Kurtköy Emsey Hastanesi’nde Canan Yılmaz Torun’a gideceğim çok tavsiye edildi ben de kabul eder diye düşünüyorum ama etmezse şayet bir daha doktor arayışına girmek zor geliyorİstanbulda hangi doktora gitmeyi düşünüyorsunuz? Kabul süresi doktordan doktora değişiyor bazıları son hafta bile kabul edebiliyor. İnşallah içinize sinen ve sizi kabul eden doktoru bulursunuz
Bu fiyat ismi H ile başlayan mı kuzuBen aldım ama aldığım kişi çok takipçili kendi ebe okulunu kurmuş biri. Belki daha uygundur ya da fiyatlar bu şekildedir tam bilemiyorum canım.
Online doğuma hazırlık eğitimi 1250₺, doğumda ebe desteği ve doğumdan 1 saat sonra anneye emzirme desteği dahil 3500₺ Demişlerdi aralık ayında. Şuan da belki de artmıştır
Evet canım en çok o paylaşılınca ona sormak istedim bende şaşırdımBu fiyat ismi H ile başlayan mı kuzugerçekten çoook yüksek fiyatlar ya, insan destek almak istiyor ama bu fiyata poliçe yaptırmıştım ben düşün bi o kadar daha sadece ebeye vericem yani
Benim doktorum bi kaç ebe paylaşmıştı hastaneden aslında bi onlarla konuşayım bakayım. Sen hangi hastaneyi düşünüyosunn belki hastaneden hastaneye değişiyodur fiyatlarrEvet canım en çok o paylaşılınca ona sormak istedim bende şaşırdım
Benim sigortamda yok doktorumun herhangi bir hastane ile anlaşması da yok hastaneye ayrı, doktoruma ayrı vereceğim.
O yüzden bana da çok geldi. Birkaç tane daha var onlarla da görüşeceğim bakalım onlar ne kadar fiyat vercekler
Ay herkesin her konuyla ilgili bir fikri mutlaka varAy kızlar bende sizi görünce özeniyorum ssvd yapasım geliyor aklımın bi köşesinde hep çıkmıyor. Dr umda deneriz belki olur niye olmasın ben yaptırıyorum dedi..
Ama herkes macera arama kendine diyor
Benim konuşacaklarım bağımsız ebe, hastanenin olunca özel fiyat veriyorlardır belki canım bak bakalım.Benim doktorum bi kaç ebe paylaşmıştı hastaneden aslında bi onlarla konuşayım bakayım. Sen hangi hastaneyi düşünüyosunn belki hastaneden hastaneye değişiyodur fiyatlarr
Ah benim daha ilk doğum ona rağmen bana da macera arama diyenler oluyor hemde en yakınlarımAy kızlar bende sizi görünce özeniyorum ssvd yapasım geliyor aklımın bi köşesinde hep çıkmıyor. Dr umda deneriz belki olur niye olmasın ben yaptırıyorum dedi..
Ama herkes macera arama kendine diyor
Yok canim cok agir seyrettiginde yatarken otrivin pediatrik kullaniyorum bi tik daha iyiyse evde karbonatli tuz karisimi yapiyorum onu sıkıyorumBurun tıkanıklığı içim çözüm buldunuz mu acaba?
Ben Florya medicalparkta yapıcamBenim konuşacaklarım bağımsız ebe, hastanenin olunca özel fiyat veriyorlardır belki canım bak bakalım.
Hiçç belli değil eve yakın bebek yoğun bakımı olan hastaneleri düşüneceğiz.
Atakent acıbadem , medicalpark florya, medicana bahçelievler aklımdakiler bunlar. Birer gün gidip görüşeceğiz bakalım odaları vs. hemde fiyat alacağız.
Yeni yıldan önce aramıştım fiyatlar güncelleneceği ve haftam erken olduğu için 30.haftalara doğru görüşmek daha uygun demişlerdi.
Bu gittiğimde doktorumla konuşacağım bakalım biraz şekillenir belki
Benm eşim sen doğurursun modundaBenim annemle kv de aynı şekilde 2şer normal doğum yapmışlar ama asla tavsiye etmiyorlar çok üzgünler normal istiyorum diyeeşimde onları duyunca normal doğumdan korkar oldu
Ben aralıkta bir kişiyle görüşmüştüm hem doğuma destek eğitimi veriyor hem de doğum sırası ve tercihe göre doğumdan sonra da ilgileniyor. Eğitimler 28.haftadan itibaren başlıyor demişti.
Sadece doğumda ebe desteği ve doğumdan sonra 1 saat annenin yanında emzirme desteği 3500₺ demişti
Ay olabilir mi olabiliirr doğum dalgalarını beraber karşılarıızzBen Florya medicalparkta yapıcamaynı zamanda aynı hastanede doğuruyomuşuzz ben mide bulantısı zamanı 1 gece kaldığım için odayı falan da görmüş oldum iyiydii
Perşembe gittiğimde sorayım bakayımm ebeler için ne dicekler heyecanlandım şimdi
Evet benim görüştüğümde paket paketti canım. Gönül bütün paketleri almak ister ama ne gerek var o parayla bebiklerimize bir şeyler alabilirizzBenm eşim sen doğurursun modundaneyime güveniyorsa. Nerdeyse aslanm diiyip sırtıma vuracak doğumhane kapısında
Benm düşündüğüm doulaya kendim sormadım ama çevreden ondan destek alan birkaç kişiyle görüştüm paket paketmiş. Emzirme için ayrı doğum için ayrı anlaşabiliyormuşsun. Ben doğum öncesi eğitim istemiyorm açıkçası o eğitimi ben veririm onaemzirneyide meme reddi olursa düşünürüm yoksa gerek olmaz. Ama doğumda kesin istiyorm. Bu koşullardaki ücretini görüşürüm. Özel sağlık sigortam doğumu karşıladğı için buna verdiğim gözüme gelmez açıkçası ama karşılamıyor olsaydı hepsi beraber maliyetli olabilirdi.
Sonucun çıktı mı canım umarım temizdirKızlar detaylı ultrasondan çıktım şimdi, şükür her organı sağlıklı ancak amniyon sıvısı sınırın üstünde çıktı beyinde de koroid pleksus olduğu için istersen nifty testi yaptır dedi doktor. Kendi doktorum o kistler kaybolacak ben sana söyledim korkma dese de içime kurt düştü. Moralsiz ve ağlam bir şekilde evde hemşirenin gelmesini bekliyorum kan vermek için. Keşke baştan yaptırsaymışım nifty testini. Dua edin bana olur mu temiz çıksın sonuçlar
Yok daha çıkmadı maalesef, bu hafta içi çıkar diye umuyorum. İnşallah temiz gelir sonuçlar, sen ne yaptın test yaptırdın mı?Sonucun çıktı mı canım umarım temizdir
cam daha sağlıklı pp daha kullanışlı. benm gibi çocuğun biberonu kendisinin tutmasını istiyorsanız cam iyi olmuyor ama yok ben ne verirsem kendim veririm diyordanız cam.Kızlar joker baby.de avent biboranlarda indirim var. Özellikle pp olanlar diğer sitelere göre baya uygun. Sizce cam mı pp mi? Ben karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?