzuKızlaarr bir şey soracağım sterilizatör almayı düşünüyor musunuz bu konudaki fikriniz, öneriniz nedir
Ya benim de hiç aklımda yoktu bebekk, arkadaşım aklıma soktu ama bana gereksiz geldi size de sorayım dediBen düşünmüyorum kuzuBoşuna yer kaplıyo diye düşünüyorum bi de biberonu ne kadar kullanıcam o da var belki de emme sorunu olmicak çok çokk az kullanılcak biberon, emzik de belirsiz bi konu tutmayabilir. E neyi sterilize edicem. O yüzden şimdilik eski usul sıcak su forever
Doğduğunda ihtiyaç olmayacak belki ama çalışmaya devam edip sütünü sağıp bırakmayı düşünüyorsan ihtiyaç olabilir canımYa benim de hiç aklımda yoktu bebekk, arkadaşım aklıma soktu ama bana gereksiz geldi size de sorayım dedi
Açıkçası güzel bir cihaz ama ihtiyaç degil,lüks.Hani maddi durumunuz gerçekten iyiyse alınabilirYa benim de hiç aklımda yoktu bebekk, arkadaşım aklıma soktu ama bana gereksiz geldi size de sorayım dedi
Canım ben şimdilik bunları aldım zara ve bg store’dan. Zaradakileri içine uzun kollu ve külotlu çorapla da giydirebilirim veya akşamları serin olduğunda diye düşündüm. Bg den aldıklarım tam yazlık, indirim ürünlerine bakarsan çok güzel şeyler düşüyor baksana aldığım fiyatlara zatenArkadaşlar rica etsem yazlık takım ve tulum alışverişiniz olursa paylaşır mısınız?Ben pek cesit bulamıyorum, sezon gelince de fiyatlar kim bilir ne olur ,güzel varsa şimdiden almak isterim
Yazlıklara ben de geçmedim henüz. Ama zara da güzel indirimler vardı özellikle yazlık tulumlar çok şekerdiArkadaşlar rica etsem yazlık takım ve tulum alışverişiniz olursa paylaşır mısınız?Ben pek cesit bulamıyorum, sezon gelince de fiyatlar kim bilir ne olur ,güzel varsa şimdiden almak isterim
Ayyy bu dokuluyu bende alsam mı diye düşünmüştüm heYazlıklara ben de geçmedim henüz. Ama zara da güzel indirimler vardı özellikle yazlık tulumlar çok şekerdi
Birini bırakıyorum takip etmek istersen stoklar sık sık yenileniyor.
Ben sadece cinsiyet öğrenmeden önce e bebekten 3 aylık incecik tulum almıştım hem erkeğe hem kıza uyanbir tane de dün zaradan balonlu olanı aldım 1-3 ay
Dokulu olan kalmamış canımAyyy bu dokuluyu bende alsam mı diye düşünmüştüm hesonra hardal sarıyı aldım ayyyy güzelliklere bak allahımmm allahım daha kargoya bile verilmedi heyecanla bekliyorum
Evet çalışıyorum canım yani doğumdan bir süre sonra işe döneceğim tabi ki ben bunu biraz düşüneyim en iyisiDoğduğunda ihtiyaç olmayacak belki ama çalışmaya devam edip sütünü sağıp bırakmayı düşünüyorsan ihtiyaç olabilir canım
İstersen şimdi al koy kenarına ihtiyaç olursa kullanırsın olmazsa satarsın, ya da doğduktan sonra duruma göre bakarsın.
Hatta böyle önceden alıp kullanmayınca elden çıkarmak isteyenler dolap uygulamasında çok uyguna satabiliyor.
Mamajoo 3in1 modelini düşünebilirsin. Hem sterilizasyon hem de biberon ısıtma özelliği var
Maddi olarak aslında çok zora sokmaz beni ama fuzuli de almak istemiyorum bir düşüneyim en iyisiAçıkçası güzel bir cihaz ama ihtiyaç degil,lüks.Hani maddi durumunuz gerçekten iyiyse alınabilir
Eveett ben de artık sadece bebek bölümleriyle ilgileniyorumDokulu olan kalmamış canımay insan kendini kaybediyor o kadar güzel şeyler var kii zara gerçekten çok tatlış bu konuda
Haftasonu mağazadan 9-12 ay kombin yaptım totişini yerim anneeemmm diye seviyorum eşofmanını
Seninkilerde gelsin delirmecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?