• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben çocuk doktorumuzda randevu aldım normalde sağlık ocağında bakılıyor ya doktorumuz bana gel ben ölçeceğim dedi..
Belkide bir öncekinde yanlış ölçüp bizi boşuna telaşa sokuyorlar.. Allah yardımcımız olsun inşallah.. haberleşelim olur mu canım?
Olur canım geçen ay 2 ay aşısını yaptırırken çok kalabalıktı aceleyle ölçüler 40 cm dedi sonra ben çocuk doktoruna gittim oradakiler de biz daha önce hiç ölçmedik bilmiyoruz ama 40 cm dediler

Ben çocuk doktorumuzda randevu aldım normalde sağlık ocağında bakılıyor ya doktorumuz bana gel ben ölçeceğim dedi..
Belkide bir öncekinde yanlış ölçüp bizi boşuna telaşa sokuyorlar.. Allah yardımcımız olsun inşallah.. haberleşelim olur mu canım?
Canim sen boyle soyleyince bende bi dertlendim ama , bu ay ki kontrolumuzde bingildagi kapanmak uzere dedi , kafasi da 40 cm. Normalmi bu ayda erkenmi dedim ben, 3 ila 18 ay arasi normal dedi ama. Bakalim bi dahaki ay tekrar sorucam bakim 🤷‍♀️

Kızlar selam bir arkadaşım bana sordu hatirlayamadim grubuna sorsana dedi 😁 oglumda mama yedi ama unutmusum baslarda gec bitiriyodu ama sonra hizlanmistida dakikasini hatrlamiyorum bebekleriniz biberonla mama veya süt koydugunuzda kac dakikada kac cc bitiriyor asagi yukari onunki baya uzun suruyormus normalmi diye soruyor 3 aylik bebisi kac dakikada kac cc bitirdiklerini merak ediyormus
Ben hic biberon beslenme yapmadim canim bilmiyorum ama memeden hizli besleniyor tabi , sut memeden bi anda daha hizli gelip bir anda doyururlyor olabilir

Canim sen boyle soyleyince bende bi dertlendim ama , bu ay ki kontrolumuzde bingildagi kapanmak uzere dedi , kafasi da 40 cm. Normalmi bu ayda erkenmi dedim ben, 3 ila 18 ay arasi normal dedi ama. Bakalim bi dahaki ay tekrar sorucam bakim 🤷‍♀️

Bize denilen şu bıngıldak 12 ile 18 ayda kapanır o bahsettiği arka bıngıldak erken kapanırmis ön bıngıldak geç kapanır dedi..
Inan benimde canım çok sıkılıyor hiç iyi değilim.. kac gündür uyumadım moralim çok bozuk..😭

Ben hic biberon beslenme yapmadim canim bilmiyorum ama memeden hizli besleniyor tabi , sut memeden bi anda daha hizli gelip bir anda doyururlyor olabilir
C Carpediem4 bunu yazdiktan sonra aklima geldi canim belki biberondaj yavas geliyorsa bebegin cenesi agriyordur ondan yavss bitiriyordur bebekler buyudu ya artik hizli hizli cekip karnini doyurmak isteyebilir. Farkli biberon basligi denesin bence

Bize denilen şu bıngıldak 12 ile 18 ayda kapanır o bahsettiği arka bıngıldak erken kapanırmis ön bıngıldak geç kapanır dedi..
Inan benimde canım çok sıkılıyor hiç iyi değilim.. kac gündür uyumadım moralim çok bozuk..😭
Canım dertlenme boşuna sütün azalır sonra stresten biz bir ay kontrolünde öğrendik erken kapandığını hatta burdan Bi arkadaş bana yazmıştı ciğer geliştirici iğne yaptırdın mı bıngıldağı nasıl diye ondan sonra fark ettim öncesinde hiç bakmamıştım

Canım dertlenme boşuna sütün azalır sonra stresten biz bir ay kontrolünde öğrendik erken kapandığını hatta burdan Bi arkadaş bana yazmıştı ciğer geliştirici iğne yaptırdın mı bıngıldağı nasıl diye ondan sonra fark ettim öncesinde hiç bakmamıştım

Allahtan hayırlısı inşallah korktuğumuz başımıza gelmez.. RABBİM bütün yavrulara sağlık versin Inşallah 🤲

Bende emzirdgm icin blmiyorm biberonla beslemedim hic memeden daha hizli akiyo bence oglumda kullanmstm onuda hc hatrlamiyorm arkadasim mersk etmis ondan sordum sizlere de 😊

Bu 4.ay atağı nedir ya vallahi kendimden geçtim haa o nasi katılıp ağlamalar öyle 4 aydir duymadigim seyler uykuya direnmeler bilmemneler tövbeler olsun

Demin sinir krizi geçirdim vallaha bu nasıl aglamaktir göz yaşına yazık..
Zor uyuttum 1 saat çekmeden uyandı zaten ben hiç sallamıyorum yerine koyuyorum uyuyor uyku eğitimi verdim..
Hala direniyor diye düşünüyordum ki baktım atakliyız 😥
Demin uyandı çığlık çığlığa eğleniyor gülüyor ya şaka gibi 🙄🤪

Allahtan hayırlısı inşallah korktuğumuz başımıza gelmez.. RABBİM bütün yavrulara sağlık versin Inşallah 🤲
Cok geçmiş olsun cnm
Bisey toktur bence ama sen tetkiklerini aksatma aklinda soru isareti kalmasın
Rabbim saglikli zeki evlatlar eylesin evlatlarimizi♥️

Demin sinir krizi geçirdim vallaha bu nasıl aglamaktir göz yaşına yazık..
Zor uyuttum 1 saat çekmeden uyandı zaten ben hiç sallamıyorum yerine koyuyorum uyuyor uyku eğitimi verdim..
Hala direniyor diye düşünüyordum ki baktım atakliyız 😥
Demin uyandı çığlık çığlığa eğleniyor gülüyor ya şaka gibi 🙄🤪
Vallahi bizimkide bu zamana kadar kendi uyuyordu suan asla uyumuyor kucagimda gezdirerek uyutuyorm 2 gundur nolucaz bilmem

Bu 4.ay atağı nedir ya vallahi kendimden geçtim haa o nasi katılıp ağlamalar öyle 4 aydir duymadigim seyler uykuya direnmeler bilmemneler tövbeler olsun
Bunu yazmaya ve sormaya gelmiştim. Çığlık çığlığa uyanıyor bazen çok üzülüyorum uykuya direnme de var 1 günde değişti yavrum 😔

Vallahi bizimkide bu zamana kadar kendi uyuyordu suan asla uyumuyor kucagimda gezdirerek uyutuyorm 2 gundur nolucaz bilmem

Ben direniyorum hala yoksa bide gezmeye alışır canım artık hep öyle ister..
Ağlıyor ağlıyor sakinleştirip tekrar koyuyorum..
Dün ninni söyledimm dandini dandini dastana.. oda benimle birlikte eeee eeee eee eeee diyo gülüyor 🤣🤣🤣
Bi gülüp bi ağlıyor dengesiz...
Ama bu kez atak uzun süre ALLAH yardımcımız olsun inşallah 🙄🤲

Kızlar geçen hafta kızımın baş çevresi 38.5 cm di bugün ölçtüm 39 cm..
Böyle bişey olabilir mi geçen hafta dan bu haftaya değişir mi boşuna mı paniklettiler bizi yani..😥🙄

Ben direniyorum hala yoksa bide gezmeye alışır canım artık hep öyle ister..
Ağlıyor ağlıyor sakinleştirip tekrar koyuyorum..
Dün ninni söyledimm dandini dandini dastana.. oda benimle birlikte eeee eeee eee eeee diyo gülüyor 🤣🤣🤣
Bi gülüp bi ağlıyor dengesiz...
Ama bu kez atak uzun süre ALLAH yardımcımız olsun inşallah 🙄🤲
Aynen yaa yandik gercekten en iyisini yapiyosun canim huyu suyu enteresan oldu bizimkininde bitsn su atak 😭

Back