• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bnde gece bikere kaldirip gunduz kaldirmayi birakicam sonra geceyide birakirim duruma gire bakalm nasil olafak 🙂
Valla 40 ı çıktıktan sonra gece kaldırmayı bıraktım zaten en fazla 4-5 saat uyuyor sonra kendi uyanıyor gündüz de dediğim gibi Bi kaç gündür huysuz uyumuyor

Benim bebegim 10 gundur ayarı bozdu aksam 10.30 11 gbi gece uykusuna geciyo arada emiyo devam ediyo ve sabah 6 da kalkip 8 9 a kadar oturuyo snra yatip 11 de kalkiyo cok az gece uykusu yapiyo ve cidden sinirlerim cok bozuldu abisi gbi olacak dye aklım cikiyor sizinkilerde boylemi uyanip oturuyolarmi
Canim gece uykulari en bozuk olan benimki galiba o yuzden bisey diyemiyorum ama sabah 6 da seninkine sabah oluyor demekki. 8 den sonraki gunduz uykusu. Cunku bebekler icin saat 6da sabah olmasi yani gece uykusunun bitmesi normalmis. Ama seninki gec yatiyor bilemedim 🤷‍♀️
Benimkide gece cok uyandigi icin emip emip gaz doluyor sabaha karsi 4 5 gibide ikinip gaz cikarmaktan uyuyamiyor resmen , degisik bir dongudeyiz. Insallah hepimizin bebeleri uyurlar. Gece uykusu en fenası tahammul az , vucut yorgun ayy cok zor 🤦‍♀️

6.7. Ayda duzelmezse bizimkine uyku egitimi sart

Canim gece uykulari en bozuk olan benimki galiba o yuzden bisey diyemiyorum ama sabah 6 da seninkine sabah oluyor demekki. 8 den sonraki gunduz uykusu. Cunku bebekler icin saat 6da sabah olmasi yani gece uykusunun bitmesi normalmis. Ama seninki gec yatiyor bilemedim 🤷‍♀️
Benimkide gece cok uyandigi icin emip emip gaz doluyor sabaha karsi 4 5 gibide ikinip gaz cikarmaktan uyuyamiyor resmen , degisik bir dongudeyiz. Insallah hepimizin bebeleri uyurlar. Gece uykusu en fenası tahammul az , vucut yorgun ayy cok zor 🤦‍♀️

6.7. Ayda duzelmezse bizimkine uyku egitimi sart
Vallahi her yolu deniycem gece emzirdim alip 2.30 da 8 de mikirdandi aldm yne emzryorum kendim kaldirmadim bakalm bu sefer uyucakmi uyumazsa gece emzirmicem heryolu deniycem gercekten allah tum annelerin yardmcisi olsn hepimzn bebislerim rayina oturdugu gunleride gorelim 🥰

Vallahi her yolu deniycem gece emzirdim alip 2.30 da 8 de mikirdandi aldm yne emzryorum kendim kaldirmadim bakalm bu sefer uyucakmi uyumazsa gece emzirmicem heryolu deniycem gercekten allah tum annelerin yardmcisi olsn hepimzn bebislerim rayina oturdugu gunleride gorelim 🥰
Dene valla canim bende surekli oylemi yapsam boylemi yapsam modundayim😁 uyku sart , insallahh o guzel gunleri de gorucez 6.aya kadar boyle mıkır tıkır 2 ileri bir geri gidicez galiba 😁

Valla hiç uyandırma canım bugün 8 de uyudu 11 de eşim geldi hem biraz babasıyla oynasın hem de gece iyi uyusun diye uyandırdım pişman etti beni saat 2 oldu zorla uyuttum İnş sabaha kadar uyanmaz tek temennim o şuan

Valla hiç uyandırma canım bugün 8 de uyudu 11 de eşim geldi hem biraz babasıyla oynasın hem de gece iyi uyusun diye uyandırdım pişman etti beni saat 2 oldu zorla uyuttum İnş sabaha kadar uyanmaz tek temennim o şuan
Dün bizimki de 9 da uyudu 3 defa uyandi emmek icin birini oglum uyandirdi gerci boyle erken yatncda sabhn korunde uyaniyor hc sevmem erkn kalkmayi alisik degilim manyak gbi oldum vallahi

Dün bizimki de 9 da uyudu 3 defa uyandi emmek icin birini oglum uyandirdi gerci boyle erken yatncda sabhn korunde uyaniyor hc sevmem erkn kalkmayi alisik degilim manyak gbi oldum vallahi
Her zaman ki saatlerinde uyandı canım saat 2 de uyumasına rağmen ama bundan sonra hiç uyandırmam kendisine bırakırım bende erken uyanmayı sevmem ama alıştım bugün kendi uyuyunca bende uyudum ama

Her zaman ki saatlerinde uyandı canım saat 2 de uyumasına rağmen ama bundan sonra hiç uyandırmam kendisine bırakırım bende erken uyanmayı sevmem ama alıştım bugün kendi uyuyunca bende uyudum ama
Yaa demekki bozmamak lazim bende ellemiycem artik uyusun zaten büyük oğlum 10 10.30 gbi uyandigindan mecbur kalkiyoruz kahvalti vs. Ama bugun 7 de uyandim moronları oynuyorum 🙈😂 aman bidaha ellemeyin sizde bari uyusun ♥️

Yaa demekki bozmamak lazim bende ellemiycem artik uyusun zaten büyük oğlum 10 10.30 gbi uyandigindan mecbur kalkiyoruz kahvalti vs. Ama bugun 7 de uyandim moronları oynuyorum 🙈😂 aman bidaha ellemeyin sizde bari uyusun ♥️
Bugün de inat gibi kendi uyumuyor emdiği yerde ağlıyor çocuğun ayarları bozuldu resmen

Bugün de inat gibi kendi uyumuyor emdiği yerde ağlıyor çocuğun ayarları bozuldu resmen
Ay biz sizle gercekten ayni seyleri yasiyoruz benimkide ayni durumda sag memeyi istemedi falan agla zirla emip emip kusmalar bol ekşınlı bi gün oldu yarinda 4. Ay aşımız var bide 🤦

Ay biz sizle gercekten ayni seyleri yasiyoruz benimkide ayni durumda sag memeyi istemedi falan agla zirla emip emip kusmalar bol ekşınlı bi gün oldu yarinda 4. Ay aşımız var bide 🤦
Bizimki 2 taraftada ağladı en son eşim kucağında sallaya sallaya uyuttu 2 saat geçmeden geri ağlayarak uyandı

Mercimek ve menenjit aşılarından dolayı bayağı atraksiyonlu bir hafta geçirdik. Sanırım şu an daha iyiyiz bu sabah minnoşum ilk kez ağlamadan uyandı bakalım 🤲
Kızlar kızım sürekli ensesini kaşıyıp tırmalıyor. Ensesi kızarmış bayağı egzama gibi birşey olabilir. Kremleyemiyorum. Kendisi keltoş ama enselerde bayağı saçımız var. Mecburen kesmem lazım o kızarık kısmı ki rahat kremleyeyim takip edeyim olmadı doktora. Peki nasıl kesicem. Jilet vs asla süremem. Ya kuaföre götürücem yada eşimin traş makinası aklıma geliyor. Sizce nasıl yapabilirim. Bu arada tüm saç değil o kızarık kısım kesilecek sadece.

Benide yazar mısınız 3+0 💓
Maşallah hayırlı olsun 🌷
3 haftalık gebesiniz sanırım. Biz 2022 de doğum yaptık :) 2023 Mayıs anneleri topiği açılır yada açılmış mı bilmiyorum. Oradan ilerleyebilirsiniz. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲

Maşallah hayırlı olsun 🌷
3 haftalık gebesiniz sanırım. Biz 2022 de doğum yaptık :) 2023 Mayıs anneleri topiği açılır yada açılmış mı bilmiyorum. Oradan ilerleyebilirsiniz. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Aa tarihi dikkat etmemişim kusura bakmayın 🙈 daha açılmadı 😔 amin Allah razı olsun 💓

Kizlar 4 ay aşılarımizı olduk ebe demir damlası verdi oğlumda daha geç baslamistik diye hatirliyorum baslayan oldumu ve hangi damlayi kac damla veriyorsunuz yazarsanz cok sevinirim

Kizlar 4 ay aşılarımizı olduk ebe demir damlası verdi oğlumda daha geç baslamistik diye hatirliyorum baslayan oldumu ve hangi damlayi kac damla veriyorsunuz yazarsanz cok sevinirim
Canim bizim kontrol cuma gunu , kontrol sonrasi paylasirim. Kac aşi oldu , ebe kilo alımı icin ne dedi en son sutun yetmiyordur zırvasından sonra sesi kesildi mi 😁 bir de destekli kucakta falan oturtun dedimi en cok merak ettigim o , ozellikle doktora sorucam , bebisi dimdik tutmak cok zor oluyor kucakta en azindan oturur halde daha rahat oyalanir

Canim bizim kontrol cuma gunu , kontrol sonrasi paylasirim. Kac aşi oldu , ebe kilo alımı icin ne dedi en son sutun yetmiyordur zırvasından sonra sesi kesildi mi 😁 bir de destekli kucakta falan oturtun dedimi en cok merak ettigim o , ozellikle doktora sorucam , bebisi dimdik tutmak cok zor oluyor kucakta en azindan oturur halde daha rahat oyalanir
Ay evet paylasirsan cok cok sevinirim bacaktan 2 asi yapti tartti cocugu 700 gr. Almis bu ay once hic sesimi cikarmadim nasil kilo alimi dedim cok guzel dedi az degil yani dedim cocugu gormuyomusun neresi az dedi telefonda sutun yetmiyor kakasini bile yapamiyor cocuk demistiniz dedim ben oyle bisey demedim dedi inanabiliyomusuuuz hatta 15 gunluk yegeni varmis daha 1 defa kaka yapmis normalmis afalladim kayidi actim bakin dedim aradiniz beni yanlislikla o esnada sordum size allah allah hic hatrlamiyorum dedi cevirdi gayet guzel guzel deyip konuyu kapatti damlayida oglumda 6 aylikken baslamisim baktim defterine oyle lanet bi damla ki disi cikinca disini boyuyor kabiz yapabiliyo kusturuyo agzinda kotu tat birakiyo baslasammi baslamasammi cok kararsizim uzun sure kullanamadigimi hatrliyorum hatta oturtma konusunu sormadim bile oglumda 5 6 ay civari az az oturtmustum gec kalmisim biraz simdi kucagima alip destekli gunde 3 4 dk kadar oturtuyorum ya alissin diye ama omurgasina tam baski vermiyorum gobegime koyuyorum oturtuyorum onumuzdeki ay baslarim destekli oturtmaya

Ben dogdugundan beri bakliyat da dahil her seyi yiyorum, şişe şişe kola iciyorum. Gaz sorunu oldu bebegimin ama 3 aya girerken hareketlendikce azaldi, alıştı. Bebeklerinix 4 aylik olmus hala mercimek yediniz diye sorun yasiyorsunuz. Ne zaman alisacak bu yavrular. Omur boyu yemeyecek misiniz? Bence yememekle hata yapiyorsunuz😬

Back