- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Cnm aldğn markalara göre ebatlar çok oynuyor ortalama bi bebek 45 gün kadar bir numara sonrasında 3-4 aylığa kadar iki numara 4 ten sonra üç numara kullanır. Ama markalara ve bebeğe göre acayip değişe parametreler bunlar.Kizlar aralik ve ocak annelerine sordum kac paket kac no bez kullanmislar diye cevap verirler insallahbizede yol olur ona gore aliriz bezleri
Bir de kimi bebek yavaş büyür, kimisi hızlı büyür, kimi iri olur,kimi minyon olur.Ustelik minyon ya da iri bebek olmanin anne babanın cussesi ile de alakası yokCnm aldğn markalara göre ebatlar çok oynuyor ortalama bi bebek 45 gün kadar bir numara sonrasında 3-4 aylığa kadar iki numara 4 ten sonra üç numara kullanır. Ama markalara ve bebeğe göre acayip değişe parametreler bunlar.
Evet her çocuk kendine özelBir de kimi bebek yavaş büyür, kimisi hızlı büyür, kimi iri olur,kimi minyon olur.Ustelik minyon ya da iri bebek olmanin anne babanın cussesi ile de alakası yok
Merhaba canım, covid için çok geçmiş olsunCanım sürecim zorlu oldu size bahsettim mi hatırlamıyorum, kürtaj sonrası ciddi bir enfeksiyon geçirdim, 8 gün hastanede yattım. Toparladım çok şükür. Kürtaj sonrası tıkanıklık vs var mı diye geçen ay hsg çekildi, açık çok şükür. Sadece ilk ay korudum, sonra korunmadım 3. Adet dönemindeyim. Denemeye devam, ovulasyon testi yapıyorum pozitif görmedim bu ay yumurta yok sanırım. covid pozitif olduğum için doktora da gidemiyorum. Beklemece bakalım. Umarım en kısa sürede tekrar güzel haberleri alırım
Aralık annelerinin çoğunlukta olduğu bebeğimize ne almalıyız ne almamalıyız topiğinde bu konu yeni konuşulmuştu canım bende kaydetmiştim.Kizlar aralik ve ocak annelerine sordum kac paket kac no bez kullanmislar diye cevap verirler insallahbizede yol olur ona gore aliriz bezleri
Ah canım çok geçmiş olsun. Hepsi geçip gitmiş çok şükür. En yakın zamanda güzel haberlerle geleceksin inşallahCanım sürecim zorlu oldu size bahsettim mi hatırlamıyorum, kürtaj sonrası ciddi bir enfeksiyon geçirdim, 8 gün hastanede yattım. Toparladım çok şükür. Kürtaj sonrası tıkanıklık vs var mı diye geçen ay hsg çekildi, açık çok şükür. Sadece ilk ay korudum, sonra korunmadım 3. Adet dönemindeyim. Denemeye devam, ovulasyon testi yapıyorum pozitif görmedim bu ay yumurta yok sanırım. covid pozitif olduğum için doktora da gidemiyorum. Beklemece bakalım. Umarım en kısa sürede tekrar güzel haberleri alırım
Az önce aldım bende baya.Kızlar prima bebek bezi almayı düşünüyorsanız e bebekte şuan net %28 indirim başlamış , faydalanın isterseniz,araştırdım gerçekten güzel düşüyor diğer sitelere göre:)
Ben de pp almaya karar verdim ama o arada jokerde ki indirimi kaçırdım. E bebek.te de olur belki diye takipteyimBiberon konusunda da pp öneririm arkadaşlar ,bir sure sonra bebegin eline biberon verip arkanı dönebilmek müthiş bir lüks olabiliyor.Her zaman kucağınızda iciremiyorsunuz.Tartışılamaz cam daha sağlıklıdır ama hem kırılma ihtimali var hem de ppler de sonucta gene ayni markanın belirli testlerini geçerek üretiliyor.Rastgele hammadde kullanılmıyor
Hayırlısı ne ise o olsun bizim için artık. Zaman çabucak geçsin deBenim oğluşumda önden gidiyor en çokta kafası
Ama önemli olan son haftalarmış inşallah o zaman normal doğuma engel olcak kadar büyük olmazlar
Valla hergün şartOy kürtaj sonrası enfeksiyon iyileşme sürecini uzatmıştır. Neyseki şimdi iyisinHsg ye de çok sevindim. Hsg den sonra herkes güzel haberlerle geliyor ovu takip etmek beni son aylarda çok strese sokmuştu ama düzeni oturuncaya kadar bencede takip etmelisin. Bi de biliyorsun es geçmece yok hergünü değerlendiriyoruz dmi laricim L Larissa
Semptomsuz geçiyor canım, uçak için pcr testi verdim pozitif çıktı. Ne uçağa binebildim, ne evden çıkabildim. Totomun üstüne oturdum kaldım öyleValla hergün şartsen yine yetiş superman de gelsin adamcağız çok geçmiş olsun canım benim umarım hafif geçiyodur. O kadar arttı ki vakalar olmamak şans artık şu durumda Selizay
Ben mustela aldım canım. Şampuan, masaj yağı, pişik önleyici. Losyon da almayı düşünüyorum ama onu biraz daha araştırıcam.Kızlar selam, bebek bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz? Ve ne alınacak ? Yazarmısınız pişik önleyici krem, şampuanı, bebek yağı , bebek losyonu başka alan varsa yazabilir mi?
İçecek nasıldı ondan haber verKızlar kızlar 24+0 da bgn idari izne ayrıldm.
Şeker yükleme yaptırdm normal çıktı
Bebişim 700 gr 31 cm olmuş
Sağlıklı yavrucum bir sorunumuz yok şimdilik
48 olmuşum üç kilo almşm. Doktor çok iyi dedi.
Boğaz ağrım vardı girmişken pcr verdm umarm iyiyizdir
Artk bir süre evde kızımla tatil yapacağız
Ay gerçekten talihsizlikSemptomsuz geçiyor canım, uçak için pcr testi verdim pozitif çıktı. Ne uçağa binebildim, ne evden çıkabildim. Totomun üstüne oturdum kaldım öylebir tatil de böyle heba oldu
Yumurtlama da çıkmıyor kuzu işin kötüsü, niye böyle oluyiiiiAy gerçekten talihsizlikama her işte bi hayır vardır boşver belkş bu vesileyle yumurtlamayı değerlendirirsin ve tutar heyecanlaa bekliyorum güzel haberlerinii
Ben mustela alacağım.Kızlar selam, bebek bakım ürünlerinde hangi markayı tercih ettiniz? Ve ne alınacak ? Yazarmısınız pişik önleyici krem, şampuanı, bebek yağı , bebek losyonu başka alan varsa yazabilir mi?
Bizim tontirikler birlikte gidiyorlar baakkKızlar kızlar 24+0 da bgn idari izne ayrıldm.
Şeker yükleme yaptırdm normal çıktı
Bebişim 700 gr 31 cm olmuş
Sağlıklı yavrucum bir sorunumuz yok şimdilik
48 olmuşum üç kilo almşm. Doktor çok iyi dedi.
Boğaz ağrım vardı girmişken pcr verdm umarm iyiyizdir
Artk bir süre evde kızımla tatil yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?