• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ya kızlar şimdi kafama takıldı az önce devlet hastanesine gittiğimde şeker ölçümü yaptırdın mı dedi doktor yok haftaya dedim bişi demedi suyu falan fazla görmüş olsa söylerdi dimi niye sordu ki diye aklıma takıldı
Onlar genel kontrol olarak soruyorlar canım. Bana da detaylı yaptırdın mi . Şeker muayeneni yaptırdın mi diye sormuşlardı. Hi sorun mu var dedim yaptın mı diye öylesine soruyorum demişti 🙂

Benim annemle kv de aynı şekilde 2şer normal doğum yapmışlar ama asla tavsiye etmiyorlar çok üzgünler normal istiyorum diye🥲🥲 eşimde onları duyunca normal doğumdan korkar oldu😅

Ben aralıkta bir kişiyle görüşmüştüm hem doğuma destek eğitimi veriyor hem de doğum sırası ve tercihe göre doğumdan sonra da ilgileniyor. Eğitimler 28.haftadan itibaren başlıyor demişti.
Sadece doğumda ebe desteği ve doğumdan sonra 1 saat annenin yanında emzirme desteği 3500₺ demişti😬
Ben de normal doğum isteyenlerdenim. Doktorum da normal öneriyor ama bebek iri görünüyor bizim. Iri olunca da biraz zor geçebiliyormuş normal doğumlar o yüzden hayırlısını son haftalarda doktor ne derse tamam demekte buluyorum 🤣 her normal doğum istiyorum dediğimde annem yazık değil mi yapma kendine bunu diyor. Düşündükçe korkular geliyor . Ben de düşünmeyerek beklemeyi tercih ediyorum 🤣🤣

Kızlar joker baby.de avent biboranlarda indirim var. Özellikle pp olanlar diğer sitelere göre baya uygun. Sizce cam mı pp mi? Ben karar veremedim
Ben po aldım canım. Bir-kac yerle görüştüm kendi eline vermek istersen cam kafasına yüzüne düşüyor diyen çok oldu. Zaten bu da sağlıklı diye riske atmak istemedim. Civil i takip edin derim. 3 boy avent pp 1 tane avent emzik. Bir de temizleme fırçası 230 tl ye aldım

Yok daha çıkmadı maalesef, bu hafta içi çıkar diye umuyorum. İnşallah temiz gelir sonuçlar, sen ne yaptın test yaptırdın mı?
Aynen cuma günü verdim bende kan bakalım bekliyorm ama beklemek çok zormuş çok stresli inşallah güzel haberler alırız 🙏🙏

Ben de normal doğum isteyenlerdenim. Doktorum da normal öneriyor ama bebek iri görünüyor bizim. Iri olunca da biraz zor geçebiliyormuş normal doğumlar o yüzden hayırlısını son haftalarda doktor ne derse tamam demekte buluyorum 🤣 her normal doğum istiyorum dediğimde annem yazık değil mi yapma kendine bunu diyor. Düşündükçe korkular geliyor . Ben de düşünmeyerek beklemeyi tercih ediyorum 🤣🤣
Benim oğluşumda önden gidiyor en çokta kafası😅😅
Ama önemli olan son haftalarmış inşallah o zaman normal doğuma engel olcak kadar büyük olmazlar🥲🥲

Kızlar prima bebek bezi almayı düşünüyorsanız e bebekte şuan net %28 indirim başlamış , faydalanın isterseniz,araştırdım gerçekten güzel düşüyor diğer sitelere göre:)
Aynen millet yıllık stok yapıyormuş ama deneyimli olmama rağmen hangisini ne kadar kullanirim bilemediğim için ilk 3 numaradan 2şer paket aldım sadece ,Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin

Biberon konusunda da pp öneririm arkadaşlar ,bir sure sonra bebegin eline biberon verip arkanı dönebilmek müthiş bir lüks olabiliyor.Her zaman kucağınızda iciremiyorsunuz.Tartışılamaz cam daha sağlıklıdır ama hem kırılma ihtimali var hem de ppler de sonucta gene ayni markanın belirli testlerini geçerek üretiliyor.Rastgele hammadde kullanılmıyor

Ben po aldım canım. Bir-kac yerle görüştüm kendi eline vermek istersen cam kafasına yüzüne düşüyor diyen çok oldu. Zaten bu da sağlıklı diye riske atmak istemedim. Civil i takip edin derim. 3 boy avent pp 1 tane avent emzik. Bir de temizleme fırçası 230 tl ye aldım
Çok ama çok uyguna almışsın, tebrik ederim🥰

Selam kızlar nasılsınız? Sizinle başlamıştık yola, veda etmek zorunda kaldım. Hala yeni bir gebelik yok, sadece şöyle bir bakıp selam vermek istedim. Umarım herkes sağlıkla alır kucağında ❤️
Insallah bir an önce gönlünüz ve kucağınız dolar💙

Kızlar prima bebek bezi almayı düşünüyorsanız e bebekte şuan net %28 indirim başlamış , faydalanın isterseniz,araştırdım gerçekten güzel düşüyor diğer sitelere göre:)
Bebek bezi molfix hediye geldi birkaç koli hatta mecburen ortalama 5-6 ayına kadar elimde bez stoğu var resmen umarm iyi bir markadır.
Selam kızlar nasılsınız? Sizinle başlamıştık yola, veda etmek zorunda kaldım. Hala yeni bir gebelik yok, sadece şöyle bir bakıp selam vermek istedim. Umarım herkes sağlıkla alır kucağında ❤️
Canm asıl sen nasılsın? Umarm sende güzel haberlerle gelirsin🙏🏻 Sürecin ne durumda

Bebek bezi molfix hediye geldi birkaç koli hatta mecburen ortalama 5-6 ayına kadar elimde bez stoğu var resmen umarm iyi bir markadır.

Canm asıl sen nasılsın? Umarm sende güzel haberlerle gelirsin🙏🏻 Sürecin ne durumda
Canım sürecim zorlu oldu size bahsettim mi hatırlamıyorum, kürtaj sonrası ciddi bir enfeksiyon geçirdim, 8 gün hastanede yattım. Toparladım çok şükür. Kürtaj sonrası tıkanıklık vs var mı diye geçen ay hsg çekildi, açık çok şükür. Sadece ilk ay korudum, sonra korunmadım 3. Adet dönemindeyim. Denemeye devam, ovulasyon testi yapıyorum pozitif görmedim bu ay yumurta yok sanırım. covid pozitif olduğum için doktora da gidemiyorum. Beklemece bakalım. Umarım en kısa sürede tekrar güzel haberleri alırım

Aynen millet yıllık stok yapıyormuş ama deneyimli olmama rağmen hangisini ne kadar kullanirim bilemediğim için ilk 3 numaradan 2şer paket aldım sadece ,Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
İyi yapmışsınız , yıllık stok yapcak yer de yok benim evimde zaten🙈😃 amiin inşallaah sağlıkla kullanalım bebişlere

Kizlar aralik ve ocak annelerine sordum kac paket kac no bez kullanmislar diye cevap verirler insallah 😅 bizede yol olur 😄 ona gore aliriz bezleri

Canım sürecim zorlu oldu size bahsettim mi hatırlamıyorum, kürtaj sonrası ciddi bir enfeksiyon geçirdim, 8 gün hastanede yattım. Toparladım çok şükür. Kürtaj sonrası tıkanıklık vs var mı diye geçen ay hsg çekildi, açık çok şükür. Sadece ilk ay korudum, sonra korunmadım 3. Adet dönemindeyim. Denemeye devam, ovulasyon testi yapıyorum pozitif görmedim bu ay yumurta yok sanırım. covid pozitif olduğum için doktora da gidemiyorum. Beklemece bakalım. Umarım en kısa sürede tekrar güzel haberleri alırım
Oy kürtaj sonrası enfeksiyon iyileşme sürecini uzatmıştır. Neyseki şimdi iyisin🙏🏻 Hsg ye de çok sevindim. Hsg den sonra herkes güzel haberlerle geliyor🎉🎉 ovu takip etmek beni son aylarda çok strese sokmuştu ama düzeni oturuncaya kadar bencede takip etmelisin. Bi de biliyorsun es geçmece yok hergünü değerlendiriyoruz🤫 dmi laricim L Larissa

Back