- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 2
- 6.357
- 108
- 30
Şöyle dedi her bebek farklı gelişim gösteriyor, öncelikle bebeğin hazır olması gerekliymiş. Bebek hazırsa 4. Aydan itibaren başlayabilirmişiZ. İlk aşamada 10 ar dakika, daha sonra haftalık olarak 10 ar dakika arttıra arttıra gidecekmişiz. Benim bebeğim için oturmaya hazır 4. Aya girince oturtabilirsin dedi. İlk oturtmalar kucakta olacak. Nasıl muayene etti yazayım fikir olur. İşaret parmaklarından tutturdu kızımı kaldırdı. Azıcık kalkıp düştü. Yüzüstü yatırdı oyuncak tuttu kafasını ne kadar kaldırabildiğine baktı. Birde yatırdı elleriyle ayaklarına baskı yaptı. Gücü kuvveti yerinde dedi. :)Sagol canimm , farkli doktorlardan gorusler almak iyi oluyor
Gayet de gqzli bi bebekti benimki. Hicbir sey yemesem de gaz oluyordu. Ne yersem yiyim bebek zaten gazli. Bir de ustune onu yemeyim bunu yemeyim diye psikolojimi hic bozamam, oyle veya boyle alisacak cocuk dedim her seyi de yedim valla. Cok cektik gqzdan ama simdi gecti. O her yedigine dikkat edenler ne zamana kadar mücadele edecek peki?? Biz çektik cefasini ama bitti ve hrr gidaya da alışmış oldu.
Evet bizimkinde de ayni durum var bayadir, surekli one one atiyor kendini oturmaya calisiyor sankiKizlar destekli oturtmak konusu icin, 2 gun sonra 3 aylik olacağız ama kızım kucakta dururken ya da pusette araba da kendi kendine oturur pozisyona geçmeye çalışıyor hep oturur hale gelmeyi istiyor ben de otururken hafif c sekilde duruyorum bana cok erken geliyor ama kızımi pusette bile zor tutuyoruz. Sizin de böyle hareketler var mi ?
Detayli yazdigin icin cok tesekkur ederim canim, o zaman bizimde doktor muayeneden sonra soyler sanirim genelde oyle ellerinden tutup kaldirarak muayene ediyor bizimkide ,Şöyle dedi her bebek farklı gelişim gösteriyor, öncelikle bebeğin hazır olması gerekliymiş. Bebek hazırsa 4. Aydan itibaren başlayabilirmişiZ. İlk aşamada 10 ar dakika, daha sonra haftalık olarak 10 ar dakika arttıra arttıra gidecekmişiz. Benim bebeğim için oturmaya hazır 4. Aya girince oturtabilirsin dedi. İlk oturtmalar kucakta olacak. Nasıl muayene etti yazayım fikir olur. İşaret parmaklarından tutturdu kızımı kaldırdı. Azıcık kalkıp düştü. Yüzüstü yatırdı oyuncak tuttu kafasını ne kadar kaldırabildiğine baktı. Birde yatırdı elleriyle ayaklarına baskı yaptı. Gücü kuvveti yerinde dedi. :)
Ben bazen dizlerimi kendime çekip oturur pozisyonda tutuyorum 1-2 dakika çok çok hoşuna gidiyor seviniyorKizlar destekli oturtmak konusu icin, 2 gun sonra 3 aylik olacağız ama kızım kucakta dururken ya da pusette araba da kendi kendine oturur pozisyona geçmeye çalışıyor hep oturur hale gelmeyi istiyor ben de otururken hafif c sekilde duruyorum bana cok erken geliyor ama kızımi pusette bile zor tutuyoruz. Sizin de böyle hareketler var mi ?
Bizim de bugün 2 defa öyle yaptı ya kaç defa yaparsa ishal sayılıyor acabaBiz ishal olduk sanırım biraz önce öyle bi kaka yaptı ki her yer vıcık vıcıktı birazda beyaz köpük vardı kakanın üstünde. Ateşi yok keyfi yerinde. 2 gündür armut şeftali yiyorum ondan mı oldu acaba ya
Bizim de bugün 2 defa öyle yaptı ya kaç defa yaparsa ishal sayılıyor acaba
Bir kere yaptı bugün öyle beyaz köpüklü olunca annem ishal olmuş herhalde dedi ama bence armutu şeftaliyi fazla kaçırdımBizim de bugün 2 defa öyle yaptı ya kaç defa yaparsa ishal sayılıyor acaba
Şeftali ishal yapar mı ki canım 1 kere yaptıysa cıvık olması normaldir daha ek gıdaya geçilmedi yaBir kere yaptı bugün öyle beyaz köpüklü olunca annem ishal olmuş herhalde dedi ama bence armutu şeftaliyi fazla kaçırdım
Bence çok erkenKizlar destekli oturtmak konusu icin, 2 gun sonra 3 aylik olacağız ama kızım kucakta dururken ya da pusette araba da kendi kendine oturur pozisyona geçmeye çalışıyor hep oturur hale gelmeyi istiyor ben de otururken hafif c sekilde duruyorum bana cok erken geliyor ama kızımi pusette bile zor tutuyoruz. Sizin de böyle hareketler var mi ?
Cnm bende özel gunumdeyım ama sutumle ılgılı bı sıkıntı yok ustelık bu ıkıcı adetimBugün moralim bozukRegl günümdeyim sütüm baya azaldı bebeğim doymadı. İlk kez aç olduğu için ağladı üzüldüm. Bunu yaşayan var mı regl bitince düzelir inşallah
Ben tam olarak regl olmadigim icin henuz boyle birsey yasamadim. Nasil anladiniz sut azaldigini insallah gecicidir 1 gunde duzelmistirBugün moralim bozukRegl günümdeyim sütüm baya azaldı bebeğim doymadı. İlk kez aç olduğu için ağladı üzüldüm. Bunu yaşayan var mı regl bitince düzelir inşallah
Emdikten sonra ağladı ve önceden sağdığım sütlerden verdim içti. İlk defa Emdikten sonra ağladı bende regliye bağladım.Cnm bende özel gunumdeyım ama sutumle ılgılı bı sıkıntı yok ustelık bu ıkıcı adetim
Yanı böyle bırsetı ılkkez senden duyuyorum
Psıkolojıktır senınkısı
Ek gdaya başlama şartlarından biiri destekli oturabiliyor olması ve en geç 6 ay da ek gıdaya başlanır diyor. Yani 6. Aydan önce oturmaya başlaması gerekiyor ama yinede siz bilirsiniz. Doktorunuzda anlatacaktır sizeBence çok erken
Ben 7 8 aydan önce oturtmadım oturtmamda .en az altı ay
Bencede 8 ay oldukça abartı 11 aylıkken çoğu bebek yürümeye başlıyor.Ek gdaya başlama şartlarından biiri destekli oturabiliyor olması ve en geç 6 ay da ek gıdaya başlanır diyor. Yani 6. Aydan önce oturmaya başlaması gerekiyor ama yinede siz bilirsiniz. Doktorunuzda anlatacaktır size
Ben oturtmasam da bebeğim kendi doğrulmaya çalışıyor. Kalkmaya çabalıyorEk gdaya başlama şartlarından biiri destekli oturabiliyor olması ve en geç 6 ay da ek gıdaya başlanır diyor. Yani 6. Aydan önce oturmaya başlaması gerekiyor ama yinede siz bilirsiniz. Doktorunuzda anlatacaktır size
Zaten gaz max. 4 ay sürüyor. Çocuğuna eziyet etmişsin kendi rahatlığın için. Susamadim artık nasıl bi düşünceye sahipsin anlamıyorum. Yaptiklarin sanki çok doğruymuş gibi Bide millete laf sokar gibi konusuyosun.Gayet de gqzli bi bebekti benimki. Hicbir sey yemesem de gaz oluyordu. Ne yersem yiyim bebek zaten gazli. Bir de ustune onu yemeyim bunu yemeyim diye psikolojimi hic bozamam, oyle veya boyle alisacak cocuk dedim her seyi de yedim valla. Cok cektik gqzdan ama simdi gecti. O her yedigine dikkat edenler ne zamana kadar mücadele edecek peki?? Biz çektik cefasini ama bitti ve hrr gidaya da alışmış oldu.
Benimki yatmaktan hoslanmiyor artik. Kucakta oturur pozisyonunda hep tutuyorduk zaten ama simdi artik yanlarina yastik falan koyup normal oturtuyorum. Cok hosuna gidiyor. 4 aya 10 gun vsr bizim. Babyjem in banyo oturagini almistim ileride kullancaz diye, arkasina pusetin destek minderini koyup etrafını doldurunca onda cok guzel oturuyor ve cok hosuna gidiyor
Valla arkadaş çok ilginç. Bizde ekran çocuklarıyız, TV ye baksın çocuk ne var bunda, ben izletiyorum diyor. Daha yanlış olmasın 40 ı çıkınca denize gidiyordular. Kuma falan yatırıyordu. Hayır güneş kremi süremez, ee o kadar zaman gölge bile olsa o çocuğun teni nasıl yanmaz. Doğdu doğalı su içiyorum falan yazıyor. Bir sürü böyle absürt görüşü var. Her yazdığı beni şok ediyor ama hiç yorum yapmamıştım. Kola içmek çocuğun rahatından huzurundan daha mühim. Kola çünkü, 3/4 ay içmesek psikolojimiz mafolurZaten gaz max. 4 ay sürüyor. Çocuğuna eziyet etmişsin kendi rahatlığın için. Susamadim artık nasıl bi düşünceye sahipsin anlamıyorum. Yaptiklarin sanki çok doğruymuş gibi Bide millete laf sokar gibi konusuyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?