• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
İstanbulda hangi doktora gitmeyi düşünüyorsunuz? Kabul süresi doktordan doktora değişiyor bazıları son hafta bile kabul edebiliyor. İnşallah içinize sinen ve sizi kabul eden doktoru bulursunuz🙏🏻☺️
Kurtköy Emsey Hastanesi’nde Canan Yılmaz Torun’a gideceğim çok tavsiye edildi ben de kabul eder diye düşünüyorum ama etmezse şayet bir daha doktor arayışına girmek zor geliyor ☺️

Ben aldım ama aldığım kişi çok takipçili kendi ebe okulunu kurmuş biri. Belki daha uygundur ya da fiyatlar bu şekildedir tam bilemiyorum canım.
Online doğuma hazırlık eğitimi 1250₺, doğumda ebe desteği ve doğumdan 1 saat sonra anneye emzirme desteği dahil 3500₺ Demişlerdi aralık ayında. Şuan da belki de artmıştır🥲
Bu fiyat ismi H ile başlayan mı kuzu 🥺 gerçekten çoook yüksek fiyatlar ya, insan destek almak istiyor ama bu fiyata poliçe yaptırmıştım ben düşün bi o kadar daha sadece ebeye vericem yani 😑

Bu fiyat ismi H ile başlayan mı kuzu 🥺 gerçekten çoook yüksek fiyatlar ya, insan destek almak istiyor ama bu fiyata poliçe yaptırmıştım ben düşün bi o kadar daha sadece ebeye vericem yani 😑
Evet canım en çok o paylaşılınca ona sormak istedim bende şaşırdım🥺
Benim sigortamda yok doktorumun herhangi bir hastane ile anlaşması da yok hastaneye ayrı, doktoruma ayrı vereceğim.
O yüzden bana da çok geldi. Birkaç tane daha var onlarla da görüşeceğim bakalım onlar ne kadar fiyat vercekler🙄

Evet canım en çok o paylaşılınca ona sormak istedim bende şaşırdım🥺
Benim sigortamda yok doktorumun herhangi bir hastane ile anlaşması da yok hastaneye ayrı, doktoruma ayrı vereceğim.
O yüzden bana da çok geldi. Birkaç tane daha var onlarla da görüşeceğim bakalım onlar ne kadar fiyat vercekler🙄
Benim doktorum bi kaç ebe paylaşmıştı hastaneden aslında bi onlarla konuşayım bakayım. Sen hangi hastaneyi düşünüyosunn belki hastaneden hastaneye değişiyodur fiyatlarr 🙄

Ay kızlar bende sizi görünce özeniyorum ssvd yapasım geliyor aklımın bi köşesinde hep çıkmıyor. Dr umda deneriz belki olur niye olmasın ben yaptırıyorum dedi..
Ama herkes macera arama kendine diyor😬

Ay kızlar bende sizi görünce özeniyorum ssvd yapasım geliyor aklımın bi köşesinde hep çıkmıyor. Dr umda deneriz belki olur niye olmasın ben yaptırıyorum dedi..
Ay herkesin her konuyla ilgili bir fikri mutlaka var 😂 sen sezeryanı deneyimlemişsin, belki normal doğum eylemini de deneyimlemek istiyosun şartlar müsaitse. Neden olmasın yani 50 tane mi doğurcaz 😂 belki sezeryan olduğuna çok mutluydun belki normal doğuma daha mutlu olcaksınn nerden bilicezzzz 🙄 sen nasıl istiyosan canım benim şartlar hangisinde daha uygun olursa onu yap kimseyi dinlemee🙉

Benim doktorum bi kaç ebe paylaşmıştı hastaneden aslında bi onlarla konuşayım bakayım. Sen hangi hastaneyi düşünüyosunn belki hastaneden hastaneye değişiyodur fiyatlarr 🙄
Benim konuşacaklarım bağımsız ebe, hastanenin olunca özel fiyat veriyorlardır belki canım bak bakalım.
Hiçç belli değil eve yakın bebek yoğun bakımı olan hastaneleri düşüneceğiz.
Atakent acıbadem , medicalpark florya, medicana bahçelievler aklımdakiler bunlar. Birer gün gidip görüşeceğiz bakalım odaları vs. hemde fiyat alacağız.
Yeni yıldan önce aramıştım fiyatlar güncelleneceği ve haftam erken olduğu için 30.haftalara doğru görüşmek daha uygun demişlerdi.
Bu gittiğimde doktorumla konuşacağım bakalım biraz şekillenir belki🥲

Ah benim daha ilk doğum ona rağmen bana da macera arama diyenler oluyor hemde en yakınlarım🥲🥲 içinden ne geçiyorsa onu yap belki bu son bebiştir acaba yapabilir miydim diye içinde kalmaz canım☺️
Hem bak ne güzel doktorunda destekliyormuş😍😍

Benim konuşacaklarım bağımsız ebe, hastanenin olunca özel fiyat veriyorlardır belki canım bak bakalım.
Hiçç belli değil eve yakın bebek yoğun bakımı olan hastaneleri düşüneceğiz.
Atakent acıbadem , medicalpark florya, medicana bahçelievler aklımdakiler bunlar. Birer gün gidip görüşeceğiz bakalım odaları vs. hemde fiyat alacağız.
Yeni yıldan önce aramıştım fiyatlar güncelleneceği ve haftam erken olduğu için 30.haftalara doğru görüşmek daha uygun demişlerdi.
Bu gittiğimde doktorumla konuşacağım bakalım biraz şekillenir belki🥲
Ben Florya medicalparkta yapıcam 😍 aynı zamanda aynı hastanede doğuruyomuşuzz 😅 ben mide bulantısı zamanı 1 gece kaldığım için odayı falan da görmüş oldum iyiydii
Perşembe gittiğimde sorayım bakayımm ebeler için ne dicekler heyecanlandım şimdi 😅

Benim annemle kv de aynı şekilde 2şer normal doğum yapmışlar ama asla tavsiye etmiyorlar çok üzgünler normal istiyorum diye🥲🥲 eşimde onları duyunca normal doğumdan korkar oldu😅

Ben aralıkta bir kişiyle görüşmüştüm hem doğuma destek eğitimi veriyor hem de doğum sırası ve tercihe göre doğumdan sonra da ilgileniyor. Eğitimler 28.haftadan itibaren başlıyor demişti.
Sadece doğumda ebe desteği ve doğumdan sonra 1 saat annenin yanında emzirme desteği 3500₺ demişti😬
Benm eşim sen doğurursun modunda 🙄 neyime güveniyorsa. Nerdeyse aslanm diiyip sırtıma vuracak doğumhane kapısında😃
Benm düşündüğüm doulaya kendim sormadım ama çevreden ondan destek alan birkaç kişiyle görüştüm paket paketmiş. Emzirme için ayrı doğum için ayrı anlaşabiliyormuşsun. Ben doğum öncesi eğitim istemiyorm açıkçası o eğitimi ben veririm ona🤪 emzirneyide meme reddi olursa düşünürüm yoksa gerek olmaz. Ama doğumda kesin istiyorm. Bu koşullardaki ücretini görüşürüm. Özel sağlık sigortam doğumu karşıladğı için buna verdiğim gözüme gelmez açıkçası ama karşılamıyor olsaydı hepsi beraber maliyetli olabilirdi.

Kızlar bu sabah fena halde diş ağrısı ile uyandım. Parol içtim geçmedi. Önerisi olan?

Ben Florya medicalparkta yapıcam 😍 aynı zamanda aynı hastanede doğuruyomuşuzz 😅 ben mide bulantısı zamanı 1 gece kaldığım için odayı falan da görmüş oldum iyiydii
Perşembe gittiğimde sorayım bakayımm ebeler için ne dicekler heyecanlandım şimdi 😅
Ay olabilir mi olabiliirr doğum dalgalarını beraber karşılarıızz🤣 neden olmasıınn😅😅
Yeni konulara giriş yapılıyoorr🤣🤣 bakalım bizi neler bekliyor🥲

Benm eşim sen doğurursun modunda 🙄 neyime güveniyorsa. Nerdeyse aslanm diiyip sırtıma vuracak doğumhane kapısında😃
Benm düşündüğüm doulaya kendim sormadım ama çevreden ondan destek alan birkaç kişiyle görüştüm paket paketmiş. Emzirme için ayrı doğum için ayrı anlaşabiliyormuşsun. Ben doğum öncesi eğitim istemiyorm açıkçası o eğitimi ben veririm ona🤪 emzirneyide meme reddi olursa düşünürüm yoksa gerek olmaz. Ama doğumda kesin istiyorm. Bu koşullardaki ücretini görüşürüm. Özel sağlık sigortam doğumu karşıladğı için buna verdiğim gözüme gelmez açıkçası ama karşılamıyor olsaydı hepsi beraber maliyetli olabilirdi.
Evet benim görüştüğümde paket paketti canım. Gönül bütün paketleri almak ister ama ne gerek var o parayla bebiklerimize bir şeyler alabilirizz🥲🥲
Özel sağlık sigortası yoksa gerçekten baya maliyetli oluyor her şey almış başını gidiyor, hayırlısı😅

Selam arkadaşlar ,kilom pek artmadı ama karnım çok gergin bir balon gibi oldu,cok enteresan hissediyorum😄

Kızlar sizin de göbek çizginiz oldu mu ben şimdi fark ettim aşağıdan başlayıp göbek deliğime gelen çizgi oluşmuş

Kızlar joker baby.de avent biboranlarda indirim var. Özellikle pp olanlar diğer sitelere göre baya uygun. Sizce cam mı pp mi? Ben karar veremedim

Kızlar detaylı ultrasondan çıktım şimdi, şükür her organı sağlıklı ancak amniyon sıvısı sınırın üstünde çıktı beyinde de koroid pleksus olduğu için istersen nifty testi yaptır dedi doktor. Kendi doktorum o kistler kaybolacak ben sana söyledim korkma dese de içime kurt düştü. Moralsiz ve ağlam bir şekilde evde hemşirenin gelmesini bekliyorum kan vermek için. Keşke baştan yaptırsaymışım nifty testini. Dua edin bana olur mu temiz çıksın sonuçlar 😔
Sonucun çıktı mı canım umarım temizdir 🙏

Kızlar joker baby.de avent biboranlarda indirim var. Özellikle pp olanlar diğer sitelere göre baya uygun. Sizce cam mı pp mi? Ben karar veremedim
cam daha sağlıklı pp daha kullanışlı. benm gibi çocuğun biberonu kendisinin tutmasını istiyorsanız cam iyi olmuyor ama yok ben ne verirsem kendim veririm diyordanız cam.

Back